|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Lorelei
|
Post subject: NWN Windows VISTA Posted: 10:34 08. May 2009 |
|
|
Chtěl, bych Vás všechny poprosit o radu, vzhledem k tomu, že jsem často v práci jsem si pořídil notebook, abych mohl hrát v zaměstnání NWN. Notebook jsem so koupil se sytemem Win Vista Home Premium. Nainstaloval jsem do NTB NWN z Časopisu Score, doinstsaloval patche a pod... . Po doinstalaci všeho možného jsme hru jako Sing, hra spustila a hrál jsme kampaň, problém ale nastal při puštěni DM hry, po spuštění nastartovalo logo NWN a pak nic dal nejde padne to znovu do Windows Vista a nic se neděje. Nevím, kde vznikl problém, testoval jsme i nainstalováni základní hry bez dalších doinstalaci i kopii hry z mého stolního počítače a stale stejný problém. Moc bych byl rad, když by mi někdo poradil jak to řešit, nebo kde je problém. Jsem nemocny a musím ležet a NTB je do postele super... Děkuji všem.
|
|
Top |
|
akin
|
Post subject: Re: NWN Windows VISTA Posted: 12:24 08. May 2009 |
|
|
Lorelei wrote: Chtěl, bych Vás všechny poprosit o radu, vzhledem k tomu, že jsem často v práci jsem si pořídil notebook, abych mohl hrát v zaměstnání NWN. Notebook jsem so koupil se sytemem Win Vista Home Premium. Nainstaloval jsem do NTB NWN z Časopisu Score, doinstsaloval patche a pod... . Po doinstalaci všeho možného jsme hru jako Sing, hra spustila a hrál jsme kampaň, problém ale nastal při puštěni DM hry, po spuštění nastartovalo logo NWN a pak nic dal nejde padne to znovu do Windows Vista a nic se neděje. Nevím, kde vznikl problém, testoval jsme i nainstalováni základní hry bez dalších doinstalaci i kopii hry z mého stolního počítače a stale stejný problém. Moc bych byl rad, když by mi někdo poradil jak to řešit, nebo kde je problém. Jsem nemocny a musím ležet a NTB je do postele super... Děkuji všem. Nainstaluj si nejakej linux 
_________________ running man...
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: NWN Windows VISTA Posted: 12:40 08. May 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
To je fajn rada. Nevim o tom, ze by byl DM client pod linux 
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
akin
|
Post subject: Re: NWN Windows VISTA Posted: 12:57 08. May 2009 |
|
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: NWN Windows VISTA Posted: 13:00 08. May 2009 |
|
|
|
Top |
|
Lorelei
|
Post subject: Re: NWN Windows VISTA Posted: 13:26 08. May 2009 |
|
|
Kdyz pustim hru NWN main tak mi pusti normalne singl, pak se pripojim jako multiplayer a jedu Thalii, ale kdyz dám NWN.exe a naskoci menu dam PJ hru tak naskoci logo a znovu skoci do Win Vista (
|
|
Top |
|
Lorelei
|
Post subject: Re: NWN Windows VISTA Posted: 13:27 08. May 2009 |
|
|
Nejde pustit jjinak DM hra jak pomoci menu Nwn.exe ???
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: NWN Windows VISTA Posted: 16:23 08. May 2009 |
|
|
No mám NB a taky win Vista crap... zkoušel jsem zapnout ten PJ client a jede to v pohodě, jen jsem se nezkoušel nikam připojovat...
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: NWN Windows VISTA Posted: 22:05 08. May 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
já mám něco podobného.. když přerušim intro při spouštění PJ klienta tak hra padne.. musim vždycky čekat až všechny ukázky a intra přejedou, proto se tak nerad přihlašuju do hry, je to dlouhé a otravné 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: NWN Windows VISTA Posted: 22:30 08. May 2009 |
|
|
jo mě to taky občas padne, když odklikávám intra... ale to by mělo jít obelstít nějakou úpravou config souboru... možná na GCW je na to přímo utilka No intro, tak se tam můžeš zkusit podívat...
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
ripatko
|
Post subject: Re: NWN Windows VISTA Posted: 23:07 08. May 2009 |
|
|
Krata wrote: já mám něco podobného.. když přerušim intro při spouštění PJ klienta tak hra padne.. musim vždycky čekat až všechny ukázky a intra přejedou, proto se tak nerad přihlašuju do hry, je to dlouhé a otravné  alespon nejsem sam  at zije Windows Vista 
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: NWN Windows VISTA Posted: 11:48 09. May 2009 |
|
|
nejlepší řešení je zbavit se visty, je to šmejd a za chvíli má po supportu, je to jen prealfa sedmiček vypnout filmy de pomocí dubya configu http://nwvault.ign.com/View.php?view=Ot ... ail&id=259ale zkoušel sem to jen na XP
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: NWN Windows VISTA Posted: 13:19 09. May 2009 |
|
|
no až vyjdou win 7 tak by prej vlastníci vist lepších jak home (tím lepším se myslí už i home premium), tak dostanou zdarma upgrade na 7, co jsem někde zaslechl...
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: NWN Windows VISTA Posted: 09:39 11. May 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Zajimavej reklamni tah  BTW: Tak jako je v adresáři nwn exáč nwmain.exe, je tam i DM client.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
aster3
|
Post subject: Re: NWN Windows VISTA Posted: 10:55 11. May 2009 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
Ja pouzivam taky notas s instalovanou vistou (dokonce sem si ji sam instaloval) a nikdy sem nemel problem s nwn jak s dm klientem tak s normalnim klientem. jedine co snad tak reinstal 
_________________ Podporte nový projekt
|
|
Top |
|