|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 14 posts ] |
|
Author |
Message |
Portis
|
Post subject: Cílený zásah Posted: 13:12 14. Apr 2009 |
|
 |
Nováček |
|
|
Zdar, chci se zeptat. Nebuguje nahodou cileny zasah? Kdyz strelim na nepritele na nohu, napise se mi "cileny zasah noha - zasah" nebo tak nejak ale nespomali ho to, jak rika popisek. Strilel sem i na ruce coz by mnelo spusobit postih -2 do utoku a to kumulativni. Ale i po trech utocich "zasah" na mne nepritel utocil porad se stejnym bonusem k AB.
Vim, ze se u toho hadze na vycvik ale to se napise hned. Bud to napise "minul", "odolal", "zasah". Hazi se tam potom jeste na neco i pri "zasahu"?
Predem diky. Postava Rigger.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Cílený zásah Posted: 13:19 14. Apr 2009 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
hm, co sem videl ja, tak to fungovalo dobre. neprislo mi, ze by to bugovalo. jses si jisty, ze to bylo to same monsstrum, n aktere si to zkousel? ne vsechny potvory sou stejne. nemuzes posoudit, ze 1 skret ma utok 20 tak druhej ma taky utok 20. no a 10% rychlosti nejni tak moc.
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Cílený zásah Posted: 14:22 14. Apr 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Co jsem to zkoušel, tak to vždycky fungovalo dobře.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
pepa48
|
Post subject: Re: Cílený zásah Posted: 14:28 14. Apr 2009 |
|
|
taky si myslim že funguje dobře..
|
|
Top |
|
MaSo
|
Post subject: Re: Cílený zásah Posted: 15:25 14. Apr 2009 |
|
|
S tim zpomalovanim to mužu jen potvrdit z vlastni zkušenosti...a co se tyče snižovani utoku...to nevim bo na ruce nestřilim ale asi to pude tež 
_________________ Peace & Love
Helm z rodu Hornů zvaný ,,Lovec" - Starý alkoholik, lovec veterán, všude a přitom nikde.
|
|
Top |
|
Portis
|
Post subject: Re: Cílený zásah Posted: 15:43 14. Apr 2009 |
|
 |
Nováček |
|
|
MaSo wrote: S tim zpomalovanim to mužu jen potvrdit z vlastni zkušenosti...a co se tyče snižovani utoku...to nevim bo na ruce nestřilim ale asi to pude tež  Potvrdit co? To, ze to nefunguje nebo, ze to bezi tak jak ma? A skousel sem to na ruznych tvorech: Stara harpyje: 3 uspesne utoky na ruku po sobe (do te same harpyje) - bez efektu Cerny medvedi: snad u trech medvedu uspesny zasah na nohu, ani jeden se nespomalil
|
|
Top |
|
Godried
|
Post subject: Re: Cílený zásah Posted: 16:11 14. Apr 2009 |
|
 |
Poutník |
|
|
Toz pak je jednoducha pomoc, poprosit nejakeho hrace, zda by s tebou nezasel do areny a tu si muzes vyzkouset, zda to funguje ci nikoliv. sam sem si takhle par veci vyzkousel a muzu rict, ze sem byl prekvapen jak sem tam neco funguje  .
|
|
Top |
|
MaSo
|
Post subject: Re: Cílený zásah Posted: 16:19 14. Apr 2009 |
|
|
aha....tak potvrzuju že to funguje...mam to ozkoušene na pralesnch opicich a tušim že aji na prastarych tygrech
_________________ Peace & Love
Helm z rodu Hornů zvaný ,,Lovec" - Starý alkoholik, lovec veterán, všude a přitom nikde.
|
|
Top |
|
Czech_Luthor
|
Post subject: Re: Cílený zásah Posted: 16:56 14. Apr 2009 |
|
Joined: 11:31 01. Feb 2008 Posts: 686 Location: Trondheim, Norsko
|
Hlavně co já vim, měl by co zásah na nohu to + snížení rychlosti... 5x povedenej zásah = 50% rychlost v háji až do nějakých 80% myslím že to jde... tak jsem zabíjel velký příšery kdesi jinde Ale jinak mě to nebuguje
_________________ Fallion Meynolds - Hrdý hraničář, manžel Kory Meynolds - té nejkrásnější ženy na Thalii - a otec tří krásných dětí.
Člen Virtuálního Páru
Samozvaný SpamMaster v nejlepších letech!
Our love is a bed of nails Love hurts good on a bed of nails I'll lay you down and when all else Fails I'll drive you like a hammer on a Bed of nails Baby when you scratch, you know I'm gonna bite!
|
|
Top |
|
Marvin
|
Post subject: Re: Cílený zásah Posted: 16:59 14. Apr 2009 |
|
|
Ked uz som u toho... NWN wikia wrote: A successful called shot against the legs reduces the opponent's movement rate by 20% and gives them a -2 cumulative penalty to their dexterity.
_________________ Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Cílený zásah Posted: 17:04 14. Apr 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Pamatuju si, že jsme takhle zabíjeli skřetvědy v Zelenejch vršcích a fungovalo to. Když jsme ho nezpomalili dost rychle, bylo po srandě.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Prometheus
|
Post subject: Re: Cílený zásah Posted: 18:36 14. Apr 2009 |
|
|
Cielene zasahy pouzivam casto a nikdy mi to neblblo.Funguje to ako ma. Este by sa mohla vyjadrit Terka ta ma vsetky zasahy cielene 
_________________ ACC Brik - Amywiel Luelven ACC Brik - Pandora
A nakoniec: Meňavec by sa mal obnoviť.
|
|
Top |
|
paja13
|
Post subject: Re: Cílený zásah Posted: 14:39 16. Apr 2009 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
Prometheus wrote: Cielene zasahy pouzivam casto a nikdy mi to neblblo.Funguje to ako ma. Este by sa mohla vyjadrit Terka ta ma vsetky zasahy cielene :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: vsechny nemam ale u krokousu jo :oP cileny zasahu urco funguji na priserky blbnou kdyz ostrelujes hrace na koni do noh - tomu rychlost nesundas zkousel jsem to s dedkem na koni a nic :o(
|
|
Top |
|
Prometheus
|
Post subject: Re: Cílený zásah Posted: 18:51 16. Apr 2009 |
|
|
_________________ ACC Brik - Amywiel Luelven ACC Brik - Pandora
A nakoniec: Meňavec by sa mal obnoviť.
|