|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
innfra
|
Post subject: Padl mi net, dostal jsem kill Posted: 02:46 02. Apr 2009 |
|
|
Tak jsem zase jednou odbočil z cesty a místo přímého doručení balíčku do Doubkova jsem skončil v jednom táboře skřetů a jelikož máme doma bezpečák (poplašný systém) tak když šel táta spát (ano bohužel bydlím v domě s rodiči) nakódoval. Abych vnesl do toho jasno, bezpečnostní systém je napojený na telefonní linku (nové modely jsou i bezdrátové, bohužel máme stařý, nový je moc drahý (a když je ta ekonomická krize...  )), aby bylo zajištěno že vždy odešle signál do centrály, tak je zapojený na lince jako první(doměnka: asi tam jednoduše zavolá, nebo vyšle nějaký signál... ať už co už přeruší to linku), telofony, adsl modemy a kdoví co ještě následují za ním. Takže k věci naběhl jsem mezi skřety (lokace na západ od skřetího tábora... nejaký další asi hlavní tábor...), že mám už celkem dobrý equip a úplně low taky nejsem. Tak jsem tam naběhl zabil skřeta a už mi nešlo dál nic dělat... inventář se nenačítal, takže mi bylo jasné že buď padl server, nebo spíš táta šel spát...(za moment na to jsem ho slyšel dupat po schodech...) takže jsem tam uprostřed boje zmizel a všemocný Rejty to viděl. Po logu jsem měl veškerou mapu naagrovanou(všichni moby z lokace které jsem z pozice posledního zabití neviděl, vyskládané kolemdokola mně) na moji pozici kde jsem se odpojil, nechápu jak se to mohlo stát když mě vidělo jen pár skřetů žádní pavouci...(spekulace: v tom má asi prsty zmíněná vyšší moc...) Bohužel jak jsem si věřil, tak jsem si věřil oprávněně, hody jsem ustál a utekl pryč... jenže dostal trefný kill a že jsem podvodník a odlogoval jsem se když jsem umíral...( nevím jestli 104 HP při logu je umírání (a blbé tupě stání a 150 HP při pádu vypadá na pokus o odlog...) z celkových 155 HP)* takže jsem se snažil najít rozumné vysvětlení, bohužel nešlo se domluvit s vyšší mocí a byl jsem už tak zoufalý se ospravedlnit, že jsem zapl svůj můzek a z posledních sil jsem řekl LOG ROUTRU, na čež jsem už nedostal jedinou odpověd od DM i presto že jsem žadonil a prosil mě už vyšší moc nevyslyšela...(nikoho jsem neurážel a chápal jsem že se z toho nemusím dostat, ale když jsem našel tento, pro mě nezvratný argumen presumce neviny tak jsem to musel udělat a napsat sem s tížnost). Omluvte můj spam, ale nemůžu si pomoci, když někoho trestáte a má být uveden v prohřešcích tak to tam napište a nedělejte ze mně žádnou vijímku a napište to tam. Chtěl bych dostat tu šanci se ospravedlnit, protože já se nespokojím s tím, že mně někdo falešně obviní, s tím bych se peru vždy do posledních sil. Můj rozumný důkaz je printscreen logu routru, který zaznamenává přerušení spojení a znovu připojení k síti internet.(přikládám soubor z malování, jinak to neumim) Attachment:
Printscreen logu.jpg [ 268.33 KiB | Viewed 3522 times ]
A ještě by mě zajímalo proč jste nemohl přijmout mojí nabídku: "Jestliže zemřít, tak v boji." a nevrátil mě na to místo do prostřed těch krásně srovnaných mobů se snimi poprat, když jste několikrát tvrdil, že bych stejně zemřel!(žádal jsem to se 104 HP po logu, aby to bylo fér) *když vezmu v úvahu že jsem neměl páru, co se semnou několik desítek až pár minut něco děje, dokud nebudu v bezpečí paměti servru kvůli ztrátě spojení... BTW teď mě napadlo time out je jinej log na sevru než korektní ukončení;) (šel jsem si vyčistit zuby než internet naběhne trvá bětšinou 2-5 minut, podletoho jestli se sekne router a v hoším případě se musí restartovat manuálně... (no zmetky od O2 moc nevydržej...momentálně používám nějakej zyxel cože je asi ten nejlepší z nich co O2 nabízí... sry spam)) Doufám že si to alespoň přečtete než to smažete, děkuji za váš čas a stále doufám, že se to v klidu nějak vyřeší, čekám na vás v pekle. T.R. Innfra je jen překlep v nick name, moje nick name je Infra
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Padl mi net, dostal jsem kill Posted: 10:02 02. Apr 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
menší tresty se na veřejnej ani moc nepíšou.. tam se píšou spíš ty závažnější s rozhodnutim tvrdšim než je jen smrt
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Padl mi net, dostal jsem kill Posted: 10:07 02. Apr 2009 |
|
|
Krata wrote: menší tresty se na veřejnej ani moc nepíšou.. tam se píšou spíš ty závažnější s rozhodnutim tvrdšim než je jen smrt Mě řekl, že by to tam měl napsat, ale že to tam psát nebude. Pokud to tam chtěl napsat z jeho pohledu v danou chíli tak to tam měl umístit, a né mi říkat že to tam psát nebude, protože to vypadá, že mi to opravdu padlo a nemám nárok na smrt.
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Padl mi net, dostal jsem kill Posted: 10:20 02. Apr 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Když k tomu přidám info o tvém přihlašování a odlhašování, tak můžu říct jen tolik, že s tim časy na tom screenu vůbec nesouvisí, protože ten končí ve 23:22 a ty ses prvně odlogoval ve 23:41
A jestli se nepletu, tak jde právě o časy 00:24:55 - 00:27:14
<br>Connection Attempt made by infrus (LC6Z458M) <br>[Wed Apr 1 16:46:14] infrus (LC6Z458M) Joined as Player 16 <br>[Wed Apr 1 23:41:46] infrus Left as a Player (15 players left) <br>Connection Attempt made by infrus (LC6Z458M) <br>[Wed Apr 1 23:42:01] infrus (LC6Z458M) Joined as Player 15 <br>[Wed Apr 1 23:43:22] infrus Left as a Player (14 players left) <br>Connection Attempt made by infrus (LC6Z458M) <br>[Wed Apr 1 23:43:22] infrus (LC6Z458M) Joined as Player 15 <br>[Thu Apr 2 00:24:55] infrus Left as a Player (6 players left) <br>Connection Attempt made by infrus (LC6Z458M) <br>[Thu Apr 2 00:27:14] infrus (LC6Z458M) Joined as Player 7 <br>[Thu Apr 2 00:34:34] infrus Left as a Player (7 players left) <br>Connection Attempt made by infrus (LC6Z458M) <br>[Thu Apr 2 00:34:35] infrus (LC6Z458M) Joined as Player 8 <br>[Thu Apr 2 02:00:02] infrus Left as a Player (1 players left)
Nepřátelé se k sobě stahují sami od sebe díky AI. To skutečně DM nedělá.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Padl mi net, dostal jsem kill Posted: 10:24 02. Apr 2009 |
|
|
Potom co jsem se lognul na zpět do hry a chvíli asi tak minutu dvě jsem se bavil s rejtym a dostal jsem bílé okno od winfdows Vista, protože mi přetekla grafika... to se mi stává celkem běžně a to nemůžu nijak dokázat. Takže jsem se logoval Z5...
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Padl mi net, dostal jsem kill Posted: 10:41 02. Apr 2009 |
|
|
To je podivná náhoda, že to padne zrovna když si těžce raněnej, obklíčenej hejnem skřetů, ze kterýho nejde utýct...
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Padl mi net, dostal jsem kill Posted: 10:46 02. Apr 2009 |
|
|
Rejty wrote: To je podivná náhoda, že to padne zrovna když si těžce raněnej, obklíčenej hejnem skřetů, ze kterýho nejde utýct... To jedivný!!!! sakra 104 HP je těžce raněnej ze 155 HP ??? chlape proberse už, já už mám fakt nervy, tohle mi tu říkáš celej večerm snůška RP keců... prostě mi už došla trpělivost, nemůžu za to že jsi tam přišel naspawnoval jsi celou mapu s pavouky se vším co tam bylo na mě... když jsem tam vbíhal viděl jsem maximálně tak 15 skřetů malejch skurutů z toho tak 3-4... nechápu co tam dělala celá mapa když jsem byl na kraji... Sry ale celou dobu co jsem se přihlásil prvně na server a udělal pár chyb shoutem, tak mi jen házíte klacky pod nohy... Snažím se jak můžu hrát RP, ale asi vám to nestačí... bohužel když se vám to nelíbí, tak mi tořekněte a netrestejte mě nefér smrtí...
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Padl mi net, dostal jsem kill Posted: 10:51 02. Apr 2009 |
|
|
104 Hp si neměl, těžce raněněj je tak max. kolem 50 hp. Nikdy ti klacky pod nohy nehází. Odlognout se před smrtí je prohřešek a tak se to taky řešilo...
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Padl mi net, dostal jsem kill Posted: 10:55 02. Apr 2009 |
|
|
Rejty wrote: 104 Hp si neměl, těžce raněněj je tak max. kolem 50 hp. Nikdy ti klacky pod nohy nehází. Odlognout se před smrtí je prohřešek a tak se to taky řešilo... NAlogovací stránce jsem měl 104 HP, odešel jsem z lokace měl jsem 104 HP, ty jsi mě kilnul, kdyby jsi se podíval alespoň jednim okem na mojí výbavu a lvl, tak by jsi mi možná věřil, ale očividně to nemá cenu, protože všichni hráči jsou pro tebe podrazáci a přítěž... lepší by bylo kdby tam chodili NPC co ty moby automaticky mlátěj a sami se lvlujou, oni nic totiž nepotřebujou, budou to dělat dokolečka podle skriptu. Několik rát jsem tě prosil před tím než mě napadl ten log, abys mě hodil do té lokace se 104 HP i na místo kde jsem stál obklíčený moby a zemřel alespoň v boji, ale ty ne.
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Padl mi net, dostal jsem kill Posted: 11:06 02. Apr 2009 |
|
|
Quote: NAlogovací stránce jsem měl 104 HP, odešel jsem z lokace měl jsem 104 HP Budu se opakovat, ale 104 hp ze 150 hp není těžce raněn. Měl jsi kolem 50. Quote: lepší by bylo kdby tam chodili NPC co ty moby automaticky mlátěj a sami se lvlujou, oni nic totiž nepotřebujou, budou to dělat dokolečka podle skriptu. Jo, přesně proto tu furt sedíme v toolu a nebo za DM klientem... Quote: Několik rát jsem tě prosil před tím než mě napadl ten log, abys mě hodil do té lokace se 104 HP i na místo kde jsem stál obklíčený moby a zemřel alespoň v boji, ale ty ne. Nevidím důvod, proč řešit odlog před smrtí jinak než doposud.
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Padl mi net, dostal jsem kill Posted: 11:11 02. Apr 2009 |
|
|
Rejty wrote: Quote: NAlogovací stránce jsem měl 104 HP, odešel jsem z lokace měl jsem 104 HP Budu se opakovat, ale 104 hp ze 150 hp není těžce raněn. Měl jsi kolem 50. Quote: lepší by bylo kdby tam chodili NPC co ty moby automaticky mlátěj a sami se lvlujou, oni nic totiž nepotřebujou, budou to dělat dokolečka podle skriptu. Jo, přesně proto tu furt sedíme v toolu a nebo za DM klientem... Quote: Několik rát jsem tě prosil před tím než mě napadl ten log, abys mě hodil do té lokace se 104 HP i na místo kde jsem stál obklíčený moby a zemřel alespoň v boji, ale ty ne. Nevidím důvod, proč řešit odlog před smrtí jinak než doposud. Já se neodlogl Padl mi NET !!! Dal jsem ti důkaz ignoroval jsi mě, dal jsem to na fórum ignoruješ mě... Prostě jsis na mě zasedl nevím za co, ale prostě nemůžu cokoliv udělat než říct že mě to tu bavilo, ale sbohem, nikdy jsem nepotkal takový DM jako tady, a už opravdu chápu, proč všichni nadávali celý ty 4 roky na GM L2 a wow a já se jich tupě zastával, bohužel, tady po tomto se už radši nikoho zastávat nebudu, prootže jsou vždy proti hráčům...
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Padl mi net, dostal jsem kill Posted: 11:23 02. Apr 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Osobně bych asi při prvnim prohřešku nedával trest, ale o mě tu nejde.
Pokud ti skutečně spadnul net a máš to v logu routeru, dej sem log z toho času, kdy se to dělo a když to bude sedět, ok, řeknem, že to tak mohlo bejt.
Pokud DM vidí odlog před smrtí, tak to prostě řeší stejně a výhružkama o odchodu ho nepřesvědčíš, aby rozhodnutí změnil.
Nikdo tě tu neignoruje a žádný důkaz jsi zatím nepodal.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Padl mi net, dostal jsem kill Posted: 11:23 02. Apr 2009 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
abych se priznal tak ja bych to vubec neresil. jeslti ma postava takovej lvl, ze nezabije skrety, tak to dozene za cca 2 hodiny hrani. vim ze to nastve, ale zbytecne se kvuli tomu dohadovat mi prijde zbytecne.
pravda muze byt kdekoliv a zbytecne tu varite krev..
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Padl mi net, dostal jsem kill Posted: 11:25 02. Apr 2009 |
|
|
V těhle případech nikdy nejde 100% dokázat, jestli to padlo a nebo se hráč odlogl. Proto se zpravidla dává jen mírný trest a tou je smrt, protože by hráč v daný situaci stejně umřel. Víc k tomu nemám co dodat. Možná jen to, že ty komediální výstupy na fóru a ve hře do křiku sis mohl odpustit.
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Padl mi net, dostal jsem kill Posted: 11:30 02. Apr 2009 |
|
|
koukej, v těchdle případech se ne vždy povede zjistit objektivní skutečnost, kucik ti nahoře srovnává logy routru a serveru, časově ten "pád" nesedí, nemusi ani vzájemně sedět časy na serveru thalie a u tebe doma nikdo nemůže za to, jak máš doma nastavený siťový prvky, to je tvoje pivo, ne pivo správců světa a DM a sorry ale tvoje domácí síť nikoho nezajímá, DM vychází z toho, co ve světě viděl a tak je to správně, jinak by mu moh kdekdo kdeco nabulíkovat seš tu neznámej, nikdo neví, jestli by ses byl schopnej odlognout z boje nebo ne smrt je opravdu mírnej trest (umřít můžeš každou chvíli, někdy stačí delší lag nebo jinej bug) a mírnej trest je lepší preventivnš dát neprávem, než nechat něco projít, zvlášť v případě, že pravda není prokazatelná jestli to uneseš tak to takhle ber, na fóru už nic nevybrečíš, jestli to neuneseš, smůla
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|