|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Rejty
|
Post subject: Komorní jarní sraz Thalie 2. května Posted: 14:51 15. Apr 2009 |
|
|
Plán srazu 2. května 09Klášter Plasy - 10,30 - 12,00 Zde si prohlídneme konvent - jeho interiér i okolí a navštívíme i sýpku s funkčním strojem barokních hodin. Vstupné- konvent 50 kč, sýpka 30 kč Webhttp://www.hrady-zamky.cz/klaster-plasy/Oběd v Restauraci U Rudolfa II. - 12,30 - 13,30 Naobedváme se v příjemné hospůdce v loveckém duchu. Webhttp://www.rudolf-ll.cz/Letecký den PlasyZůčastníme se jen části programu, snažil jsem se vybrat to nejzajímavější. Cena stupenky- 170 kč / dospělí Webhttp://www.denvevzduchu.cz/Program, který navštívíme14,00 - L 39 Albatros OK-JET 14.11 - vrtulník R 44, OK-GES - čtyřmístný vrtulník americké výroby 14,20 - seskok parašutistů z L 60S 14,26 - virník – ukázka netradičního letadla 14,30 - ukázka leteckého hašení požáru Z 37Turbo 14,45 - akrobacie na C 104 14,56 - akrobacie na kluzáku s hudebním doprovodem a kouřovými efekty, kluzák L 13A 15:04 - Wing-Walking Team - Peggy Krainz, žena na křídlech akrobatického letadla 15,23 - Flying Bulls Aerobatic Team - 4 x Z50L, vrcholová skupinová akrobacie na světové úrovni Mariánská týnice 16,30 - 18,00 Pohlídka Týnice a návštěva stálé expozice, dle času navštívení aktuální expozice - zpravidla výtvarné umění. Vstupné- 40 kč / dospělí Webhttp://www.marianskatynice.cz/index.php ... h&str=uvodVečer v Šenku Na Parkánu - zač. cca. 19,00 Večer proběhne v Šenku Na Parkáně, kde točí výborné plzeňské pivo. Už zde sraz jednou byl, zasvěcení vědí. Webhttp://www.naparkanu.com/na-parkanuZměna programu vyhrazena!
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Velký jarní sraz Thalie 2. května Posted: 14:56 15. Apr 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Tenhle vejkend na 90% nemůžu.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Velký jarní sraz Thalie 2. května Posted: 15:00 15. Apr 2009 |
|
|
Jsem pro .... snad se dám do té doby dokupy ... v pátek příjezd, v sobotu výlet a večer posezení, neděle odjezd, pondělí dovolená ... rekonvalescence. Jo to by šlo.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
Skipp
|
Post subject: Re: Velký jarní sraz Thalie 2. května Posted: 15:01 15. Apr 2009 |
|
Joined: 13:38 17. Apr 2008 Posts: 520 Location: Slovensko, Nitra
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: Velký jarní sraz Thalie 2. května Posted: 15:09 15. Apr 2009 |
|
|
Zřejmě taky nemůžu, podle toho v kolik se vrátíme z tábořiště.
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
Marvin
|
Post subject: Re: Velký jarní sraz Thalie 2. května Posted: 15:14 15. Apr 2009 |
|
|
Tie vase specialne nazvy mesiacov ... kveten, cerven.. duben ... to ste nemohli mat tak ako cely ostatny svet januare, februare atd?  Teraz aby som vygooglil co to je vobec za mesiac...
_________________ Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Velký jarní sraz Thalie 2. května Posted: 15:28 15. Apr 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Marvin wrote: Tie vase specialne nazvy mesiacov ... kveten, cerven.. duben ... to ste nemohli mat tak ako cely ostatny svet januare, februare atd?  Teraz aby som vygooglil co to je vobec za mesiac... Toť pozdní večer - druhý may - večerní máj byl srazů čas. Hospodský zval ku stolu hlas, kde pívem zaváněl kraj.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Anderson I
|
Post subject: Re: Velký jarní sraz Thalie 2. května Posted: 15:33 15. Apr 2009 |
|
Joined: 17:37 08. May 2007 Posts: 188 Location: Hradec Králové
|
Rejty wrote: ....Někdo byl proti, že je májka, já tohle třeba neslavím. O májku vůbec nejde, tu si klidně můžu vzít sebou, ale jsem na Slovensku, takže bohužel. 
Attachments: |

1330641-hame-patika-majka-ilustracni-foto.jpg [ 8.4 KiB | Viewed 4827 times ]
|
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Velký jarní sraz Thalie 2. května Posted: 15:56 15. Apr 2009 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
hmmm když pujde bratr , tak se možnáá dostavim.Bohužel sem správnej vesničan a májku slavim a neivm dza jí nebudem zas slavit dva dny po sobě  ...takže to azse bude tak na 50% ?  uvidíme aj podle bratra 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
pepa48
|
Post subject: Re: Velký jarní sraz Thalie 2. května Posted: 16:07 15. Apr 2009 |
|
|
já snad dorazim, pokud teda pátek nějak ustojim 
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Velký jarní sraz Thalie 2. května Posted: 16:40 15. Apr 2009 |
|
|
uhh to se budu učit na písemku z lingebry, jak se znám nechám to na poslední výkend před, takže to bude zabitý, teda pokud tam nevyrazí garret nebo ravangorn... 
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Velký jarní sraz Thalie 2. května Posted: 17:21 15. Apr 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
juhůůůů! delegace z Kolína nejspíš zas přijede v plné parádě... doufám, datum je daleko a ted sám nevim co bude
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: Velký jarní sraz Thalie 2. května Posted: 17:26 15. Apr 2009 |
|
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: Velký jarní sraz Thalie 2. května Posted: 17:53 15. Apr 2009 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
ja by som siel, trochu pokalit
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
fuxxo
|
Post subject: Re: Velký jarní sraz Thalie 2. května Posted: 18:14 15. Apr 2009 |
|
|
fuuu tak u mna to nepripada do uvahy... 13.5. musim odovzdat diplomovku takze  tam mam fakt rusno... mozno ak sa to podari tak na lenty
_________________ Luthien Thiudien - bardka tulajuca sa po Thalii Lilienn Wood - trochu netradicna knazna boha Lothiana Lazhar z mrtveho lesa - prestrihany druid milujuci zvieratka, ked su tak trochu mrtve acc in game: black_smith
|
|
Top |
|