|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 7 posts ] |
|
Author |
Message |
Lashek
|
Post subject: Mod rychle strelby Posted: 03:07 05. Mar 2009 |
|
|
Nevim jak pro vas, ale pro me je silene otravne porad dokola klikat na mod rychle strelby. On se totiz vzdycky vypne jakmile se postava pohne. Neslo by to upravit tak, aby se to zrusilo az by onen hrac kliknul znovu na ikonku rychle strelby pro jeji deaktivaci ? 
_________________ Rashed - Malý uličník.
|
|
Top |
|
Raziel
|
Post subject: Re: Mod rychle strelby Posted: 10:29 05. Mar 2009 |
|
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Mod rychle strelby Posted: 11:16 05. Mar 2009 |
|
|
to je jasný že se vypne, na to se postava musí soustředit. stejně tak se ti vypíná expertise a další věci. vždycky uvažuj, co všechno je s tim spojený, než dáš takovejhle návrh...
PS: na EfU jsem používal trik, že když se zapnutym módem RapidShot klikneš na nepřítele mimo dosah, postava si k němu popoběhne a mód se nevypne.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Mod rychle strelby Posted: 12:07 05. Mar 2009 |
|
|
takhle sou dělaný bojový módy v nwn2 a je to výborný nevim, jestli by to v jedničce šlo ale pokud jo, sem všema deseti pro
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Mod rychle strelby Posted: 12:15 05. Mar 2009 |
|
|
Mě to moc nenadchlo, nějak jsem se s tím a vlastně celým NWN2 nedokázal ztotožnit. Je pravdou, že by to odstanilo nepříjemné zapínaní a vypínání v lagu, kdy je člověk na vážkách zda to zapnul, když se nic nezobrazilo a následně to skoro natuty vypne, ale tohle bych viděl jako okrajovku, přeci je NWN1 není NWN2 a něco by se oželet dalo.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Mod rychle strelby Posted: 12:19 05. Mar 2009 |
|
|
mně se taky daleko víc líbí jednička jak dvojka ale tohle je ve dvojce vyřešený fajn, kdyby to bylo, vůbec bych se nezlobil 
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Mod rychle strelby Posted: 12:22 05. Mar 2009 |
|
|
určitě by to bylo herně pohodlnější, ale musely by se řešit všechny bojové módy komplexně... a o kus výš psal sylm že to nejde, tak nevim...
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 7 posts ] |
|