|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
černý vlk
|
Post subject: nulové poklady Posted: 07:30 08. May 2009 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
to, že existuje limit zlatek z pokladů se přesvědčil už i můj parťák...řeknu to takhle. nejde mi o zlaťáky (ty jsou stejně hlavně z trofejí a kožek)..jde mi o smysl artefaktů. Existuje taková kupa artefakt, ještě k tomu se nalézají jen části. Jak se dají sesbírat, když jsou pak truhlice prázdné? vždyť to nemá smysl je vůbec implementovat do hry. Viděl jsem 8 částí, ani jedna k sobě nepatřila, odhadem je těch artefaktů tak 30.
návrh: když někdo dosáhne limitu, nechat mu tam 1 zl a stejnou šanci nalezení artefaktu, jako před překročením limitu.
_________________ Spammaster zakázaného kanálu (9.10.2011 potrestán)
|
|
Top |
|
Grunt
|
Post subject: Re: nulové poklady Posted: 07:55 08. May 2009 |
|
|
No jestli tedy opravdu nějaky limit je.. take je urcite stanoveny jako zlatky/cas.. tak co zkusit počkat?
_________________ Zathirel Černokněžna
Ancalagon Černý - The Dark Lord Morgoth bred Ancalagon, called the Black, during the First Age to be the greatest and mightiest of all dragons, and the first of the winged 'fire-drakes'. Mrtev
Val'Doren - Ochránce lesa V exilu
|
|
Top |
|
černý vlk
|
Post subject: Re: nulové poklady Posted: 08:17 08. May 2009 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Grunt wrote: No jestli tedy opravdu nějaky limit je.. take je urcite stanoveny jako zlatky/cas.. tak co zkusit počkat? no, říkal jsem si, že větu "nejde mi o prachy, jde jen o šanci na artefakt" napíšu pro jistotu tučným a několikrát, ale pak jsem spoléhal na čtecí schopnosti lidí  ....asi omyl  ...dívej, když chceš složit do roka artefakt, musíš chodit ty bosse ...když čekáš na opadnutí limitu, je to 1 boss za den a to nemáš šanci artefakt získat nikdy
|
|
Top |
|
Grunt
|
Post subject: Re: nulové poklady Posted: 08:37 08. May 2009 |
|
|
Otazkou je jestli se počíta do limitu bohatství jen peníze z pokladu, nebo celkově nabyté, tzn i kůže,craft...
_________________ Zathirel Černokněžna
Ancalagon Černý - The Dark Lord Morgoth bred Ancalagon, called the Black, during the First Age to be the greatest and mightiest of all dragons, and the first of the winged 'fire-drakes'. Mrtev
Val'Doren - Ochránce lesa V exilu
|
|
Top |
|
Marvin
|
Post subject: Re: nulové poklady Posted: 10:21 08. May 2009 |
|
|
Ja stale len zasnem ako niekto mohol za 2-3 mesiace hry dosiahnut limutu lootu...
Osobne by som bol proti aby sa tie artefakty objavovali aj po limite. Ten limit ma urcity zmysel a aspon nebude vsetky dungy lootit kazdy den jeden a ten isty clovek po kazdom restarte/pade (inak si neviem vysvetlit do rekordne rychle dosiahnutie limitu). Moj nazor.
Mas 8 casti, ja som za rok hrania nemal ziadnu. Nicmene stale mas 8 casti, tak skus obchodovat a vymienat s inymi. Urcite sa najde niekto, kto ma dalsie casti artefaktov a urcite najdes aj takeho kto ma cast ktoru potrebujes. Zapoj interakciu s hracami, aj to je podla mna jednym z dovodov artefaktov, nie dovod aby niekto za 3 mesiace ziskal milion z lootu a za dalsi mesiac ziskal artefakt. Artefakt je proste artefakt, tak mi pride od veci plakat, ze ho nemozes ziskat.
_________________ Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: nulové poklady Posted: 10:22 08. May 2009 |
|
|
Ten limit je nasteveny hodne vysoky a dosiahne ho len naozaj niekto, kto nerobi absolutne nic ine len vybija dungy a vybera poklady. Takze co takto sa zamysliet nad inou cinnostou ako len vybijanie dungov. Mozno to pomoze a poklady budu znova funkcne.  EDIT> A dva topici na to iste tema su naozaj zbytocne a nic nevyriesia.
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
kaz
|
Post subject: Re: nulové poklady Posted: 11:06 08. May 2009 |
|
|
Artefakt je ARTEFAKT, to radsi o nich jen slyset, nez aby je po par mesicich mel kde kdo, ja za rok hrani jednu cast videl a o jedne slysel-proto je to artefakt a tak je to dobre-tot muj nazor
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: nulové poklady Posted: 11:10 08. May 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
černý vlk wrote: Vždyť to nemá smysl je vůbec implementovat do hry. Pro vsechny ostatni hrace to smysl ma a pokud to fakt odchyti jen looteni jedinyho hrace, tak to je evidentne vyreseny spravne. Artefakty nejsou o tom, abys to nasel cely sam, ale aby jsi shanel casti mezi hracema.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
černý vlk
|
Post subject: Re: nulové poklady Posted: 14:42 08. May 2009 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Marvin wrote: Ja stale len zasnem ako niekto mohol za 2-3 mesiace hry dosiahnut limutu lootu...
Osobne by som bol proti aby sa tie artefakty objavovali aj po limite. Ten limit ma urcity zmysel a aspon nebude vsetky dungy lootit kazdy den jeden a ten isty clovek po kazdom restarte/pade (inak si neviem vysvetlit do rekordne rychle dosiahnutie limitu). Moj nazor.
Mas 8 casti, ja som za rok hrania nemal ziadnu. Nicmene stale mas 8 casti, tak skus obchodovat a vymienat s inymi. Urcite sa najde niekto, kto ma dalsie casti artefaktov a urcite najdes aj takeho kto ma cast ktoru potrebujes. Zapoj interakciu s hracami, aj to je podla mna jednym z dovodov artefaktov, nie dovod aby niekto za 3 mesiace ziskal milion z lootu a za dalsi mesiac ziskal artefakt. Artefakt je proste artefakt, tak mi pride od veci plakat, ze ho nemozes ziskat. EDIT: nejsou to dva stejné topicy..neřeším tu limit zlata, ale šance nalezení a zkompletování artefakt a ne jednou postavou !!!! jen se mi nezdá reálné, aby v tuto chvíli dohromady celá thalie složila jeden artefakt za 5 roku hraní a proto se mi celé zavádění těch kousků zdá trochu mimo mísu...kdyby se to dalo aspoň prodat vetešníkovi  1) s tím, kolik je na thalii bossů, skoro ani nejde jet je více než 1x denně 2) psal jsem, že vím o 8 kouscích, ne že je mám. ty kousky jsou rozptýlené po ostatních postavaách Thalie a každý má část jiného artefaktu 3) je smutné, že kdykoliv na něco někdo začne upozornovat, mu hned vkládají emoce typu "brečíš nad tím" apod. asi to chce trochu matematiky. Odhadem je 1% šance že v bosse bude úlomek artefaktu.. Když by postava chodila průměrně jeden boss za den, za rok má 3 kousky. To ovšem nejde, protože překročený limit ti ten artefakt neukáže. 4) mimochodem, nemyslím si, že by se nějaký artefakt mojí postavě hodil, jde mi o princip, přeci jen je to krásná představa, zkompletovat artefakt  5) nevím proč při slovu "limit" mi vkládáte do "úst" to, že jsem proti němu. Ještě jednou chci říct, že je mi limit ukradený, že mi o prachy v bedně nejde
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: nulové poklady Posted: 15:19 08. May 2009 |
|
|
No, ale tak ta šance na ten pitomej artefakt by tam mohla bejt... já tu hraju asi skoro už 2 měsíce ? a podařilo se mi získat jednu část artefaktu, ale větší strach mi teda nahání limit toho lootu, protože já lootim i hromádky kde je 40 zlatek a sedim u toho taky většinou od rána do večera, takže by mi to přišlo docela nefér, kdybych taky po dejme tomu dalších 4 měsících dostal nějakej limit(že já ty dungy chci taky začít chodit v partě nebo bez je jedno, zrovna žádnou nemám) ale šance na artefakt 1 % neni zas tak málo... hrál jsem lineage2 a tam jsou teprve šance na drop nějakejch top A grede věcí mám na mysli už celejch né recept na craft...(věci jsou od low po top S{no g, D,C,B,A,S a poslední když jsem hrál byli DYNASTY S grade} z toho ty S věci se dělaly Q)jsou hodně hluboko v desetinejch místech a přeci po měsíci creepení catakomb jsme složili celej set a nějaký věci navíc dropli...
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
černý vlk
|
Post subject: Re: nulové poklady Posted: 15:32 08. May 2009 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
innfra wrote: No, ale tak ta šance na ten pitomej artefakt by tam mohla bejt... já tu hraju asi skoro už 2 měsíce ? a podařilo se mi získat jednu část artefaktu, ale větší strach mi teda nahání limit toho lootu, protože já lootim i hromádky kde je 40 zlatek a sedim u toho taky většinou od rána do večera, takže by mi to přišlo docela nefér, kdybych taky po dejme tomu dalších 4 měsících dostal nějakej limit(že já ty dungy chci taky začít chodit v partě nebo bez je jedno, zrovna žádnou nemám) ale šance na artefakt 1 % neni zas tak málo... hrál jsem lineage2 a tam jsou teprve šance na drop nějakejch top A grede věcí mám na mysli už celejch né recept na craft...(věci jsou od low po top S{no g, D,C,B,A,S a poslední když jsem hrál byli DYNASTY S grade} z toho ty S věci se dělaly Q)jsou hodně hluboko v desetinejch místech a přeci po měsíci creepení catakomb jsme složili celej set a nějaký věci navíc dropli... nevím jestli jsi tomu teď pomohl  no, 1% je velká šance..na...jednu část artefaktu..ale rázem je to 0%, pokud dostaneš limit... jinak, limit na poklady ať klidně jsou a celkově bych snížil cenu trofejí a kožešin 
|
|
Top |
|
akin
|
Post subject: Re: nulové poklady Posted: 15:35 08. May 2009 |
|
|
ehm Artefakt je neco jako Excalibur, Kopi osudu, Archa umluvy... prijde mi naprosto v poradku, kdyz by se jeden z nich skladal 5 let, alespon je tu porad motivace proc hrat. A tim myslim H.R.A.T. ne zrovna jen litat po pokladech kvuli nejakemu predmetu.... 
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: nulové poklady Posted: 15:38 08. May 2009 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
akin wrote: ehm Artefakt je neco jako Excalibur, Kopi osudu, Archa umluvy... prijde mi naprosto v poradku, kdyz by se jeden z nich skladal 5 let, alespon je tu porad motivace proc hrat. A tim myslim H.R.A.T. ne zrovna jen litat po pokladech kvuli nejakemu predmetu....  aby si pak nebyl sklamanej ze mas WM na savli a slozis o 5ti letech mec ne podle me mi prijde realne pro postavu za rok slozit jeden artefakt. sam mam asi 5 casti a ani jedna se neshoduje s zadnou jinou, co sem videl u ostatnich..... a to vim, ze 90% z tech artefaktu bych asi tezko uzivil. prijde mi, ez ta sance by mohly byt trosku vyssi. a urcite by nemela byt omeezna limitem z looteni.
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
černý vlk
|
Post subject: Re: nulové poklady Posted: 15:42 08. May 2009 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
představte si lootera, který každý den, celý rok chodí na poklady odkud nemá ani zlatku jen pro 1% šanci na zisk artefaktu, který se mu na 99% nebude hodit  to přece není taková hrůza ne? 
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: nulové poklady Posted: 15:42 08. May 2009 |
|
|
to mi řekni proč by se to mělo snižovat, když ty vylootíš celej dung, zbyde tam prd a pak lowík jako jsem byl já musel vydělávat jen z kožek co stáhnul na cestě k bosovi, kterej tam nebyl  Prostě začátky jsou nejtěžší... nevim proč by se měli ještě víc ztížit... Jo, to omezení lootem, je zlý u artefaktu... a jinak možná to ty dropy taky byli tak dobrý, že jsem nehrál na 1x servru, kde se to staví mnohem dýl, ale na 7x 
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|