Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 04:55 26. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 150 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Next
Author Message
 Post subject: neprehanejme
PostPosted: 11:12 30. Apr 2009 
Rytíř
 Profile

Takze,rada bych si objasnila par veci co se vcerejsi hry tyce....

//na podtemnacke forum nemam pristup,pisu tedy sem

Vazne nechapu,jak se neco takoveho muze odehrat...
Kdyz postava hraje jen proto ze vyviji svuj pribeh hezky dlouho,hraje rp jak jen to jde,nechapu jak to nekdo bezmyslenkovite muze kazit...
Zrejme hraci netusi kolik da prace a usili mit ve hre vlastni deti!
Jak rikam od zacatku,ztrata xp,zlata,kone mi je ukradena,i fyz. muceni postavy se zvlada dobre,ale pokud vemou postave dite a hracovi duvod proc hraje,aniz by s nim meli plany a nekde bylo "odlozene" a nehrali jste s nim,pak opravdu nechapu,proc ho hracovi brat! :evil:
To opravdu zabava teda neni,snad to dokazate pochopit...
To muceni se razem stane psych. mucenim hrace,ktery vazne netusi co bude..a na me pozamky po tellu,"to vazne nemas srdce?" se dotycny jeste vysmeje to je vazne sila :evil:

laskave mi tedy sdelte,co bude s tim ditetem dal,nebyla jsem jedina co si s tim dala praci a jediny hrac ktery s nimi hral,byli s nimi velke plany....a to ze hrajete za nejzlejsi drowy neznamena ze si tohle muzete dovolit,kazit hrani hracum do jiste miry.......myslim ze sem udelala vse proto aby rp bylo zahrato,ale ten pocit ze se dal nic nedeje nebo ze tim je vec vyresena a Isabell svou milovanou dceru neuvidi je vic nez neprijemny a bere chut do hrani....

(a ke vsemu kdyz uz si ma vybrat jednu ze svych dvou dcer ktera prezije a tezkou domluvou si 5 hracu okolo vybere kterou a vy ji pak date druhe dite, ktere nechteli,tak to uz je fakt mazec :evil: )

myslela jsem ze jde o zabavu na obe strany,vezte ze tohle je duvod proc se cilit,neni to plakani nad xp,ale brani neceho co ma smysl proc hrajete...

co mi k tomuhle povite hm?

/prosim o reakce podtemnaku a tech co byli u vcerejsi hry predevsim :wink:

"Černá paní" ISabell Trpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo

Post subject: Re: neprehanejme
PostPosted: 11:52 30. Apr 2009 
Šlechtic
 ICQ  Profile

Myslim si, že si to hrála hodně dobře, ale z pohledu očí drowa bys měla být ráda aspoň za to jedno dítě. Chápu, že to asi nasere, zamrzí a nebo je to nepochopitelný, ale co se stalo stalo se.
Hráči se tak rozhodli o osudu dcer Isabel a ještě ti dali ránu pod pás vrácením druhého dítěte, které jsi chtěla obětovat za záchranu. Hrajou prostě svoje postavy (viz Bersekovo tejrání lidí).

G14 wrote:
laskave mi tedy sdelte,co bude s tim ditetem dal,nebyla jsem jedina co si s tim dala praci a jediny hrac ktery s nimi hral,byli s nimi velke plany....

Co se stane s dítětem je na hráčích a myslim si, že je to vynášení informací. I oni s tím mají určitě nějaký umýsl (např. obětování, trénink na zvěda, ...).

Jinak ten kůň měl bejt mrtvej zároveň s tím jak tě na něm zabili, ale když už tam trajdal po cele tak se dal využít aspoň jako krmivo. :)

PostPosted: 11:55 30. Apr 2009 
Vedoucí týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Thalie je frakční RP svět. K RP patří i ošklivý situace jako je smrt, únos, mučení, atd. To je třeba si uvědomit. Opět se budu opakovat, ale jsme frakční svět a ne plyšácká kolonie, kde si každej s každým expí a říká si dobrej den. Já jsem rád, že konečně Podtemno udělalo i něco jinýho než jen zabití nebo mučení. Za vynášení IC informací bych měl ten tvůj příspěvek rovnou smazat.

Z RP hlediska bych byl rád, když tě nechali naživu společně s jedním dítětem.

PostPosted: 12:21 30. Apr 2009 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

Upřímně řečeno nevim, co se tam stalo. Apeloval bych na tu domluvu, kdy bude někdo ve hře.
Ohledně dětí: Pokud je nezabili, tak je spousta možností, jak se dá dál hrát a přijdou mi dost zajímavý. A děti můžeš klidně dostat zpět. Všechno je možný.

Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.

PostPosted: 12:24 30. Apr 2009 
Rytíř
 ICQ  Profile

pominu vynášení informací, protože už se o tom bavíme. Pominu plyšácké kolonie, ptotože včera by to bylo hodně vostý RP i kdyby Isabell ty děcka zůstali.

Takže když dojde ke střetu tak by se měli bavit obě strany ne? Kdyby jí na těch děckách nezáleželo, tak co? Tak ať je to ještě vostřejší, proč ne. Ale mělo by to mít nějaké meze.
Dám příklad! Není to tak dlouho co se tu řešilo mučení! Jsou tu holky a pár dalších kteří prostě mučení nezkousnou, co s takovými hráči???? Ať se přizpůsobí a hrajou RP!!! Ať se nechaj polejvat kyselinou a pomalu odřezávat údy a znásilňovat, zabíjet děti, cokoliv. Přece nám mučitelům, kteří hrajeme svojí roli zlounů nebudou kazit naší RP hru! Nejsme přece žádný plyšáci a měli by jsme se smířit s tím že thálie je obyčejný svět kterej je někdy krutej!!

Můj názor: Když chce někdo někoho mučit, nebo podobně... napříkalad udělat takovej brutálně citlivej zásah, jako je sejmutí jeho děcka a podobně. Tak by se ho prvně měl zeptat jestli mu to nevadí. Což platí i o mučeném a ten by měl říct, že mu to vadí.

To co se stalo včera mi příjde jako nádherné RP! To jo, ale taky mi to příjde jako totální zhovadilost, selhání zábavy, zklamání... Já osobně na RP s takovými devastujícími účinky kašlu.

PostPosted: 12:43 30. Apr 2009 
Rytíř
 Profile

takze vidim,ze jste me nepochopili o co mi jde...bohuzel jak jsem ocekavala...
opet tvrdim,muceni miluju a rp taky,o to nejde v tom s vami zasadne souhlasim,jen nechapu proc se bere hracum jejich duvod hrani....
kun je mi taky ukradeny,coz si asi sam videl....

za IC info se tedy omlouvam,ale zvazte ze domluva s hraci s kterymi jsem to hrala byla nulova...to vubec pak clovek nevi co se bude dit...myslim ze bych mohla vedet alespon zda s tim deckem bude nekdo hrat,nebo jestli proste je "smazano" a konecna...(plany s ditetem jsou jejich vec,to vim)..o to mi jde,to jedine chci vedet...kdyz mi nikdo nic nerekne je to pak tezky a nezbyvy nic jineho nez se ptat na foru...

pokud i nadale toto nechapete,prosim o smazani tohoto topicu,jen sem chtela vedet zda podtemnaci hraji nadale rp,coz mi moc neprijde kdyz sem rikala ze de deti maji jasne jeste kojit nebo zemrou...

a jak opakuji jde o zabavu,tohle zabava z me strany nebyla..
chapu tvrdy rp svet,sama delam svinarny,ale postavam a ne hracum :(
nereste muceni,nereste samozrejnost rp sveta....vlastne nereste asi nic *mavne rukou*,ze se vubec ptam ze

"Černá paní" ISabell Trpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo

PostPosted: 12:49 30. Apr 2009 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

Tak jsem snad vyzvěděl od obou stran, jak to bylo a upřímně řečeno, musim se černejch hub zastat.

* Chytli tě v dungu u hranice podtemna. Nějak mi k sobě nepasuje starost o děti a tahání se s nima do dungeonu. Pamatuju si hráče, co měli děti a chovali se při tom zásadně jinak.

* Čekání na nějakou reakci chápu - o tom se s tebou mohli domluvit a to je tak jediná výtka.

* Odebrali ti jedno dítě. Nezabili ho, ani nic jiného. Zahrál bych to úplně stejně nenapadá mě možnost mírnější hry. Místo aby jsi to brala jako další příležitost k hraní, domáháš se IC informací o dalším vývoji. Pokud nejsi vrámci hry schopná hrát jinak, než podle tebou vymyšleného scénáře, nevylézej z Ivory.

G14 wrote:
myslim ze bych mohla vedet alespon zda s tim deckem bude nekdo hrat,nebo jestli proste je "smazano" a konecna...(plany s ditetem jsou jejich vec,to vim)..o to mi jde,to jedine chci vedet...kdyz mi nikdo nic nerekne je to pak tezky a nezbyvy nic jineho nez se ptat na foru...

To je právě zásadní omyl na fóru ti IC informace nikdo říkat nebude.

Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.

PostPosted: 12:50 30. Apr 2009 
Vedoucí týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Quote:
opet tvrdim,muceni miluju a rp taky,o to nejde v tom s vami zasadne souhlasim,jen nechapu proc se bere hracum jejich duvod hrani....

Teď si odporuješ. RP údajně miluješ, ale nejsi schopna nést RP následky, které neodpovídají tebou napsanému scénáři.

Quote:
za IC info se tedy omlouvam,ale zvazte ze domluva s hraci s kterymi jsem to hrala byla nulova...to vubec pak clovek nevi co se bude dit...

Pokud se někdo zavře do vězení, tak se přes PM nebo na fóru domluvit na další akci, aby hráč nečekal týdny real někde jestli se bude něco dít. Ale to myslím nebyl tvůj případ. Podle mých informací se to odehrálo během jednoho dne.

Quote:
myslim ze bych mohla vedet alespon zda s tim deckem bude nekdo nekdo hrat,nebo jestli proste je "smazano" a konecna...(plany s ditetem jsou jejich vec,to vim)..o to mi jde,to jedine chci vedet...kdyz mi nikdo nic nerekne je to pak tezky a nezbyvy nic jineho nez se ptat na foru...

Opět chceš vynášení IC informací?

Quote:
pokud i nadale toto nechapete,prosim o smazani tohoto topicu,jen sem chtela vedet zda podtemnaci hraji nadale rp,coz mi moc neprijde kdyz sem rikala ze de deti maji jasne jeste kojit nebo zemrou...

Divný. Najednou potřebujou děti kojit, ale když si s nima jezdila sprintem na koni a nebo expila v bažinách, tak ti ,,v batohu" nepřekážely.

Quote:
chapu tvrdy rp svet,sama delam svinarny,ale postavam a ne hracum :(

Zřejmě nevidíš rozdíl mezi prováděním něčeho postavě a prováděním nečeho hráči. :roll:

PostPosted: 12:57 30. Apr 2009 
Čestný člen týmu Thalie
 ICQ  Profile

situaci neznám, nebyl sem u toho, proto budu psát jen obecně:
* jak už nastínil rejty, nejsme plyšáckej svět a kdo se toulá po setmění mimo bezpečný oblasti, riskuje přepadení
* kdo se tam toulá s dětma, riskuje jejich životy
* @G14 - nemáš dojem, že se snažíš odpovědnost za svý děti přesunout do podtemna ? jako matka si měla na tohle myslet, než si se začala s dětma poflakovat po nebezpečnejch končinách a ne tu odpovědnost za drsnej zážitek a "zkaženou" hru teď strkat těm, co tě zcela v souladu se svejma postavama a rolema přepadli
* možná nevím všechno ale proč hned mluvíš o zkažený hře ? tak jako se oživí postava, de přece oživit dítě (možná ne systémově ale určitě to de zahrát a určitě na takovouhle bezva záminku rádo zabere některý DM) a jeho další osud (zajetí, osvobození, výchova v podtemnu a x dalších mozností) může bejt základ daleko lepšího příběhu, než bys třeba vymyslela sama
* vynášení informací bych v tomhle případě hodnotil shovívavě, máme málo zkušeností s frakčním prostředím a některý hrany je třeba obrousit a na konkrétních případech to de nejlíp
* OOC domluva ohledně mučení a jinejch drsnějších věcí: určitě ano ale jenom si kurva nemyslete, že když vás chytí nepřítel, že mu tellnete, že to nedáváte a von vás pustí a pude si po svejch !!!!!! pokud se chcete vyhnout frakčním bojům a nepřátelskejm akcím, tak podle toho hrajte !!!!
nikdo vás nenutí, se po nocích toulat venku, svět je v noci nebezpečnej. pokud si myslíte, že musíte, nechoďte sami. a pokud na to kašlete a lapnou vás tak už vám nezbejvá než to odehrát, protože pak byste neúčastí na dalším dění naopak kazili vy hru někomu jinýmu !!!!
samozřejmost je domluva ohledně realističnosti, sexuálního násilí, mrzačení, zortočení a jinejch věcí, co nejsou pro každej žaludek ale nepočítejte s tím, že když všechno odmítnete, ste volný - když s vaší postavou nejde nic jinýho dělat, holt ji asi zabijou, život je někdy svině
* buďte flexibilní - pro postavu z povrchu je zajetí a otročení v podtemnu možná zajímavej zážitek i když třeba měla jiný plány ale znáte to...člověk míní, drow mění :mrgreen: :mrgreen: :twisted:

PostPosted: 13:09 30. Apr 2009 
Rytíř
 Profile

omg!

v zadnym dungu me nechytli!
u zadnyho sem ani nebyla!
s detma do dungu nechodim!
nevim kde jsou hranice a vychody podtemna,fakt netusim...
a "v batohu" sve deti nikdy rp nemam,plenou pevne privazanou okolo sebe nebo je drzi v ruce v pletenem kosi....
kojim je kolikrat denne :oops: (oprava kojila)

expeni v bazinach myslis chozeni v neviditelnosti do Murgondu kam chodili spat?
jak rikam jsem zla a fnukani deti se da pominout,ale expeni s nima???to si me asi pletete :P

nechci se hadat...nema to cenu
urcite se prispusobim,smirila sem se s tim tak uz dobry :D

Last edited by G14 on 13:16 30. Apr 2009, edited 1 time in total.

PostPosted: 13:10 30. Apr 2009 
Vedoucí týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

G14 wrote:
expeni v bazinach myslis chozeni v neviditelnosti do Murgondu kam chodili spat?
jak rikam jsem zla a fnukani deti se da pominout,ale expeni s nima???to si me asi pletete :P

Co takhle zabíjení pavouků v bažinách s Mihiru? :roll:

PostPosted: 13:17 30. Apr 2009 
Rytíř
 Profile

co treba to ze jsem byla kus dal vzdy v neviditelnosti a jen se divala aby deti byly stranou dal v bezpeci :P
paklize se takoveho neco delo,urcite to rp bylo zahrano k tomu i prizpusobeno....

PostPosted: 13:18 30. Apr 2009 
Vedoucí týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Všechno se dá RP okecat...

PostPosted: 13:19 30. Apr 2009 
Čestný člen týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

RP zahrane to ze vystavis svoje deti akemukolvek nebezpecenstvu niekde v blizkosti boja alebo alternativneho nebezpecenstva? Co si to za matku prosimta??? :lol:

„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“

Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných.
(E.Hubbard)

Yeasterday, we sought each other.
Today, we face.
For one of us, tomorrow will never be.

PostPosted: 13:22 30. Apr 2009 
Rytíř
 Profile

Rejty wrote:
Všechno se dá RP okecat...

yop da :P

Is je zla mama to jo :twisted:

ucel splnem mam pres 50 prispevku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

uz bych tu debatu uzavrela,nema cenu se prit

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 150 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]