Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 01:19 26. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 57 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4  Next
Author Message
 Post subject: smrt
PostPosted: 17:44 18. Apr 2009 
Šlechtic
 Profile

asi je to píchnutí do vosího hnízda, pravděpodobně už to bylo rozebráno zeširoka, pak se omlouvám za tento topic...

zdá se mi, že smrt na thalii je řešena poměrně dobře, je tvrdá, každý se ji chce vyhnout, nepřeceňuje své síly...ale maximálně tak do 12-13 lvlu..jakmile začne postava nad 20ku ztrácet 10k a více, není to už jen obava, ale učiněná frustrace a nechuť. myslím si, že když lvl 12 ztratí dejme tomu 5k expů a kdyby ztratil lvl 20 5k expů, daleko hůř by na tom byl ten na 20. lvlu.. a to nemluvím stav, kdy umře postava, která "expí" jen na časových, neboť má všude už 1 exp / monstrum..ta pak ztratí opravdu třeba 3 měsíce hraní...

...smrt je hrozná, smrt je strašná, ale pořád je to jen hra...smrt má zabolet, zamrzet, ale přeci nemá frustrovat.. nepíšu to tak úplně kvůli sobě, já mám zkušenosti nabité po smrti do 3-4 dnů, což se ještě dá..ale mluvím tu obecně o astronomických ztrátách..

1) návrh jedna: udělat "craft" "víra", kdy podle příspěvků církvi by se snižovala ztráta expů při smrt (na nějakou mez, třeba 25% ztráta na max skill, třeba za 5M zlatých)

2) udělat maximální ztrátu expů dejme tomu 5k, at už jsi lvl 15 nebo 25...

Reply with quote  

Post subject: Re: smrt
PostPosted: 18:52 18. Apr 2009 
Urozený
 Profile

Hele vlku, já jsem zastánce měkčího přístupu ke smrti, ale lidem jako ty ... tj. creeperů a looterům co vybílí prahvozd 4x za den aniž by pochopili co je RP svět bych to kliďo osladil ještě víc. Už vás Demona omrzela, rozhosli jste se roznášet svůj mor i tady ... doteď to tu bylo celkem klidné, teď ... no snad si toho všiml i někdo jiný. Buď se smiřte s pravidly jež tu jsou a respektujte je nebo se vraťte odkud jste přišli. Toť můj názor.

Reply with quote  

PostPosted: 21:57 18. Apr 2009 
Šlechtic
 Profile

Craft "víra" je podle mě blbost

Omezit ztratu xp na určitou max výšku je podle mě taky blbost, protože zkušenější postava by měla bejt schopnější se vyhnout smrti než méně zkušená (ted nemluvím o číslech ani o zkušenostech hráče, ale čistě do světa prevedených zkusenostích toho panáčka který tam žije a kterého teda někdo ovládá) a pokud to nedokáže zaslouží si za to vyžší trest aby se z ní zaslouženě mohla stát zkušenejsí postava :)

P.S. Sám sem dneska chcípnu a přišel jsem na moje poměry opravdu o hodně - patří mi to :wink:

Pugor Wogsher - Tupý půlork, mladý barbar, jenž byl obětován Xi'An, když se chtěl pomstít nemtrvému za to, že po něm házel kameny.

Reply with quote  

PostPosted: 22:00 18. Apr 2009 
Vedoucí týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

černý vlk wrote:
nepíšu to tak úplně kvůli sobě, já mám zkušenosti nabité po smrti do 3-4 dnů, což se ještě dá..ale mluvím tu obecně o astronomických ztrátách..

Počkej, do 3-4 dnů? Tos v tvým případě přišel o několik levelů, ne? :mrgreen:

Reply with quote  

PostPosted: 00:21 19. Apr 2009 
Urozený
 Profile

ehm Rejty já už dvakrá po sobě kápnul za 8K expů což je přes 16K a opravdu už 19tej lvl dělám týden a půl teď to snad už klapne, tak nevim čemu se divíš, když to někdo nabírá 3-4 dny... na lowlvlu jsem nabíral i 3 za den ale od 15týho to jde ztuha jak pes, no neznám lepší lokace :D

Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!"
Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim."
Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán

Elitní Kazišuk!

Reply with quote  

PostPosted: 00:25 19. Apr 2009 
Vedoucí týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

innfra wrote:
tak nevim čemu se divíš, když to někdo nabírá 3-4 dny...

Divím se, že by postava, co má za pár tejdnů epickej level nabírala ztrátu tak dlouho...

Reply with quote  

PostPosted: 00:47 19. Apr 2009 
Rytíř
 WWW  ICQ  Profile

innfra wrote:
19tej lvl dělám týden a půl teď to snad už klapne

Všetci ti držíme palce aby si úspešne a včas premohol ten posledný -násty level. Verím že už je blízko, už je priam na dosah...aha vidíš ho???@&đ]đ]#>>>>kukni>>>>tam hore, na tej hore, z výšky máva rukou na teba.......bež!bež! Utekaj...cválaj...vybodni sa na ten starý bezvýznamný level 19. Dvaciatka ťa už čaká

NÁPAD:
Bodlo by zorganizovať hromadný q ala innfra ceremonia meeting party...kde sa najprv odohrá velkolepý rituál "z násť na cať" kde Innfra zahluší svoju poslednú príšerku, potom zaznie velke "DING" a oslava môže začať..............dabre?
kde to bude?
Infra
Kam to chceš?
všechna veškerá péle vyhrazena

http://img213.imageshack.us/img213/553/lotrdurex.gif

Reply with quote  

PostPosted: 00:57 19. Apr 2009 
Urozený
 Profile

:twisted: Jo to by bylo super, můžeš něco vymyslet, když jsi tak akční :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!"
Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim."
Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán

Elitní Kazišuk!

Reply with quote  

PostPosted: 08:24 19. Apr 2009 
Poutník
 ICQ  Profile

když už jsme u toho...ja sem taky 19ka :-D...a chybi jen maly kruček ke 20tce....ja chci taky oslavu :-D

Helm z rodu Hornů zvaný ,,Lovec" - Starý alkoholik, lovec veterán, všude a přitom nikde.

Reply with quote  

PostPosted: 09:15 19. Apr 2009 
Šlechtic
 Profile

Theogil I wrote:
Hele vlku, já jsem zastánce měkčího přístupu ke smrti, ale lidem jako ty ... tj. creeperů a looterům co vybílí prahvozd 4x za den aniž by pochopili co je RP svět bych to kliďo osladil ještě víc. Už vás Demona omrzela, rozhosli jste se roznášet svůj mor i tady ... doteď to tu bylo celkem klidné, teď ... no snad si toho všiml i někdo jiný. Buď se smiřte s pravidly jež tu jsou a respektujte je nebo se vraťte odkud jste přišli. Toť můj názor.

1) máš svůj názor, ten ti neberu, vidím, že přesně víš, že s postavou sám několikrát denně vybíjím prahvozd

2) řeknu ti co je mor, morem jsi ty a tobě podobní, nesnášenliví, zanícení pro hru přesně podle svého gustaa běda když to někoho baví jinak

3) ano, s příchodem Nulieth se to celé změnilo, všichni najednou creepí, lootí, ze servru se ztratilo RP, které jakožto pojem samozřejmě neobsahuje "lov pro peníze ve zdivočelém lese"

4) Nul porušuje celou řadu pravidel..moment...jaké to jsou? já jako pitomec kdysi hlásil že se mi pádem zrušily postihy EXP za smrt DMku..takže si odpusť trapné obvinování že porušuju pravidla

5) looter je ten co vybírá poklady ne? jaké poklady vybírám?

6) už v úvodu přízpěvku jsem napsal že tohle nepíšu kvůli sobě, takže další fau pax. prostě jsi využil můj příspěvek k tomu, aby jsi vypustil trochu toho svého jedu co v sobě dusíš, budiš

Reply with quote  

PostPosted: 09:34 19. Apr 2009 
Šlechtic
 ICQ  Profile

heh problemy lidi co expi bych chtěl mít.. ja hrál z levlu 12 na 13 cca 2 týdny, možná i o něco víc. Smrt je tady řešená celkem mírně, umím si představit že by to bralo klidně i 2x více XP. Ti co si pěkně hrajou a nikam moc nechodí a nebo jen z nějakého dobrého a promyšleného důvodu tak neumírají tak často. Ti co běhaji po prahvozdu a ja nevím po čem všem tak sice umírají, ale jak si sám řekl doženou to za 3-4 dny... kdyby to doháněli třeba měsíc, rozhodně by to zvedlo kultůru.

Jediné co mi na smrti vadí je enormní cena za oživení, ale to je věc názoru a ten co to tu dal určitě věděl proč...

Ancalagon Černý - The Dark Lord Morgoth bred Ancalagon, called the Black, during the First Age to be the greatest and mightiest of all dragons, and the first of the winged 'fire-drakes'.
Mrtev

Val'Doren - Ochránce lesa V exilu

Reply with quote  

PostPosted: 09:46 19. Apr 2009 
Urozený
 Profile

černý vlk wrote:
Theogil I wrote:

1) máš svůj názor, ten ti neberu, vidím, že přesně víš, že s postavou sám několikrát denně vybíjím prahvozd

2) řeknu ti co je mor, morem jsi ty a tobě podobní, nesnášenliví, zanícení pro hru přesně podle svého gustaa běda když to někoho baví jinak

3) ano, s příchodem Nulieth se to celé změnilo, všichni najednou creepí, lootí, ze servru se ztratilo RP, které jakožto pojem samozřejmě neobsahuje "lov pro peníze ve zdivočelém lese"

4) Nul porušuje celou řadu pravidel..moment...jaké to jsou? já jako pitomec kdysi hlásil že se mi pádem zrušily postihy EXP za smrt DMku..takže si odpusť trapné obvinování že porušuju pravidla

5) looter je ten co vybírá poklady ne? jaké poklady vybírám?

6) už v úvodu přízpěvku jsem napsal že tohle nepíšu kvůli sobě, takže další fau pax. prostě jsi využil můj příspěvek k tomu, aby jsi vypustil trochu toho svého jedu co v sobě dusíš, budiš

Bez komentáře .... jen jsem rád, že o tobě ví ... to mi stačí .... :wink:

Reply with quote  

PostPosted: 10:13 19. Apr 2009 
Šlechtic
 Profile

Theogil I wrote:
....

spíše si udělají obrázek o tom, jak zatrpklý hráč čpí špínu na ostatní...všechno co jsi psal byla jen demagogie a manipulace..nepsal jsi názor, jen jsi hanil..nenapsal jsi konkrétně včem jsem ti kdy já pokazil hru...a kdyby jsi byl chlap, napsal by jsi mi ve hře, že ti tím a tím konrétním hru kazím, at to nedělám... takových jako ty mi bylo vždycky líto

Reply with quote  

PostPosted: 10:23 19. Apr 2009 
Šlechtic
 Profile

černý vlk wrote:
Theogil I wrote:
....

spíše si udělají obrázek o tom, jak zatrpklý hráč čpí špínu na ostatní...všechno co jsi psal byla jen demagogie a manipulace..nepsal jsi názor, jen jsi hanil..nenapsal jsi konkrétně včem jsem ti kdy já pokazil hru...a kdyby jsi byl chlap, napsal by jsi mi ve hře, že ti tím a tím konrétním hru kazím, at to nedělám... takových jako ty mi bylo vždycky líto

:roll:

mimochodem, myslim, že to napsal dost jasně co mu vadí....

Pugor Wogsher - Tupý půlork, mladý barbar, jenž byl obětován Xi'An, když se chtěl pomstít nemtrvému za to, že po něm házel kameny.

Reply with quote  

PostPosted: 10:34 19. Apr 2009 
Poutník
 ICQ  Profile

tak je to hra. lidi se maj u toho bavit. když někoho baví akce, boj a lov a lítat prahvozd a nekazí hru ostatním tak nevidím problém. když někoho baví sedět u ohýnku a povídat si třeba strašidelný historky, tak proč ne. tot tedy aspon muj skromný názor.
když se člověk podivá na každodenní starosti, tak tohle se zdá opravdu jako prkotina.
kdo je hc rp, tak může bejt těmi "lootery" ohrožen snad jen svoji závistí, pokud jsou ohleduplní a dodržijí pravidla.

smrt mi přijde někdy drsná - kámošovi se restartnul poč kvůli
aktualizaci, dostal dm kill páč byl v dungu a přišel o xp za týden hraní. nic proti dm killu. ten byl asi na místě když se to nedá dokázat, ale nějaké to popřemýšlení nad systémem smrti bych nezahazoval. jen mě samotného nicmoc nenapadá zrovna. možná nějaký další příplatek nebo nějaké déle trvající drsné penalizace - takový hrač by pak byl nějakou dobu poznamenán tou smrtí a moch by leda erpit.

EDIT: tj hráč by měl na výběr bud tolik a tolik xp nebo mín xp ale ty penalizace nebo tak něco

ještě na závěr bych chtěl říct, že já třeba určitě nejsem zrovna hc rp hráč. Ale vim, že při rp sem zažil ty nejlepší věci, proto se o něj rád snažím. dokážu být se svým kamarádem, který hraje slepého zaklínače defacto třeba den na časových expech, když to řeknu v "looterském" jazyku. oba jsme z Demony a omlouváme se tedy za ten mor, co sem zavádíme.

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 57 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]