|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Salyr
|
Post subject: omluva Posted: 15:02 08. Apr 2009 |
|
|
nejakou dobu sem nehral a nemam prehled kam se pisi omluvy
takze v dornove utocisti sem omilem napadl trenera sem se preklik a klikl sem na utok no vzhledem k tomu ze sem vysi lvl tak sem to tam nechtel pobit tak sem utekl . timto se chci omluvit za svuj cin.pro priste si budu davat bacha.
diky za pochopeni.
_________________ Tagar z rodu Bílých Tygrů-půlork,který se dlouhá léta učil bojovat jako správný bojovník a ne jako barbar.Je to ten který ti nakope prdel,když ho nasereš.
http://www.powerplaymanager.com/r213127
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: omluva Posted: 15:32 08. Apr 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Překlik neřeš, když jsi to neudělal schválně.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Salyr
|
Post subject: Re: omluva Posted: 06:31 09. Apr 2009 |
|
|
no ja tu trenerku malem sundal jednou ranou tak sem necjtel aby to vypadalo ze zabijim trenery.
_________________ Tagar z rodu Bílých Tygrů-půlork,který se dlouhá léta učil bojovat jako správný bojovník a ne jako barbar.Je to ten který ti nakope prdel,když ho nasereš.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: omluva Posted: 10:31 09. Apr 2009 |
|
|
Tagar Trenérobijce... 
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
fuxxo
|
Post subject: Re: omluva Posted: 10:34 09. Apr 2009 |
|
|
_________________ Luthien Thiudien - bardka tulajuca sa po Thalii Lilienn Wood - trochu netradicna knazna boha Lothiana Lazhar z mrtveho lesa - prestrihany druid milujuci zvieratka, ked su tak trochu mrtve acc in game: black_smith
|
|
Top |
|
Salyr
|
Post subject: Re: omluva Posted: 11:37 09. Apr 2009 |
|
|
fuxxo wrote: asi ne to byla trenerka druidu a ja sem barbar takze tim to asi nebude 
|
|
Top |
|
Marvin
|
Post subject: Re: omluva Posted: 16:00 09. Apr 2009 |
|
|
Beriem to teda ako otvorenu valku proti druidom!! 
_________________ Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
|
|
Top |
|
Salyr
|
Post subject: Re: omluva Posted: 20:20 09. Apr 2009 |
|
|
ber to jak chces ale ja to neudelal naschval
|
|
Top |
|
Marvin
|
Post subject: Re: omluva Posted: 20:50 09. Apr 2009 |
|
|
TO Salyr: JOKE
_________________ Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: omluva Posted: 11:10 10. Apr 2009 |
|
|
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Salyr
|
Post subject: Re: omluva Posted: 11:24 10. Apr 2009 |
|
|
DenGrasse wrote: no sice nevim co to znamena co si napsal ale to slovo DM kill me desi
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: omluva Posted: 11:25 10. Apr 2009 |
|
|
v preklade : vyhybaj sa druidom 
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: omluva Posted: 11:39 10. Apr 2009 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
Marvin
|
Post subject: Re: omluva Posted: 12:43 10. Apr 2009 |
|
|
DenGrasse wrote: Musel si vyzradit moje velkonocne prekvapenie? 
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: omluva Posted: 14:13 10. Apr 2009 |
|
|
Daanri wrote: v preklade : vyhybaj sa druidom  to je velmi volný překlad...  ve skutečnosti se vyhýbej místům, kde by MOHLI být druidi  protože jak tě druid uvidí, už je pozdě... Pajule wrote: jaký nechtěl???!!! my ukrájinci remízy ně znájem!!! Marvin wrote: Musel si vyzradit moje velkonocne prekvapenie?  jen jsem mu chtěl dát apsoň drobnou šanci, aby to bylo zajímavější.. konečně, on NEVÍ, kam jak DM toho druida umístíš... 
|
|
Top |
|