Joined: 11:31 01. Feb 2008 Posts: 686 Location: Trondheim, Norsko
Zdravim, tak jsem našel uhlí ke kterému se nedá nijak dostat... neni to nic závažného, žejo ale tak hlásit se má vše
JE to lokace : Alasijské vrchoviny, západní stezka, průchod (druhá lokace vedle přechodu k mostu u Dar Garagu).
_________________ Fallion Meynolds - Hrdý hraničář, manžel Kory Meynolds - té nejkrásnější ženy na Thalii - a otec tří krásných dětí.
Člen Virtuálního Páru
Samozvaný SpamMaster v nejlepších letech!
Our love is a bed of nails Love hurts good on a bed of nails I'll lay you down and when all else Fails I'll drive you like a hammer on a Bed of nails Baby when you scratch, you know I'm gonna bite!
Zdravim, tak jsem našel uhlí ke kterému se nedá nijak dostat... neni to nic závažného, žejo ale tak hlásit se má vše
JE to lokace : Alasijské vrchoviny, západní stezka, průchod (druhá lokace vedle přechodu k mostu u Dar Garagu).
Jo to uhlí je nalepený na špatným míste, nejde těžit...
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Users browsing this forum: Majestic-12 [Bot] and 13 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum