|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 11 posts ] |
|
Author |
Message |
innfra
|
Post subject: Fraps a přvod videa Posted: 02:09 10. May 2009 |
|
|
Vyzná se někdo v nahrávání videa ? Už nějaký čas řeším jak převést 4 GB video z frapsu na nějaký rozumný formát o rozumné velikosti... Poradil by někdo, video si můžu natočit znova, hlavně když to bude malý a v rozumnym formátu...
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
George
|
Post subject: Re: Fraps a přvod videa Posted: 11:28 10. May 2009 |
|
|
innfra wrote: Vyzná se někdo v nahrávání videa ? Už nějaký čas řeším jak převést 4 GB video z frapsu na nějaký rozumný formát o rozumné velikosti... Poradil by někdo, video si můžu natočit znova, hlavně když to bude malý a v rozumnym formátu... Pokud máš winy, tak ve Windows movie makeru můžeš snadno video převízt do WMV.
_________________ And YOu dO It LikE ThI S!!! In a name of Sehanine Moonbow!!
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Fraps a přvod videa Posted: 11:42 10. May 2009 |
|
|
Jo to jsem zkoušel, jenže mi to napíše nějakou hlášku v angličtině o tom, že tam nemám žádný video po dobu 30 s, což je nesmysl protože to video má dýlku asi 3 minuty... problém bude asi ve fraps formátu...
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
George
|
Post subject: Re: Fraps a přvod videa Posted: 11:54 10. May 2009 |
|
|
innfra wrote: Jo to jsem zkoušel, jenže mi to napíše nějakou hlášku v angličtině o tom, že tam nemám žádný video po dobu 30 s, což je nesmysl protože to video má dýlku asi 3 minuty... problém bude asi ve fraps formátu... Pokud nemáš registrovanou verzi, tak Fraps natáčí jen 30sec... v tom může být ten problém.
_________________ And YOu dO It LikE ThI S!!! In a name of Sehanine Moonbow!!
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Fraps a přvod videa Posted: 12:00 10. May 2009 |
|
|
Ne mám plnou verzi, jde o to že to vyhodí nesmyslnou hlášku o tom že tam neni nic natočenýcho po 30 sekund... prostě nějakej blud... to video má 3 minuty a 30 sekund, pokud bys neměl plnou verzi, měl by jsi maximálně 30 s.
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Fraps a přvod videa Posted: 09:27 11. May 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Co linux a mencoder?
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Fraps a přvod videa Posted: 12:50 11. May 2009 |
|
|
Hmm, asi Devil may cry 4 nejede pod linuxe, co ?  jinak bych nebyl proti...
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Fraps a přvod videa Posted: 12:54 11. May 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
innfra wrote: Hmm, asi Devil may cry 4 nejede pod linuxe, co ?  jinak bych nebyl proti... S emulací ve wine?
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Fraps a přvod videa Posted: 12:57 11. May 2009 |
|
|
emulací... win dokáže emulovat linux jo ? Poslouchám, o tomhle nic nevim... znám jen WMware...
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
akin
|
Post subject: Re: Fraps a přvod videa Posted: 13:54 11. May 2009 |
|
|
innfra wrote: emulací... win dokáže emulovat linux jo ? Poslouchám, o tomhle nic nevim... znám jen WMware... VirtualBox edit: jinak wine a win je neco jineho 
_________________ running man...
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Fraps a přvod videa Posted: 14:45 11. May 2009 |
|
|
njn, já se v tomhle nevyznám... linux je docela mimo mojí ligu, základy znám, ale hledat na to soft je pro mě španělská vesnice, když to neni v balíčkách... spíš by mě zajmalo jestli někdo převáděl z toho fraps formátu, nebo pod windows používal jinej program... 
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 11 posts ] |
|