|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
igor
|
Post subject: Podtemno 2 Posted: 18:05 30. Mar 2009 |
|
|
Včera jsem si psal s jednim hráčem, kterej je tu nově a hraje v podtemnu (už nevim jméno) a občas jsou tu takový výkřiky, že by to někdo zkusil... nebo tam někdo hraje a nepotkává ostatní... tak zakládam anketu pro zájemce co chtěj dole hrát. Napište sem kdo hraje a kdo chce hrát, ať se konečně domluvíte. Jinak jsem pro to zmražení postav třeba na 1 měsíc. Pište jen ti co chcete hrát a za spam budu udělovat napomenutí  Hráči: Erkwinn, Arsen
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Podtemno 2 Posted: 19:53 30. Mar 2009 |
|
|
tak mě můžeš hned napomenout  já bych hrál hned ale nemám kdy...ale třeba jednou... 
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
Arsen
|
Post subject: Re: Podtemno 2 Posted: 21:00 30. Mar 2009 |
|
|
Já bych klidně hrál, i když nějak nenacházím náladu k tomu, ono přece jenom ten výpadek ( ze 7lvl na 4lvl fakt příjemný ) ,) Potom ta síla furt 10 u chudáčka mýho kobolda, takže ani ten blbej štít si nevezme, pak jsem přemejšlel jestli zloděj vůbec má cenu, protože zatím to vypadá tak, že na vyšším lvl, to bude tak maximálně panáček na RP co se bude moct procházet po "prázdných" městech, přece jenom něco závyslýho na sneacích, malý AC ( od 1-7lvl sem si zved o 1 akrobacíí, což je fakt dost, když potvorám stoupá AB až o 5 ) ,) skoro žádný poklady nejsou zamčený ( osobně jsem nenašel ani jeden ), pasti buď hrozný TO, že sotva odpastím ( navíc většinou jednorázovky a když ne tak se to dá stejně rozmlátit ), HIPS 1 kolo, takže stačí lagy a už je to taky jen věc na ozdobu a dalších milión věcí, ale bejt lidi tak si klidně zahraju svý nejoblíbenější povolání zloděje ,)
_________________ "Pak by te mohlo neco zabit a nemuselo by mit ani nahozene stinove zabiti..." "Tady nešlo o zabijeni někoho v AFK - jak jinak chceš napsat že ho chceš omráčit, vezmeš ho zbraní po hlave (zabiješ) "
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Podtemno 2 Posted: 22:08 30. Mar 2009 |
|
|
Tak se domluvte víc lidí a začněte tam hrát.
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Podtemno 2 Posted: 22:58 30. Mar 2009 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
nehraju hrála sem na jinym serveru drowku , byla sice sranda..ale já v tom podtemnu sem prostě slepá 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Podtemno 2 Posted: 23:08 30. Mar 2009 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
kdyz je vice lidi, nejni problem, aj sel od tama, bo sem tam byl uplne sam. vratil bych se, ale mam slusne rozjetou vlastni gildu, jmeno, kamose atd.. sice by asi se mnou do podtemna sli, ale zase od znova vsechno.. asi si jeste chilku pockam, zatim bych to videl, ze se ma docela obstojne a nahore cyhbi nejaci ti kladni hrdinove, kteri by proti podtemnu vytahli 
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Erkwinn
|
Post subject: Re: Podtemno 2 Posted: 00:15 31. Mar 2009 |
|
 |
Poutník |
|
|
Já půjdu s Arsenem do podtemna..snad ho konečně přemluvím. Ale Yorton se doufám automaticky mazat nebude, ne? Páč, kdybych se chtěl k němu třeba za půl roku vrátit..v případě, že by mě podtemno omrzelo či zklamalo  nebo tam přestali hrát hráči, tak abych měl alternativu. Takže, kdo tam chce hrát, tak mi můžete napsat do PM a můžem se domluvit na konkrétních věcech.* čeká 100 zpráv z nabídkama * Už zanedlouho začnu v podtemnu..cca pár dní.
_________________ Yorton "Válečné prasátko"-Trpasličí bojovník trpící silnou alergií na jablka.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Podtemno 2 Posted: 00:18 31. Mar 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Postavy ti zazalohuju, ale budes je mit nepristupne.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Erkwinn
|
Post subject: Re: Podtemno 2 Posted: 00:30 31. Mar 2009 |
|
 |
Poutník |
|
|
Taktak..to je ideální. 
_________________ Yorton "Válečné prasátko"-Trpasličí bojovník trpící silnou alergií na jablka.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Podtemno 2 Posted: 11:41 31. Mar 2009 |
|
|
Hrát bych tam šel, ale jen nějaký zajímavý koncept. Další banda ve smyslu "jsme nejlepší, jsme strašně zlí a pojďme lovit otroky" mě netáhne.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Podtemno 2 Posted: 11:43 31. Mar 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
N'Abarn má příběh kterej se nevyužil a popřípadě se můžete připdat k Arrkenvir která příběh má, přinejhoršim se něco vymyslí
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Podtemno 2 Posted: 11:52 31. Mar 2009 |
|
|
byl bych radši, kdyby se vymyslelo něco přinejlepšim, ne přinejhoršim 
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Podtemno 2 Posted: 13:34 31. Mar 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
ted sem tě nepobral.. zatim všechny rodiny začínali trochu na dně, aby hráči měli co dělat a svoji slávu si udělali.. kdyby jste začínali jako bohatá a slavná rodina, to by už potom nebylo co dělat ne? 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Podtemno 2 Posted: 13:44 31. Mar 2009 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
Krata wrote: ted sem tě nepobral.. zatim všechny rodiny začínali trochu na dně, aby hráči měli co dělat a svoji slávu si udělali.. kdyby jste začínali jako bohatá a slavná rodina, to by už potom nebylo co dělat ne?  bez DM sou drowove vzdycky dost nahrany. a DM se nevenuje 1-2 osamocenym ubozakum, takze drowum skoro nikdy.. drowove sou takovi dost specificti. potrebuji alespon 2knezky 1 maga, 1 valecnika mensi pocet je neuhratelny. i tenhel je dost na hrane s hratelonosti.. musi se potkavat vsici, jinak je to des na zacatku, jak nas hralo v Nabartn 6 a vice to bylo super, kdyby tam byli 2 knezky, a ne 0, toz by to podle me i vydrzelo..
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Podtemno 2 Posted: 13:59 31. Mar 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Na počtu kněžek imho vůbec nezáleží. Spíš jde o to, začínat od nuly a né jako tenkrát ve vysokejch pozicích rodiny.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|