|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
innfra
|
Post subject: Proč hrát i nehrát na thálii Posted: 11:40 02. Apr 2009 |
|
|
Za dobu co jsem tu hrál jsem potkal spoustu zajímavých postav. Navštívil jsem spoustu zajímavých míst dobře jsem se bavil. Na RP jsem si zvykl, hrál jsem jak mohl abych nikomu neznepříjemnoval hru a sám se bavil. Nikde jinde jsem takovou zábavu nezažil i přesto že jsem hrál půl roku WOW a 3 roky L2. RP mě prostě chytlo...
Bohužel najdou se i tací, kteří nemají rádi úspěšné jedince ve hře, tak zvaná "vyšší moc". Ta vás dlouhou dobu sleduje a když uděláte sebemenší chybku tak se do vás pustí... Tohle je jediná věc se kterou se musíte smířit, pokud ne vítejte ve světě vyhoštěných...
T.R. alias Infra
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
loadr
|
Post subject: Re: Proč hrát i nehrát na thálii Posted: 11:47 02. Apr 2009 |
|
|
hehe, tak ja uz tu nejakou dobu hraju a od DM jsem se dockal maximalne pomoci a myslim ze DM nemaji duvod se ponekom vozit..... 
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Proč hrát i nehrát na thálii Posted: 11:50 02. Apr 2009 |
|
|
Jó to jsem si taky myslel, Kucík, Anderson, Neithan mi taky pomohli, zbytek jsem nepotkal, až na pana dotyčného... Jinak tu byli všichni vstřícní a pomáhali... Nemůžu si na ně stěžovat, píšu jen tvrdou realitu české republiky v praxi, máš důkaz neviny nashledanou za deset let se uvidíme...
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: Proč hrát i nehrát na thálii Posted: 11:55 02. Apr 2009 |
|
|
Teda, co to zase je.Nechtelo by to aspon treochu osvetlit, takove nicnerikajici obvinovani akorat haze spinu na celej svet:-( Urcite to neni az takove jak to popisujes, ze. Nejdrive je zapotrebi se zamyslet na pocinanim sama sebe a potom nad nasledky. A urcite ne hned psat, zdar ma Mano, bylo to fajn ale musim Sorrow
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Proč hrát i nehrát na thálii Posted: 12:34 02. Apr 2009 |
|
|
Tohle dost zbytečné a slušně řečeno hloupé, pokud jsi schopen prokázat svou nevinu ( a takhle to funguje na všech NWN světech) pak šup screen na fórum, Kucik to projede a je klid, Rejty uzná že trefil vedle, urovná se stav a jede se dál. Pokud to prokázat nejde je to blbý, ale moc se s tím dělat nedá a celkem vím jak to mrzí no a pokud jsi odlogl vědomě pak bych sklopil ocas a zalezl pod nejbližší šutr. Všichni co tu hrají si nepřejí nic jiného, než aby se DM věnovali světu, příběhu a zpestřovali život postavám, které v něm hrají, bohužel spousta hráčů má za to, že je lepší dělat to co se nemá, co jde mimo zdravý rozum a ještě z toho mají radost a myslí si jak jsou in. No a v tomto stavu pak DM nezbývá nic jiného než dělat policajty a když pak někoho chytnou, jehož postoj nějak vybočuje z mezí tak zakročit, jinak by svět ve kterém hrajeme stál za ho.no a byl by jen živnou půdou pro pár troubů co si v on-line hrách léčí komplex atd. a že jich je. V rámci udržení pořádku jsi byl přistižen právě při takovémto nekorektním jednání a je jen na tobě, zda se ti podaří celou věc osvětlit, s tím ti opravdu nikdo pomoci nemůže, pokud jsi bez viny a přesto se ti nepodaří nevinu prokázat je to sice smutné, ale nelze s tím nic dělat (to už se opakuji), prostě jsi vytáhl Černého Petra a potřeba se na to vyspat, dobře najíst, hodit do sebe pivko, dát tomu čas a pak to překousnout s myšlenkou, že to bylo nespravedlivé, ale ve vyššímu zájmu udržení pořádku na servru to pomohlo. Jo a Rejty je opravdu skvělý člověk, dělá co může aby tento svět byl hezčí a pro hráče příjemný, dře na tom ve volných chvílích svého života a v žádném případě si nezaslouží invence, kterých se mu od tebe dostalo, možná se spletl, jsme jenom lidi a krom toho nelze z pozice DM ani tušit co se komu děje doma, možná se nespletl a ty jen kolem sebe kopeš jak splašený kůň i když máš máslo na hlavě, tak prosím pošli něco co tě očistí, bude provedena náprava nebo se s tím holt smiř, ale rozhodně se prosím neobořuj na Rejtyho, že dělá to co dělá, protože to dělá pro nás všechny a dělá to více než dobře, za což jsme mu vděčni. T.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Proč hrát i nehrát na thálii Posted: 12:45 02. Apr 2009 |
|
|
Být tebou položil bych si otázku, co chci tímhle dokázat. Doufáš, že se v komunitě Thalie strhne vlna prudké solidarity s tvým neštěstím, davy vyjdou do internetových ulic a nelítostný vůdce světa pod hrozbou defenestrace odvolá artikuly tvého potrestání a bude se kát?
Nebo, což je pravděpodobnější, chceš kromě jednoho DM, který se tím nijak do hloubky zabývat nechtěl a považuje to za vyřešené, naštvat ještě ostatní členy týmu a případně další hráče? Ne? Pak tam hoď zpátečku, protože jsi na nejlepší cestě, aby se ti právě tohle povedlo.
Možná se ti stalo něco, za co nemůžeš. Možná se cítíš poškozenej. Možná dooporavdy jsi poškozenej. Problém je, že to nemůžeš dokázat. Zatím všechno cos předložil naráží na různé nesrovnalosti a tvé tvrzení se rozchází s tvrzením hlavního DM. Je mi líto, ale uvědom si, že většina (ne-li všichni) DM i hráči budou v takovém případě stát na straně dotyčného DM, prostě proto, že jej už nějakou dobu znají, vědí jak se chová a že pro to obvykle mívá důvod. Nikoho nedojmeš svým bědováním a obviňování DM ze šikany povedek tvému rychlému pádu do pozice outsidera, který je sociálně neadaptovatelný - a co víc, tuhle nálepku ti potom už dlouho nikdo neodpáře. Zkazit si reputaci je snadné, napravit stokrát těžší. A pokud jsi snad skutečně v právu (čemuž zatím ve shodě s míněním většiny nevěřím, protože prostě znám onoho DM a vím, že si nevymýšlí a na nikoho si nezasedává, jenom se snaží,a by se pravidla světa dodržovaly), pak věz, že součástí psychické a sociální vyspělosti jedince je i umění přijmout křivdu. To se v životě stane mockrát a radši se to nauč teď a na takovéhle "prkotině" (sorry Theogile), než abys pak narazil mnohem tvrději ve skutečném životě.
Na závěr ti dám dvě rady. Jestli seš opravdu takovej frajer, přijeď na sraz a řekni tam týmu svý názory zpříma do očí. Těmahle výkřikama z internetový anonymity nikoho nepřesvědčíš a většinu znechutíš. Běž si na chvíli zahrát na server Equilibrie. pokud se ti tam stane tatáž situace, zjistíš, že tě někdo zabanoval. Zabanuje tě automatickej systém, kterej se s tebou vůbec nebude bavit, jen tak, z podstaty. Tvý problémy jsou mu prostě šumák. A pokud na tamním fóru vyrazíš s takovýmhle pokřikem, zabanujou tě i tam a bude pokoj.
Stalo se ti něco nepříjemnýho, tak se přes to přenes a jeď dál. To je jediný, co ti můžu říct.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Proč hrát i nehrát na thálii Posted: 12:52 02. Apr 2009 |
|
|
Je tam vidět ten obrázek tohologu ? tohle je jediný místo kde se spojení přerušilo a bylo znova navázáno... je to ADSL připojení, nemám pevnou IP, to tam doufám je vidět... moc se v tom sám nevyznám, ale prostě kdybych se odlogl dřív tak by to bylo v logu servru... btw, připojení by asi taky mohlo mít IP adresu ze které jsem se připojil, ale to nevím jestli se zapisuje protože v nastavení na webu jsem zaškrtl nekontrolovat IP... Já prostě věřím že vvšichni DM, mají svojí práci a když něco udělají ve hře je to pro naše dobro, ale už fakt nevím jak se ospravedlnit, že jsem se neodlogl... Jediné co vím že jetě horší je odlog v CvC, protože na L2 když jsem se dostal po dlouhé době k výbavě a mohl jsem chodit PvP jsem bytostně nesnášel když se mi nepřítel odlogoval během boje, tím že si z druhého počítače shodil accont... To mě zatvrdio tohle nedělat a umírám v boji... ani mě to do dneška nenaúadlo že bych se mohl odlognout tady... Jsou to sice jen prázdná slova, ale snad kdo mě zná dlouhou dobu mi snad věří...
To DenGrasse: Tak mi řekni kdy a kde je ten sraz a snad tam dorazím, pokud do tý doby nenajdu jinou hru kterou si zaplácnout život...
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Proč hrát i nehrát na thálii Posted: 12:54 02. Apr 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
bohužel ten screen ale nepopisuje čas, kdy ses odlogl ty, ale popisuje dobu o hodinu a něco zpátky
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Proč hrát i nehrát na thálii Posted: 12:58 02. Apr 2009 |
|
|
innfra wrote: To DenGrasse: Tak mi řekni kdy a kde je ten sraz a snad tam dorazím, pokud do tý doby nenajdu jinou hru kterou si zaplácnout život... srazy se vyhlašujou v příslušném topicu, stačí sledovat fórum.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Proč hrát i nehrát na thálii Posted: 12:59 02. Apr 2009 |
|
|
No to je ono, to o co tu celou dobu jde... já tam jiný přerušení spojení nemám a mám dynamickou?(tože se po odpojení a připojení IP změní) IP adressu, nebo mám pocit že mi to pokaždý hodí jinou vnitřní adresu ohledně O2... nevim jak se to dál chová... jestli jako adresa nějakýho routru na cestě z O2... ale kdybych se odpojil v tom čase, byl by tam záznam loginu do hry na sevru... jestli to říkám dobře...
Fórum moc nesleduju, radši hraju...
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: Proč hrát i nehrát na thálii Posted: 13:03 02. Apr 2009 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
innfra wrote: Fórum moc nesleduju, radši hraju... Citat forum je dolezite.. ako inak sa dozvies o novinkach, zmenach a podobnych veciach ? ako mozes hrat ked nevies co sa vo svete deje (IC novinky). Ak si to pisal na svoju obranu tak je to dost chabe. Rovnako ako pisat ze DM (vyssia moc) tu iba strpcuje zivot, ked vies ze DM je viac a niektory z nich ti uz pomohli. Pises ze sa ti svet thalie zapacil, RP tiez a taku zabavu si este nezazil.. kto myslis ze za tym vsetkym stoji ?
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Proč hrát i nehrát na thálii Posted: 13:12 02. Apr 2009 |
|
|
Jenže já si tohle beru osobně, nepodváním a to je moje čest která je tu pošpiněná... a Pokud si tu tolik hrajete na RP, tak nějaká IC novinka na fóru je pořád jen OOC informace, protože vaše postava ve hře to nečetla, neví co to internet a fórum je... ví jen to co slyší a vidí
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
DieHardMan
|
Post subject: Re: Proč hrát i nehrát na thálii Posted: 13:16 02. Apr 2009 |
|
Joined: 16:11 01. Oct 2008 Posts: 28 Location: Levice - Slovensko uaaa
|
Sekcia IC novinky je predsa nástenka v meste. A čo myslíš že robia postavy keď si offline? Čítajú nástenky! 
_________________ Korben
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: Proč hrát i nehrát na thálii Posted: 13:16 02. Apr 2009 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
na foru sa pisu veci ktore sa rozsirili po kraji.. nieje to OOC.. je to info ktore mozes pocut v hospodach, medzi NPC a podobne.
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Proč hrát i nehrát na thálii Posted: 13:18 02. Apr 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
innfra wrote: Jenže já si tohle beru osobně, nepodváním a to je moje čest která je tu pošpiněná... a Pokud si tu tolik hrajete na RP, tak nějaká IC novinka na fóru je pořád jen OOC informace, protože vaše postava ve hře to nečetla, neví co to internet a fórum je... ví jen to co slyší a vidí Jistě sis všiml, že IC novinky jsou členěny do různých oblastí. Je to z toho důvodu, že se o tom povídá v té a té oblasti. Kdyby byl svět dokonalý, mohla by to tvá postava slýchat z úst NPC třeba mezi řečí v hospodě. Protože ale není, můžeš si to přečíst na fóru a rozhodnout se, zda má tvoje postava možnost doslechnout se o tom, nebo ne.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|