Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 21:45 25. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 136 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Next
Author Message
 Post subject: povrch.... partička imbecilních charakterů????!!!
PostPosted: 20:25 18. May 2009 
Rytíř
 ICQ  Profile

takže dojde ke konfrontaci, černý huby většinou vyhrajou. Stojíme naproti sobe, dobrák má rozmlácenou hubu a je témeř mrtvej. Ok? Začne se hrát RP!!!! tak a teď jdu na to a budu chudákovi dobrákovi ubližovat! čistě příklad:

Prvně můžu například chtít aby přede mnou poklekl a prokázal mi autoritu!
On nepoklekne s tím že stejně bude větší. //míří na něj dva drowí luky a okolo banda dalších černých hub
Kolega drow řekne ať okamžitě poslechne jeho paní!
Ne? tohle že je vaše paní? to jsem nepoznal a začne se smát! I když mám sundanou helmu a on mě vidí! taková drzost! takový výsměch! U Xi AN!!!!! doprdele tohle ne! Kdyby mi nadávala vyžší kněžka, tak to beru! ALE NEJAKÁ SPINA Z POVRCHU???
Moje drowka uz je totálne s nervama v kýblu, rozkáže ať ho zastřelej, a okamžitě po tom co padne na zem mu uřízne hlavu!

Takže takový veci se dějí pořád! včera to bylo, dneska to bylo, téměř pokaždý když se chytne zajatec! Já si říkám, copak jsou ty vaše charaktery takvový imbecilové, co nemají nejmenší pud sebezáchovy???? inteligence 4??? moudrost 5??? Si chcete hrát na drsnáky??? na extrémě imbecilní drsnáky??? Nebo vám jenom nezáleží na exp? Chcete bej drsný a prskat, když nad váma stojí drowka z kudlou na vasem krku???? Budte si drsný, ale já to s váma hrát nebudu! Hrajte si na nejveší frajery, ale beze mě! Já vám sundám hlavu a kašlu na vás! A pak si brečte. A ještě mi klidně ríkejte že jsem PK! že to bylo zahraný bez RP! DOPRD.... :?

A prosím vás ostatní černý huby, až se do vás někdo bude navážet z pozice totálně rožkašovanýho téměř chcíplýho imbecilního charakteu, co ještě má tu drzost se vyléči a jít vám po krku... Neserte se s tím! Nenechejte z vašich charakterů dělat idioty a plyšáky!!!! Uvědomte si jak by se v té situaci zachovali!

Post subject: Re: povrch.... partička imbecilních charakterů????!!!
PostPosted: 20:34 18. May 2009 
Rytíř
 Profile

No... já jen bych chtěl říct.

Uvědom si taky, že tu hrajou ne jen velký klucí a holký jako jsi ty. Můžou tu hrát děti, kterým je deset let a nemají z takové věci rozum. Pak samozřejmě budou svojí postavičku dělat silnou a velikou. Zkuste i VY drsní a neochvějní podtemnáci pochopit, že dospělou krásnou elfí princeznu může hrát deseti letá holčička. Přijde Berserk brutálním způsobem jí o*uká a co potom, hmm? Zamyslete se laskavě i nad tímto, protože jestli jste tak hrozně drsní, abyste tu brečeli nad imbecilitou hráčů, zkuste si zamést před svým prahem. Je pravda, že s Berserkerem se žádné RP konverzace nedočkáš. Hrál semnou RP... 5-10min, psal jsem, že jsem jen otrhanej lovec, co přežívá ze dne na den (i v popisku sem to měl), ale on ne... máš u sebe určitě tunu zlata a prd ho! já chudák na 3lvl, štastnej že jsem si odnesl 2balíčky a mám pět tisíc. A vtu ránu co? Svázanej, pytel na hlavě a chudák slabej elfík bez cenných věcí, jen pěti tisíci na stan a deku je rázem výhodnej zajatec.

EDIT: stejně tak mučení. Opět nějaký mladší človíček a vy hned vyřezávat lidem kusy masa z těla, slezinu, játra, držet mu před očima střeva a další nechutnosti. Chudák dítě pak z toho bude mít noční můry, uvědomte si, že tim nebavíte jenom sebe. Jestli hodláte hrát takhle, tak je mi z vás vážně moc špatně

Člen Virtuálního Páru

Samozvaný SpamMaster v nejlepších letech!

Our love is a bed of nails
Love hurts good on a bed of nails
I'll lay you down and when all else
Fails
I'll drive you like a hammer on a
Bed of nails
Baby when you scratch,
you know I'm gonna bite!

Last edited by Czech_Luthor on 20:40 18. May 2009, edited 1 time in total.

PostPosted: 20:35 18. May 2009 
Velmistr
 ICQ  Profile

Hele zase neřekla jsi co to bylo za rasu...
Takový trpaslík si svoji dustojnost nechá a v životě by se nepodřídil drowum. Zase na druhou stranu takový malý pulčík by se z toho hned asi posral a začal brečet, člověk by se snažil vyjednávat..... atd
Prostě každý hraje svuj charakter a když to neumí a pulčík ti tam plive na nohy, tak ho prostě odřízni a je to, ty se nebudeš nervovat a on se zamyslí co udělal blbě (radši mu ale napiš tellem)

PostPosted: 20:38 18. May 2009 
Bůh
 Profile

hou hou hou mě deset není už dávno :twisted: :mrgreen:

Keep talking I'm analyzing you.

,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord

Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána

PostPosted: 20:41 18. May 2009 
Mistr
 ICQ  Profile

já se celkem těším na nějaké to RP s podtemnem. Jen tajně doufám, že to nebude scénář: odpor, bum mrtvej, svázání, mučení, onanie nad mrtvolou. Zlý charakter má opravdu obrovský repertoár využití. Nájemné vraždy, intriky, oblbnutí postavy a poštvání proti šlechtě, tajné hazardní hry,vloupačky...atd..Vymyslet se toho da hodně.
Veřím že podtemno má svůj charakter šilenejch vrahu. Ale nejsou to jen tupí honiči ega ne?

PostPosted: 20:44 18. May 2009 
Urozený
 Profile

Sry ale běž doprčic s takovým osočujcím názvem topiku :!:
Za ten název tě někde potkat tak seš bez hlavy, že se navážíš do mě a lidí co s tím nemaj vůbec nic společnýho...

Né všichni chtěj mučit a chtěj to mít bez mučení a hledaj jakej koliv způsob to rychle zkrátit... na to stačí jedno pitomý PM, nechci se nechat musčit uděláme to rychle, ať můžu k pánu... JE TO OPRAVDU TAKOVEJ PROBLÉM NAPSAT ?

Je to na prd když ti každej machruje, ale to si myslím by měl odchytit DM, pokud nejde o domluvu mezi hráči že nechtěj mučení... A pokud se ti to nelíbí tak máš tu kudlu, ale pak se nediv až DM bude popravovat masovýho vraha, nebo nedej abys říznul postavu DM, to pak ti Systém pomáhej, neuděláš nic... Ani Neo nezničil Matrix

Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!"
Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim."
Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán

Elitní Kazišuk!

PostPosted: 20:47 18. May 2009 
Bůh
 Profile

musim se , ale zase zastat zláků...ona totiž neni sranda to hrát ... ono podle mě je lehší hráz za dobro , než za zlo..
ono jáse jim nedivim , že sou naštvaný ...mě byto taky naštvalo a na víc nikdy evíš co se tam stalo a ja jak občas ve skrytu sleduju postay¨vy , tak se ani nedivim , že sou zlácí naštvaný :wink: zkuste si nenáviděnou zlou stranu , pka možná budete mluvit jinak :wink:

Keep talking I'm analyzing you.

,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord

Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána

PostPosted: 20:50 18. May 2009 
Rytíř
 ICQ  Profile

Czech_Luthor wrote:
No... já jen bych chtěl říct.

Uvědom si taky, že tu hrajou ne jen velký klucí a holký jako jsi ty. Můžou tu hrát děti, kterým je deset let a nemají z takové věci rozum. Pak samozřejmě budou svojí postavičku dělat silnou a velikou. Zkuste i VY drsní a neochvějní podtemnáci pochopit, že dospělou krásnou elfí princeznu může hrát deseti letá holčička. Přijde Berserk brutálním způsobem jí o*uká a co potom, hmm? Zamyslete se laskavě i nad tímto, protože jestli jste tak hrozně drsní, abyste tu brečeli nad imbecilitou hráčů, zkuste si zamést před svým prahem. Je pravda, že s Berserkerem se žádné RP konverzace nedočkáš. Hrál semnou RP... 5-10min, psal jsem, že jsem jen otrhanej lovec, co přežívá ze dne na den (i v popisku sem to měl), ale on ne... máš u sebe určitě tunu zlata a prd ho! já chudák na 3lvl, štastnej že jsem si odnesl 2balíčky a mám pět tisíc. A vtu ránu co? Svázanej, pytel na hlavě a chudák slabej elfík bez cenných věcí, jen pěti tisíci na stan a deku je rázem výhodnej zajatec.

EDIT: stejně tak mučení. Opět nějaký mladší človíček a vy hned vyřezávat lidem kusy masa z těla, slezinu, játra, držet mu před očima střeva a další nechutnosti. Chudák dítě pak z toho bude mít noční můry, uvědomte si, že tim nebavíte jenom sebe. Jestli hodláte hrát takhle, tak je mi z vás vážně moc špatně

nesmysl. Zkus pochopit, že i já jsem taly 12ti letá egoistická holčička. O mučení se nic neřeklo, nerozebírej to. Když se to hráčovi nebude líbit, tak přece není takovej imbecil jako jeho charakter. A má možnost OOC napsat ať se uklidníme! Nemáme zajem někomu kazit hru :)
Jinak jsem byl fakt drsnej na třetím lvl, největší drsnák ze všech černejch hub! A jestliže mě drsnákovi nekdo bude nadávat a poskozovat mu jeho ego, tak sory, nemá na výber a bude bez hlavy! Můj drsnák má právo si taky hrát na drsnáka a vy nemáte právo mi kazit hru z pozice poraženého! Až me chytnete, tak si třeba chtějte at vám lízu boty!

PostPosted: 20:54 18. May 2009 
Urozený
 Profile

No já to chápu, ale jak jsem někde četl, tak si myslím, že zlouna by měla hrát nějaká zodpovědná osoba, nebo vyzrálá, aby se to tu nestalo PvPzónou...
jako ostatní by taky mohli vyjít trochu zlounům vstříc... ale to už je na nich... Asi si zlouna zkusím zahrát... Abych měl i pohled z druhý strany... A asi bych si nastavil nějaký rozumný staty abych je neměl nějak vyhrocený a mohl si normálně RP zahrát...

Elitní Kazišuk!

PostPosted: 20:54 18. May 2009 
Rytíř
 Profile

Máš moje slovo, že až tě jednou armáda chytí, užiješ si dosyta vše za ostatní prasárny co udělaly podtemnáci. Myslíš že ti malé dítě napíše "prosim nech toho"? Pak seš na velikym omylu bude posrané až za ušima, že mu někdo m**á elfku nebo pitvá bojovníka. Jak řikám, zkuste se i VY někdy chovat jako lidi, když MY jsme ti imbecilové. Uvidíš, každej by si měl zamést před vlastním prahem, chápu, že hrát zlouna neni prdel (párkrát jsem to zkoušel, možná mi to šlo, možná ne, nevim), ale vždy jsem se ptal (nebude vadit, když budu mučit... popř. moje postava je sexuální deviant, nebo tak něco). Uvidíte, zkuste hrát snáma a ne jen se hnát za svým

Člen Virtuálního Páru

Samozvaný SpamMaster v nejlepších letech!

Our love is a bed of nails
Love hurts good on a bed of nails
I'll lay you down and when all else
Fails
I'll drive you like a hammer on a
Bed of nails
Baby when you scratch,
you know I'm gonna bite!

PostPosted: 20:55 18. May 2009 
Rytíř
 ICQ  Profile

innfra wrote:
Sry ale běž doprčic s takovým osočujcím názvem topiku :!:
Za ten název tě někde potkat tak seš bez hlavy, že se navážíš do mě a lidí co s tím nemaj vůbec nic společnýho...

Né všichni chtěj mučit a chtěj to mít bez mučení a hledaj jakej koliv způsob to rychle zkrátit... na to stačí jedno pitomý PM, nechci se nechat musčit uděláme to rychle, ať můžu k pánu... JE TO OPRAVDU TAKOVEJ PROBLÉM NAPSAT ?

Je to na prd když ti každej machruje, ale to si myslím by měl odchytit DM, pokud nejde o domluvu mezi hráči že nechtěj mučení... A pokud se ti to nelíbí tak máš tu kudlu, ale pak se nediv až DM bude popravovat masovýho vraha, nebo nedej abys říznul postavu DM, to pak ti Systém pomáhej, neuděláš nic... Ani Neo nezničil Matrix

chlapče... neznám tě, ale je pravda co se o tobě říká! ale jak znám ty vyprávění tak svatá pravda! co to tady na me zkoušiš???? Co to tady meleš???? MImochodem hraju tu dva roky za zlo a dneska sem uřízl první hlavu! sem masovej vrah joooo! jsem!!!
Jeste jednou mi zkus napsat neco o rozkopáváni hlavy a dojedu si za tebou a dám ti šanci ty trosko! Ses nehorázne hloupej!

PostPosted: 20:58 18. May 2009 
Rytíř
 ICQ  Profile

Czech_Luthor wrote:
Máš moje slovo, že až tě jednou armáda chytí, užiješ si dosyta vše za ostatní prasárny co udělaly podtemnáci. Myslíš že ti malé dítě napíše "prosim nech toho"? Pak seš na velikym omylu bude posrané až za ušima, že mu někdo m**á elfku nebo pitvá bojovníka. Jak řikám, zkuste se i VY někdy chovat jako lidi, když MY jsme ti imbecilové. Uvidíš, každej by si měl zamést před vlastním prahem, chápu, že hrát zlouna neni prdel (párkrát jsem to zkoušel, možná mi to šlo, možná ne, nevim), ale vždy jsem se ptal (nebude vadit, když budu mučit... popř. moje postava je sexuální deviant, nebo tak něco). Uvidíte, zkuste hrát snáma a ne jen se hnát za svým

nikdo neříká že vy jste imbecilové! jsou to postavy z povrchu! Jsem masovej vrah! A bude hůř! zádný slitování s imbecilama! Můj charakter je chytrej a má hrdost! Jinak předpokládám, že tu hrají samý 10ti letý decka, že ano? je jich tu aspon 75%

PostPosted: 20:59 18. May 2009 
Rytíř
 ICQ  Profile

innfra wrote:
No já to chápu, ale jak jsem někde četl, tak si myslím, že zlouna by měla hrát nějaká zodpovědná osoba, nebo vyzrálá, aby se to tu nestalo PvPzónou...
jako ostatní by taky mohli vyjít trochu zlounům vstříc... ale to už je na nich... Asi si zlouna zkusím zahrát... Abych měl i pohled z druhý strany... A asi bych si nastavil nějaký rozumný staty abych je neměl nějak vyhrocený a mohl si normálně RP zahrát...

zavři už tu hubu a nezapojuj se do týhle debaty! beru tě jako malé decko! Smutný že už ti je tolik, co? mám sto chutí si pro tebe dojet fakane!

PostPosted: 21:01 18. May 2009 
Urozený
 Profile

Ano Tariel je blbá jak poleno, proto by šla do jakýhokoliv fajtu...
BTW byla to narážka na charakter né na tebe, jestli jsi to nepochopil, tak to už tvoje mínus...

Otázka Jak se jmenuje ten TOPIK!
Tím názvem osočuješ i hráče, kteří to hrajou, porotže né každej má tak debilně nastavený staty. :!:

Aaaa zase je tu někdo drsnej... tohle miluju, něco se ti nelíbí na hře a začneš prostě kopat kolem sebe, nemůžu za to že nemůžeš takovýho hráče sprdnout PM...

Elitní Kazišuk!

PostPosted: 21:04 18. May 2009 
Čestný člen týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

No ako trosicku sa nam tu zacina zvrhavat vyjadrovanie a to sa mne osobne nepaci....ako nadavat si mozte neviem kde, ale tu naozaj nie...naozaj sem mozu zabludit aj mensie deti alebo neplnolete osoby....a plus v pravidlach je jasne napisane, ze sa mate vyjadrovat slusne. Pokial to neviete tak nepiste na forum.

Co sa tyka hry, no zlo vs dobro bolo vzdy narocne a hlavne z dovodu, ze Thalia je frakcny svet. Vzdy sa totiz najde niekto ukrivdeny, komu sa RP hra toho druheho nepaci. Pokial je to normalne v hre a nepaci sa ti jeho hra tak s nim nehras, pokial si vsak prepadnuty, tak je ti svojim sposobom hra druheho tak nejak "vnutena". (nebrat doslova, je to len prirovnanie)

Mozno skor ako zacat vypisovat na forum dokola, ako sa citim ukrivdeny, ako sa mi dane RP nepacilo, ako to bolo hrozne, tak sa zamysliet nad tym, co som mohol spravit sam lepsie preto, aby to bolo cele zahrane lepsie. Pokial dojdete k tomu, ze nic, tak stale je este moznost si pokecat s "druhou stranou" a zistit preco to tak zahrali alebo preco to tak nezahrali.

A vzdy pamatajte, ze zakladom je aby sa bavili vsetci a nie len jeden.

„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“

Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných.
(E.Hubbard)

Yeasterday, we sought each other.
Today, we face.
For one of us, tomorrow will never be.

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 136 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]