Joined: 22:49 27. Apr 2007 Posts: 473 Location: The Oblivion
Myslel to tak ze stahovanie suboru s hudbou neni povinne, pretoze bez hudby sa da hrat na serveri. Taktiez haky s loadscreenmi niesu povinne(naoko). Sice sa vyzaduju, ale staci spravit prazdne haky a neni potrebne stahovat tie objemne. Neviem ako vy, ale mne netreba vidiet pri loadingu ako lokacia vyzera. Ja to mam spravene tak, ze vidim pekny obrazok ktory je rovnaky pre vsetky lokacie.
_________________ Kazdy hrdina ma svoj osud urceny.
Kazda jeho volba nesie nasledky.
No raz, to vsetko aj tak skonci...
Joined: 22:49 27. Apr 2007 Posts: 473 Location: The Oblivion
Nic proti ale mam lepsiu hudbu vo winampe nez tu co som pocul v hre. A zdalo sa mi ze je nejak moc ticho aj tak. Winamp to isti. Pustis radio alebo playlist s dobrou muzikou ktora ti sadne a hras.
_________________ Kazdy hrdina ma svoj osud urceny.
Kazda jeho volba nesie nasledky.
No raz, to vsetko aj tak skonci...
já posloucham docela často HitMusicStation.net... šlo by to nějak nastreamovat na server? Že bych si to v duši bytosti naladil
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko"drakobijec a bijec drakobijců"- drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
Users browsing this forum: No registered users and 32 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum