|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Jeanes
|
Post subject: cep zbraně Posted: 10:54 14. May 2009 |
|
|
Chtěl jsem nějakou frajerskou zbrań. Dají se sehnat běžně-kvalitní (např+5) cepové? A budu si na ně moct dávat specializující se featy? Například silnější kritický, nebo vlastně celého pána zbraně?
_________________ Bůh s náma a dobré pryč!
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: cep zbraně Posted: 10:56 14. May 2009 |
|
|
Sehnat se dají, ale nejdou na ně dávat featy ani kouzla...
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: cep zbraně Posted: 10:57 14. May 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Featy na ně jsou v plánu, ale nemám otestováno, že na 100% půjdou. Ale měli by jít.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
tao kan
|
Post subject: Re: cep zbraně Posted: 10:59 14. May 2009 |
|
|
pokud vím tak se nemuzes zamerit na takove zbrane. Dokonce jsem zatim ani nevidel zadne velke kladivo v nabidce dobrodruhova kramku. Mozna by nebylo od veci se na to mrknout. Mozna i takove zbrane posilit kdyz si na to nemuzete vzit zadnou specializaci.
_________________ TaoKan Nur,Orconur,Tanur Arged,Balran Nebojsa,Lord Aren Aylom,Jacob Achalym,Victorius Melenol,Glarik syn Argedův,Vastim Lágro,Grudur "Kamenná tvář,Drizdor Zau'ndar....hrob se naplňuje
|
|
Top |
|
Jeanes
|
Post subject: Re: cep zbraně Posted: 11:00 14. May 2009 |
|
|
kucik wrote: Featy na ně jsou v plánu, ale nemám otestováno, že na 100% půjdou. Ale měli by jít. no nádhera!  a jak to máš v plánu? Teďka někdy v brzké době? Dáš vědět až to vyzkoušíš? Já že bych počkal s tou novou postavou, bo já tu zbraň chci moc moc moc! 
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: cep zbraně Posted: 11:48 14. May 2009 |
|
|
Nejspíš až dáme dohromady novej server.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: cep zbraně Posted: 12:03 14. May 2009 |
|
|
Jeanes wrote: a jak to máš v plánu? Teďka někdy v brzké době? Dáš vědět až to vyzkoušíš? Já že bych počkal s tou novou postavou, bo já tu zbraň chci moc moc moc!  V dohledu pěti let... Kdo si nechce počkat, ať si to udělá sám.
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: cep zbraně Posted: 12:43 14. May 2009 |
|
|
Nebo takhle. Udělejte/najděte někdo ikonky na CEP zbraně a já je přidám.
Jmenovitě: wepon focus, weapon specialization, improved critical, epic weapon focus, epic weapon specialization, overwhelming critical. Zapomněl jsem na něco?
|
|
Top |
|
Jeanes
|
Post subject: Re: cep zbraně Posted: 14:07 14. May 2009 |
|
|
takze to je šest featů co řikáš. a těchle šest featů bude potřeba udělat ke každé cep zbrani? nešlo by ty ikony něják vycucnout z nwn2 koukal jsem že tam ty zbraně jsou normálně
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: cep zbraně Posted: 14:23 14. May 2009 |
|
|
Nevim. Zkus to. Je to 6 featů (jestli jsem na nějakej nezapomněl) x 24 zbrani (vlastně 23 ale takovej weapon master s pulitrem by byla zajímavá věc  )
|
|
Top |
|
Jeanes
|
Post subject: Re: cep zbraně Posted: 14:37 14. May 2009 |
|
|
no já asi ne, já sem na takovýhle věci strašně levej :/ a ani nemám doma nwn2. radši pudu dělat něco jinýho, ale až se na to někdo vrhne tak mu budu děsně fandit 
|
|
Top |
|
pepa48
|
Post subject: Re: cep zbraně Posted: 15:48 14. May 2009 |
|
|
kucik wrote: Jmenovitě: wepon focus, weapon specialization, improved critical, epic weapon focus, epic weapon specialization, overwhelming critical. Zapomněl jsem na něco? asi ještě devastating critical... jinak s tim pullitrem by to bylo bombastický, v dnd je jedno prestižko "pán opilců" a má bonusy při boji improvizovanou zbraní... to by se dalo skvěle zahrát i tady 
|
|
Top |
|
Phantorris
|
Post subject: Re: cep zbraně Posted: 16:07 14. May 2009 |
|
|
A taky má bonusy a zvlášní útoky když je opilej např. klátivý útok 
_________________ Adelath Podkova - mladý bojovník, Dei-Anangův šampion, rytíř řádu Čestných rytířů Úsvitu
Pugor Wogsher - Tupý půlork, mladý barbar, jenž byl obětován Xi'An, když se chtěl pomstít nemtrvému za to, že po něm házel kameny.
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: cep zbraně Posted: 21:01 14. May 2009 |
|
|
no, jestli to zprovoznite tak tam hodte i toho Pivního WM, dobrovolne se hlásím, že do toho jdu, ale pod podmínkou že u dobrodruha pude koupit krygl +5 a štít s motivem Gambrinusu... 
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: cep zbraně Posted: 23:47 14. May 2009 |
|
|
Hele ja to nemyslel jako popichnuti, ale naprosto vazne. Udelat/sehnat obrazky je neco, co zvladne prumernej uzivatel PC, netvrdte mi, ze ne. A komukoliv to bude trvat stejne dlouho jako me s tim rozdilem, ze ja ani netusim, kdy si na to najdu cas.
Pri trose snazeni ty obrazky fakt sezenete nekde na vaultu a jen k nim dodelat jeden nebo dva.
|
|
Top |
|