|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 10 posts ] |
|
Author |
Message |
bigbull666
|
Post subject: Prodejni stolecky Posted: 23:28 11. May 2009 |
|
|
V sidle karathskych obchodniku zmizeli prodejni stolecky... Vzhledem k tomu, ze zmizeli i texty z dialogu bych typoval ze to bylo zamerne, ale jak ted clovek ma prodavat...?
Dneska to padlo aspon 6x a to jsem tu nebyl cely den, takze jsem urcite jeste nejakej ten pad prosvih. Predstava, ze z inventare vyhazim vsecky vecky, ktery nechci prodat a pak padne server a ja o vsechno prijdu...
Vim, ze se planuje odstaveni craftu, ale myslel jsem ze to bude az za tri dny... Do te doby jsem mel v planu normalne craftit dal, ale evidentne to asi nepujde (bez rizika ztraty veci kvuli padu serveru v onen nepravy cas)
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Prodejni stolecky Posted: 23:33 11. May 2009 |
|
|
MG kdyby si lidi alespoň občas procetli fórum, tak by nemuseli zakládat tyhle topiky... Dokonce existuje nahoře v pravo funkce hledej...
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
bigbull666
|
Post subject: Re: Prodejni stolecky Posted: 23:56 11. May 2009 |
|
|
innfra wrote: MG kdyby si lidi alespoň občas procetli fórum, tak by nemuseli zakládat tyhle topiky... Dokonce existuje nahoře v pravo funkce hledej... Tak pardon... Hledal jsem, ale evidentne jsem prilis hloupy na to abych neco podobneho nasel... Snazim se konstruktivne prispet a kdyz najdu neco co funguje jinak koukam na forum co je noveho, ale o stoleccich jsem nic nenasel a ani DM kteremu jsem to rikal nevypadal ze by si byl vedom toho, ze se neco podobneho deje...
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Prodejni stolecky Posted: 00:06 12. May 2009 |
|
|
Topik pro pád servru, melvik smáznul stolky... jelikož to padalo dál, tak asi i NPC, to dá celkem rozum ne ? BTW že jsi hloupí jsem nepsal... 
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Prodejni stolecky Posted: 06:34 12. May 2009 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
no já se nedivím že to nanešel, jsou tu kvanta spamu a prostě to někdy není v lidských silách pročíst 20 stránek, co se tu nahromadily za 3 hodiny.
Jinak takové důležité věci by se mohly psát do novinek...
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Prodejni stolecky Posted: 22:44 12. May 2009 |
|
|
mno, ja čtu forum co to de a taky sem dnes stoleček hledal... avšak problem bych spíše viděl na par promilí v mé krvi...
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
melvik
|
Post subject: Re: Prodejni stolecky Posted: 23:03 12. May 2009 |
|
|
no jo a nikdo to do novinek nenapise to je ale uroven 
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Prodejni stolecky Posted: 06:49 13. May 2009 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
melvik wrote: no jo a nikdo to do novinek nenapise to je ale uroven  No ještě se ozívej nenovinkáři 
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
Temnastrana
|
Post subject: Re: Prodejni stolecky Posted: 10:07 01. Jun 2009 |
|
|
Stolek u výkupčího kožek a oděvů stále nefunguje(tedy aspoň v podtemnu)
_________________ Hignar Krvák - zákeřný válečník
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Prodejni stolecky Posted: 08:33 02. Jun 2009 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
OK . takze cerny trh na vykup odevu. mrknu na to, az se dostanu k te lokaci.. trosku mi zmizelo par dat 
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 10 posts ] |
|