|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Kratos
|
Post subject: Paladin Mount Posted: 21:03 31. Oct 2008 |
|
 |
Nováček |
|
|
Cavec, ohledne paldin mounta. Udelal jsem cerstve patej lvl a koukal jsem na novou abilitu vyvolani paladinova kone - ani jsem nevedel ze to prislo s novim CEPem no nic mene chyby co jsem vypozoroval jsou nasledujici: - Po nameditovani se kun obnoví a jde znovu privolat - tuziz se obevuje stale vice a vice koni - Odlogoval jsem na koni a po prilogovani jsem sedel na nem ale pouze opticky jinak jsem se pohyboval beznou rychlosti po privolani kone jsem na nej normalne nasedl a fungoval jak mel po sesednuti jsem byl zase na koni - kun vedle me a ja porad na koni ( pohyb zase jako bez nej ) po resu jsem lognul a mam kone na hlave ...docela ulet - jinak to ovladani kone prez ty ability funguje dobre a na koni to dava asi -40 az -60 do tumble, hide + move siletly, disable trpas, open lock - coz je predpokladam dobre - jinak pokud vim kdyz jsem odlogoval vedle kone a ne na nem tak bylo vsechno v poradku. Zatim asi vsechno...kone mam porad na hlave :p Btw: ten kun je napraosto boží 
|
|
Top |
|
George
|
Post subject: Re: Paladin Mount Posted: 22:20 31. Oct 2008 |
|
|
Heh, a já myslel že je paladinův kůň jako mount zrušenej  Btw: je to novým patchem, ne CEPem Pardon za OT
_________________ And YOu dO It LikE ThI S!!! In a name of Sehanine Moonbow!!
|
|
Top |
|
Kratos
|
Post subject: Re: Paladin Mount Posted: 00:24 01. Nov 2008 |
|
 |
Nováček |
|
|
Jeste jsem si vzpomel na jednu vec ze pokud je mount zranenej tak kdyz se na nej nasedne a sesedne tak ja zase uzdravenej nezustavaj mu aktualni hp.
|
|
Top |
|
Jonny
|
Post subject: Re: Paladin Mount Posted: 12:45 02. Nov 2008 |
|
|
Já to ani ve featech nemám...Asi mýmu paladinovi nikdo eště neřek, že to umí... Ne,asi by to fakt nemělo fungovat, i když taková úspora 70 tisíc se hodí... 
|
|
Top |
|
George
|
Post subject: Re: Paladin Mount Posted: 13:01 02. Nov 2008 |
|
|
Jonny wrote: Já to ani ve featech nemám...Asi mýmu paladinovi nikdo eště neřek, že to umí... Ne,asi by to fakt nemělo fungovat, i když taková úspora 70 tisíc se hodí...  Tam to bude asi v tom, že ty si dal 5. lvl ještě před patchem, takže si ho v tu dobu ani dostat neměl... chtělo by to asi relevel.
_________________ And YOu dO It LikE ThI S!!! In a name of Sehanine Moonbow!!
|
|
Top |
|
MaSo
|
Post subject: Re: Paladin Mount Posted: 14:28 02. Nov 2008 |
|
|
tak jo...přidávám se k postiženým..  ... rad bych potkal toho kdo má taky koně na hlavě  ...prosim prosim vyřeště to někdo... vžijte se do moji postavy...chodit po světě s koněm na hlavě..  ...inak všechno mi dělalo stejně jak Kratosovi... spadla mi hra...když sem byl na koňovi..po připojeji normalni rychlost chuze bez koně.. po relogu kun na hlavě.. atd.
_________________ Peace & Love
Helm z rodu Hornů zvaný ,,Lovec" - Starý alkoholik, lovec veterán, všude a přitom nikde.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Paladin Mount Posted: 15:19 02. Nov 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Podivam se na to, ale da to dost prace bude toho potreba hodne prepsat.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
MaSo
|
Post subject: Re: Paladin Mount Posted: 18:47 02. Nov 2008 |
|
|
šak to je dobre...ja sem trpělivy...a zatim mužu aspon běhat po světě a strašit lidi  a nebo předvadět cirkusové kousky... ale to není špatny napad...je někdo ochotny zaplatit za to že uvidi jak unesu na hlavě koně?  a nebo při modleni s nim mlatim o zem? 
_________________ Peace & Love
Helm z rodu Hornů zvaný ,,Lovec" - Starý alkoholik, lovec veterán, všude a přitom nikde.
|
|
Top |
|
Corollus
|
Post subject: Re: Paladin Mount Posted: 13:48 04. Jan 2009 |
|
 |
Nováček |
|
|
ja mam paladina 9lvl a tak by ma tiez zaujimalo ako to je s tym konom, ja ho totiz vobec nemam, tak ci sa nan tesit, alebo nebude, alebo len niekto ho ma, alebo mam nieco zle zapnute......
|
|
Top |
|
Corollus
|
Post subject: Re: Paladin Mount Posted: 21:41 07. Jan 2009 |
|
 |
Nováček |
|
|
Haloooo! vie na to niekto odpoved? staci mi aj strucna...
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Paladin Mount Posted: 22:15 07. Jan 2009 |
|
|
Je to na poradniku. Schopnost v budoucnu urcite pujde pouzit.
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Paladin Mount Posted: 22:41 07. Jan 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Ja se omlouvam, ale jeste jsem to poradne neresil a nevim ani, jakej by mel bejt vysledek.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Corollus
|
Post subject: Re: Paladin Mount Posted: 00:49 08. Jan 2009 |
|
 |
Nováček |
|
|
dakujem, budem sa tesit, a uz som kludny.... 
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Paladin Mount Posted: 20:57 08. Jan 2009 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
Dilvish
|
Post subject: Re: Paladin Mount Posted: 14:41 30. Jan 2009 |
|
|
Ok, byl jsem se svým hlášením úspěšně přesměrován. Dilvish wrote: Paladinům mount, nebo jak se to pitomý zvíře ve hře jmenuje, je uzlíček bugů a nepříjemností.
Jako nejakutnější bych viděl tu drobnost, že jsem se jednoho večera odhlásil ze hry na koni a jiného večera se do ní přihlásil pod koněm. Vypadá to hodně divně, ale systém tohoto koně naprosto ignoruje, při pokusu slézt z něj píše, že tam žádný není. Dokonce si mohu vyvolat koně nového a jezdit na něm.
Jenomže je hodně problém hrát s koněm místo helmy. Při jízdě na jiném koni mizí, po sesednutí se zase vrací. Nelze se ho nijak zbavit.
(mimo to zvyšuje lagy, nejde odvolat a je dost silný na to, aby se dal použít jako přítelíček do boje) Chápu, že už se to řeší, ale nemohl by mi alespoň někdo sundat to zvíře z hlavy? Klidně ho pak přestanu používat...
_________________ Vrogdishnak "Kositel nepřátel" – Velmi ambiciózní ork.
pí ez: Neflejmuju. Z toho jsem vyrostl.
|
|
Top |
|