|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
zachy
|
Post subject: Mrtváci a pán smrti Posted: 18:00 12. Jan 2009 |
|
|
Přemýšlel jsem a co kdyby se nějak udělalo.. stejne tak jak to je u hraničáře a zvířat... tak u Pána smrti a nemrtvých aby na něj neůtočili... Je to logický že na pána smrti přece nebudou útočit nemrtví...
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Mrtváci a pán smrti Posted: 18:16 12. Jan 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Zatím to neni možný kvůli moc snadný zneužitelnosti.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Mrtváci a pán smrti Posted: 18:50 12. Jan 2009 |
|
|
kucik wrote: Zatím to neni možný kvůli moc snadný zneužitelnosti. Nemyslim si... staci kdyz se nastaví tak jako v Gruberiku ze kdyz budu neco vykradat... tak ze na me zautocej.. a je to
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Mrtváci a pán smrti Posted: 18:54 12. Jan 2009 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
já tomu sice hov.. rozumím ale myslím si že to je několik hodin skriptování, a teď je ještě hodně věcí co se musí dodělat...
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Mrtváci a pán smrti Posted: 19:11 12. Jan 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Zjišťovat otevření truhly, frakci hráče, zjistit frakci hlavních obyvatel jeskyně, předělat jim frakce. Zatim jsou věci, co maj vyšší prioritu.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Mrtváci a pán smrti Posted: 19:16 12. Jan 2009 |
|
|
Ja ani nevim, proc by na pana smrti nemeli utocit. Kazdej nizsi nemrtvej ma svyho pana / stvoritele, kterymu slouzi, pokud nema vlastni vuli jako vyssi nemrtvi typu upir, lich, atd. A urcite si nenecha lizt do doupete nejakyho nekromanta, jen proto, ze taky umi ozivovat nemrtvy...
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Mrtváci a pán smrti Posted: 19:18 12. Jan 2009 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
to je taky pravda. takže sis měl radši vybrat hraničáře a využívat vyhody že na tebe neutočí zvířata 
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Mrtváci a pán smrti Posted: 20:54 12. Jan 2009 |
|
|
Tretas wrote: to je taky pravda. takže sis měl radši vybrat hraničáře a využívat vyhody že na tebe neutočí zvířata  Noo ja to myslel tak že nějaký ty základny potvory.. samozřejmě že né nic tuhyho... proste nějaký ty klasický mrtváci... kostry a zombíci... nebo proste porovnávat jednoduse jenom lvl prestizniho povolani tot vse... kdyz budu mit vetsi tak aby byli mrtváci hodny
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Mrtváci a pán smrti Posted: 22:40 12. Jan 2009 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
Mno, technicky si myslim, ze je to slozity pro tym a chudak komp by stim moh mozna taky zapasit. Takze je to opet spis o argumentech, Taky se da priklonit k nabozenskym rozdilum. Vesmes temni bohove maj mezi sebou spory, takze mas akroat smulu, ze narazis na posluhovace tech ostatnich...je to mozny?
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
jaara
|
Post subject: Re: Mrtváci a pán smrti Posted: 22:47 12. Jan 2009 |
|
|
Principielne to neni zadna namaha, akorat se okopiruje skript pro druida a za zvirata se vymeni nemrtvi  Kdyz se neco vykrada, tak uz by to melo nastavit nepratelsky postoj automaticky.. Doufam  Ale logicky... viz Rejty. Nemrtvi utoci na vsechny  (krome sveho pana, a to jeste jenom na chvili  )
Top |
|
StreetCZ
|
Post subject: Re: Mrtváci a pán smrti Posted: 22:50 12. Jan 2009 |
|
 |
Nováček |
|
|
teda nevšim sem si, že by zvířata na druidy neútočila 
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Mrtváci a pán smrti Posted: 22:51 12. Jan 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
záleží to na schopnosti "porozumění zvířatum" .. jelsi ji ted dotyčnej neměl dost vysokou, tak měl malou šanci že zvířata na něj budou hodná 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
StreetCZ
|
Post subject: Re: Mrtváci a pán smrti Posted: 22:53 12. Jan 2009 |
|
 |
Nováček |
|
|
mno, a jak se to jeví? že jsou zvířata modrá? jo, občas se mi stalo, že se mezi skupinou červených medvědů našel jeden mdorý  ))
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Mrtváci a pán smrti Posted: 22:54 12. Jan 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
ano jsou modrá  .. ale je to podle typu zvířat a té schopnosti... jesli budeš druid na 3 lvl tak nečekej že se k tobě bude chovat přítulně nějaká bestie  .. ale spíš jezevci u nory a podobná menší havet
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Mrtváci a pán smrti Posted: 23:34 12. Jan 2009 |
|
|
Krata wrote: ano jsou modrá  .. ale je to podle typu zvířat a té schopnosti... jesli budeš druid na 3 lvl tak nečekej že se k tobě bude chovat přítulně nějaká bestie  .. ale spíš jezevci u nory a podobná menší havet No tak to by nemuselo bejt špatný... nějak takhle to udělat... to by bylo paráda.. vim ze psani skriptinu neni sranda ale kdyby se udělalo bud tak jako u hranicare a druida pres nejakej skill nebo treba ze by se nastavily ty frakce... treba pod Karathou jsou Zeirovi uctívači tak podle boha nebo tak nejak... vim ze programovani je sračka... sam se to učim... 
|
|
Top |
|