|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Gorrgorroth
|
Post subject: Zobrazení lvlu Posted: 19:33 12. Jan 2009 |
|
Joined: 13:11 23. Oct 2008 Posts: 348 Location: Rožnov p. R.
|
Napadlo mě, jestli by pro hráče nemohlo být znemožněno vidět při přihlašování lvly ostatních, pokud to jde vidět hodně to ovlivňuje rp hru. Například při přepadavání, a co je komu po cizích lvlech...
_________________ DM-Gorrgorroth- NEEXISTUJÍCÍ
smaženývepřovýřízekshranolkamaazeleninovouoblohou
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Zobrazení lvlu Posted: 19:44 12. Jan 2009 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
jop jde to  já to mam kvůli Mintace , kde to mít musíš ... a myslim ,ž e az dob Sylma to bylo i ke stažení na webu né?ale nevim
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
jaara
|
Post subject: Re: Zobrazení lvlu Posted: 19:47 12. Jan 2009 |
|
|
Jde to ale dře to...
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Zobrazení lvlu Posted: 19:56 12. Jan 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Jde to, ale je to snadno odstranitelné, takže to nejde vynutit.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
PiAn0
|
Post subject: Re: Zobrazení lvlu Posted: 20:19 12. Jan 2009 |
|
|
Myslim že tohle by bylo velice příjemné oživení světa, a zamezení metagame který je tak u většiny oblíbený  , a když už mluvíme otom RP, Je to asi to poslední co tomuhle světu scházi  jedine co mě pořád odrazuje a i další které znám od toho hrát na tomhle servru je "RP uroven" a musím říct, že aspon promne a dalsi hrace je zaostala  . "Jsme"(ano myslim nás přistěhovalce z EQ) rozmazlení z HCRP servru a tady nám to prostě chyby. Chci jen říct, že je to velká škoda  , protoze tu pak stracime chut hrat...
_________________ Victor Gall - G14 Vojta(podsluncem) - Víly neexistují!
|
|
Top |
|
StreetCZ
|
Post subject: Re: Zobrazení lvlu Posted: 20:24 12. Jan 2009 |
|
 |
Nováček |
|
|
PiAnO má pravdu, jako on i jako spoustu dalších jsem z EQ a je hodně nepříjemné, když se procházím v hidu a kolem mě proběhne postava, odhidnu se běží dál a po chvilce začne běžet kě mě s pouhým pozdravem "dobrej" a vesele se rozběhne dál.... nevím, jak moc je to u RP tolerovaný (oproti HCRP) ale dost to kazí požitek ze hry...
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Zobrazení lvlu Posted: 20:36 12. Jan 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
tak co proti tomu uděláme.. mámte takovýhle lidi trestat?.. jsou tu RP nováčci nebo lidi co RP berou jinak než jiní, na EQ se vás sešlo asi hodně RP hráců co hrajou dobře ale tohle EQ neni a jediný jak tu úroven pozvednout je tyhle lidi poučovat a poukazovat na to co dělaj a jak.. DM nemá celej den čas aby lítal po hře a poučoval hráče  ale nemyslim že by RP uroven Thalie byla nějak špatná.. řekl bych že je tady dost háčů co hrajou hodně dobře ale jsou i hráči u kterých to trochu drhne... taky sem byl nováček a vim že někdy sem byl i horší
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
George
|
Post subject: Re: Zobrazení lvlu Posted: 20:43 12. Jan 2009 |
|
|
Souhlas, jeden z hlavních důvodů, proč sem u Th nezůstal dýl je ten, že se za postavu dostatečně nevžiju.... prostě to moc nejde... (málo hráčů potkám, ale s tím už tak moc neudělám... no a pak prostě spousta hráčů myslí jen na creep, loot, exp a co já vím co dalšího) EDIT: Bohužel někteří jsou nepoučitelní a setkal sem se i s takovýma, co si tellem volali pomoc proti mě(!).... pak když jsem na to upozornil po tom, co mi to přišlo tak divný.. se mi dostalo odpovědi něco ve stylu "Sorry, sem nevěděl, že se to nesmí"
_________________ And YOu dO It LikE ThI S!!! In a name of Sehanine Moonbow!!
Last edited by George on 20:48 12. Jan 2009, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
StreetCZ
|
Post subject: Re: Zobrazení lvlu Posted: 20:45 12. Jan 2009 |
|
 |
Nováček |
|
|
Krata wrote: ... nováčci....kdyby jen to, přehlídnu to, jenže vidět 18 bojovníka jak v plné zbroji pádí i vědomě před ostatními okolím je trochu...mno...zavádějící...
|
|
Top |
|
PiAn0
|
Post subject: Re: Zobrazení lvlu Posted: 20:48 12. Jan 2009 |
|
|
No na EQ jsou jenom RP hraci, EQ ma takovou uroven ze je to az mimo realitu pomalu  , ono tam totiz ani neni mozno hrat neHCRP. Ale kdybych chtel Thalii jako EQ tak hraju na eq. Ano jsou tu i velice dobří hráči, tady mi jde spíš o to, že tu nejsou vubec motivováni hrát RP, nemaji duvod ho hrát a byly by to prone akorad straty systemových zisků  , je proně větším prožitkem ze hry proběhat za den několik maratonů a vyřídit vše živé v blízkosti  . To že je někdo bude poučovat jim asi bude ukradené. Možná že by právě pomohlo lepší motivace k hraní apson toho RP, aby hráči hraním RP jen nestráceli 
_________________ Victor Gall - G14 Vojta(podsluncem) - Víly neexistují!
|
|
Top |
|
jaara
|
Post subject: Re: Zobrazení lvlu Posted: 20:49 12. Jan 2009 |
|
|
Myslím že RP úroveň Thalie je právě "akorát". Thalie není HCRP, tudíž když prostě někdo nechce, nechme ho. Thalie je orientovaná na ZÁBAVU. Pokud někoho baví creepovat, ať creepuje. Pokud někoho baví hrát HCRP, ať hraje HCRP. Většina hráčů se velmi rychle přízpůsobí a tak ani jedna strana nepřichází o zážitky. Zábava u NWN se skládá z několika složek (výpravy alias creepení  , RP, craft, ...) a každý má přece své rozdělení, svůj podíl od každé složky, který mu vyhovuje. Nikoho nebudeme nutit.
Top |
|
jaara
|
Post subject: Re: Zobrazení lvlu Posted: 20:52 12. Jan 2009 |
|
|
StreetCZ wrote: Krata wrote: ... nováčci....kdyby jen to, přehlídnu to, jenže vidět 18 bojovníka jak v plné zbroji pádí i vědomě před ostatními okolím je trochu...mno...zavádějící... Co je zavádějící? Že ten válečník má sílu 25, unese 700 liber a je tak rychlý?
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Zobrazení lvlu Posted: 20:55 12. Jan 2009 |
|
|
Holt kazdyho nebavi jen sedet na zadku a provozovat RP chat. Mozna by si to chtelo uvedomit, na cem je hra nwn stavena a taky to, ze kazdyho bavi neco jinyho a nenutit ho do toho, co zrovna bavi me... Samozrejme je treba hrat v ramci pravidel a slusneho chovani.
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Zobrazení lvlu Posted: 20:57 12. Jan 2009 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie