|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
innfra
|
Post subject: Nepovedený vzhled Brnění v craftu Posted: 14:25 25. Apr 2009 |
|
|
Tak včera jsem si koupil nový brnění od Okora a co koukám, že vypadá pěkně hnusně(kupoval jsem ho minutu před restartem na rychlo nebyl čas si ho zkoušet), no tak co, ale kdyby ráno v dílně mi neřekl Koro, že mám jednu nohu dřevěnou, tak bych to ani nevěděl  Teď po restartu už vidím dřevěnou nohu, ale současně mi chybí moje druhý chodidlo... BTW nevim jak je možný že tariel má dřevěnou nohu, aniž by o ní někde přišla a v jiném oblečku si to běhá jen to sviští a má nohy v pořádku... Prosím pomoc, je to fakt zlý...  Edit: při kopání rudy nejsou vidět ruce v daný zbroji... Edit2: Jo oni ty ruce chybí normálně... 
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
Last edited by innfra on 15:02 25. Apr 2009, edited 2 times in total.
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: Nepovedený vzhled Brnění v craftu Posted: 14:38 25. Apr 2009 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
tak si vzhlad uprav v tooli podla seba.
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Nepovedený vzhled Brnění v craftu Posted: 19:37 25. Apr 2009 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
hm... asi mi ROKO napsal spatny vzheldy zbroji, kdyz mi je posilal  asi pouziju ty stare 1-10 ty probelmy nedelali. ale pak u kozenych to bude delat kovove ruky atd. ale co sem si vsiml, tak to zatim blblo jen u chodidel a poprve vidim, ze i u ruk. asi je probelm s cislama vzheldu, ze se neshoduji na serveru s WB modulem na foru. PS: byli to prsty, zapesti, predlokti, biceps, nebo ramena??? ja to fakt nenajdu kdyz nebudu presne vedet, ktera cast to je.
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
bigbull666
|
Post subject: Re: Nepovedený vzhled Brnění v craftu Posted: 02:06 26. Apr 2009 |
|
|
Ahoj, pridavam se k jednonohym... Po padu jsem se lognul opet do hry a bac, chybeli mi ruce. Tedy ta cas mezi loktem a ramenem. Zbytel kolem me vesele levitoval a pohupoval se do rytmu chuze  Zbroj jsem shodil a nahodil. Ruce byly v poradku, ale pro zmenu mi narostla drevena noha. Bejt piratem, tak by si Joane neprala nic jineho. Bohuzel Joane pirat neni a ta noha ji fakt neslusi. To uz mi Morn neda slevu 50% za mou "spolecnost"!!! *z oci ji tecou proudy slz, az si uplne zmacela cely svrsek*
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Nepovedený vzhled Brnění v craftu Posted: 09:27 26. Apr 2009 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
hm.. to je zajimavy, ze to nekdy vypada jinak, nez podruhe.
jedna se vzdy o kovova brneni, nebo i kozena?
btw: nejsi zenska ? vony zenskym nektere vzhledy zbroji blbnou
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: Nepovedený vzhled Brnění v craftu Posted: 09:59 26. Apr 2009 |
|
|
nomis_b wrote: btw: nejsi zenska ? vony zenskym nektere vzhledy zbroji blbnou
Aha, chybí jim suspenzor !!
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Nepovedený vzhled Brnění v craftu Posted: 10:57 26. Apr 2009 |
|
|
Máme ženskej skin no... chceš mě předělat na chlapečka ? To bych pak plival oheň dvarát tolik co teď a možná k tomu i jed No jelikož se jedná o stejný brnění tak jsou to ty samí části co mi chybí... Ruce a chodidla se nahodí z jiný zbroje když máš, což je ale pak divný že tvoje dřevěná noha má chodidlo...
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
paja13
|
Post subject: Re: Nepovedený vzhled Brnění v craftu Posted: 13:00 26. Apr 2009 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
innfra wrote: Máme ženskej skin no... chceš mě předělat na chlapečka ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: To bych pak plival oheň dvarát tolik co teď a možná k tomu i jed :twisted: No jelikož se jedná o stejný brnění tak jsou to ty samí části co mi chybí... Ruce a chodidla se nahodí z jiný zbroje když máš, což je ale pak divný že tvoje dřevěná noha má chodidlo... jed plivou zensky mas videt kdyz se diva isabela na terku :o) vim o rychly predelavce z chlapecka na holcicku ale naopak to neznam :oD
|
|
Top |
|
bigbull666
|
Post subject: Re: Nepovedený vzhled Brnění v craftu Posted: 16:48 26. Apr 2009 |
|
|
koukam, ze zensky to maj tezky vsude... Dost nerad bych se nechaval predelavat na chlapecka... Uz jen proto, ze u zensky je aspon na co koukat, kdyz na sobe nema zrovna brneni s drevenou nohou To nomisek: me to dela akorat fullplate, resp. mam akorat fullplate a nejakou robu. Roba je v pohode, akorat by me zajimalo jak je mozny ze v ni to nevypada ze by Joane mela drevenou nohu 
|
|
Top |
|
loadr
|
Post subject: Re: Nepovedený vzhled Brnění v craftu Posted: 09:05 27. Apr 2009 |
|
|
nebude sedět modul, teď jsem na to koukal a chodila a holeně sedi jak jsem to vypsal, zbytek jsem nekontroloval
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Nepovedený vzhled Brnění v craftu Posted: 13:33 27. Apr 2009 |
|
|
jo asi jsou jiny cisla zbroji ve WB modulu co sou na serveru a ty, z ceho to delal Roko (na moji zadost). ale ono obecne plati, ze u zenskych, trpasliku a pulciku nektere zbroje blbnou. Napr maji spatne udelanou hlavu a to je chyba uz NWN, CEP atd. s tim ja nic neudelam.. jedine udelat novou zbeoj, nebo lokalizovat rpesne ty cisla, ktere to jsou.
nebo udelat treba 3 vzheldy, ktere sou spolehlive a netahat jich tam 20 pro kazdou cast zbroje..
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Nepovedený vzhled Brnění v craftu Posted: 13:39 27. Apr 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
A jseš si jistej, že na sebe seděj ty čísla modelů v toolu a čísla, který chce script? Podle mě jsou dost rozdílný.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Nepovedený vzhled Brnění v craftu Posted: 13:50 27. Apr 2009 |
|
|
kucik wrote: A jseš si jistej, že na sebe seděj ty čísla modelů v toolu a čísla, který chce script? Podle mě jsou dost rozdílný. opravdu? s tim sem nepocital podle ceho se tedy berou cisla ve skriptu?
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Nepovedený vzhled Brnění v craftu Posted: 14:19 27. Apr 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Nevim, já si na tohle dělám vlastní modul, ve kterym si to prohlížim. Mimo jiné jsem ho dal někam na fórum.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Nepovedený vzhled Brnění v craftu Posted: 18:52 27. Apr 2009 |
|
|
hm a nemas to nekde zhruba napsany? staci cisla treba ze 1-6 nemaji dreveny nohy 
|
|
Top |
|