|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
ATom
|
Post subject: Výkupčí oděvu Posted: 21:33 05. May 2009 |
|
|
Výkupčí oděvů v Karathském cechu obchodníku mi nechce koupit kuže a kožky z koželužnictvi, píše že nic u sebe nenám.
_________________ Kermánšáh Salíf- Pán dvou scimitarů a mistr plátneřského umění.
|
|
Top |
|
Jeanes
|
Post subject: Re: Výkupčí oděvu Posted: 09:29 06. May 2009 |
|
|
no, teda já nevím, ale asi takovýhle polotovary nevykupuje, to je jako v očarování, taky mi nekoupěj šutr do kterého jsem lapil duši. ...no a vlastně proč to nevykupují? To by jsem mohl jenom běhat a lapat duše! Profesionální lovec duší! to by se mi líbilo 
_________________ Bůh s náma a dobré pryč!
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Výkupčí oděvu Posted: 09:49 06. May 2009 |
|
|
tralala, po stoosmdesáté první...
kůže v Karathě vykupuje kožešník. Taky vykupuje lektvary, asi z nějakejch historickejch důvodů z dob, kdy eště nebyl cech.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Jeanes
|
Post subject: Re: Výkupčí oděvu Posted: 10:03 06. May 2009 |
|
|
DenGrasse wrote: kůže v Karathě vykupuje kožešník. Kůže, ne jako stažený ze zvířete, ale jako že takový upravený, nevím jistě, například vysušený a vyčiněný, polotovar z craftu???  To by teda měl vykupovat i naplněný šutry s dušema! nevěřím tomu 
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Výkupčí oděvu Posted: 10:19 06. May 2009 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
kuze susene i morene i kameny by se meli dat vykoupit u VYKUP/CICH CRAFTOVYCH VECI. U zadnych smelinaru, vetesniku, kozesniku atd... jedna se jen o dve lokace na Thalii: Cerny trh pro podtemno a Svaz karads. obchodniku pro povrch
predem rikam, ze u kuzi pocitejte s hoodne nizkyma cenama. Cena se pocita od moridel a nesouvisi s cenou kuze, kdybyste ji prodavali vetesnikovi.
Musite zkusit kdo ji koupi. Kameny dusi vetsinou vykupuje ten, co vykupuje sperky, nebo kovar. KOzky tusim ten, kterej vykupuje i hadry od krejciho.
Proste zkuste obehnout vsechny vykupni NPC. Pokud by to nikdo od vas nechtel, tak to napiste znova a ja to overim, zda mate pravdu. Ale melo by to jit. Urcite uz to nekdo prodaval (minimalne kameny)
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Jeanes
|
Post subject: Re: Výkupčí oděvu Posted: 10:24 06. May 2009 |
|
|
UF! no tak to je mazec!  můžu lovit duše!
|
|
Top |
|
Jeanes
|
Post subject: Re: Výkupčí oděvu Posted: 16:06 06. May 2009 |
|
|
 mazec lovil jsem a fakt to de prodávat! Ale bohuzel chyba  nejdou prodávat ty základní kameny se 40%ní duší, překupník klenotů hlásí, že na stolku nevidí nic co by ho zajímalo. Překupníka zbraní jsem nezkoušel, bojím že by to padlo. No jinak všechny ostatní slabší duše sem bez problémů prodal, ale těchlech 40ti %ních mám nejvíc a to zrovna nejde 
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Výkupčí oděvu Posted: 16:19 06. May 2009 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
pockej, chces rict, ze treba 38%dusi si prodal, ale 40% dusi ne?
to je minimalne podivne... kdyz uz, tak by meli jit prodat vsechny ne jen 1 typ.
|
|
Top |
|
ATom
|
Post subject: Re: Výkupčí oděvu Posted: 17:11 06. May 2009 |
|
|
Znova jsem zkoušel prodat vysušene kuže obyčejne a kvalitni, obyčejne a lepši kuže i kožky. Zkoušel jsem i přes prodejní stolek a prodavačka mi říká že nic u sebe nemám. V Karathském cechu obchodníku, výkupčí oděvů.
_________________ Kermánšáh Salíf- Pán dvou scimitarů a mistr plátneřského umění.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Výkupčí oděvu Posted: 17:18 06. May 2009 |
|
|
ATom wrote: Znova jsem zkoušel prodat vysušene kuže obyčejne a kvalitni, obyčejne a lepši kuže i kožky. Zkoušel jsem i přes prodejní stolek a prodavačka mi říká že nic u sebe nemám. V Karathském cechu obchodníku, výkupčí oděvů. safra ted sem vypnul toolset. zkus z toho neco usit, tak to urcite koupi  mrknu na to zitra.
|
|
Top |
|
ATom
|
Post subject: Re: Výkupčí oděvu Posted: 17:39 06. May 2009 |
|
|
No ja to dělám do plátneřiny takže nic šít se nechystám. 
|
|
Top |
|
Jeanes
|
Post subject: Re: Výkupčí oděvu Posted: 23:36 06. May 2009 |
|
|
nomis_b wrote: pockej, chces rict, ze treba 38%dusi si prodal, ale 40% dusi ne?
to je minimalne podivne... kdyz uz, tak by meli jit prodat vsechny ne jen 1 typ. mnooo... myslím, že abych mluvil konktétně, tak jsem náhodou měl zrovna 39ti%ní kámen s duší a další spoustu slabších....a ty koupil. Ale těch 40%ních kamenu, co mám u sebe asi 20, tak z těch nekoupil vůbec nic! Obchodník mi hlásí, že nemá nic co by ho zajímalo. Je to výkupčí šperků dole pod povrchem. Možná je to tím, že na zjískání toho šutru mi to píše, že duše je moc silná, že bych potřeboval silnšejší kámen. Zjískával jsem ty šutry na docela silných potvorách. Samozřemě mluvím o úplně těch základních kamenech na duše, jak stojej cca 230 GP.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Výkupčí oděvu Posted: 09:32 07. May 2009 |
|
|
Jeanes wrote: Ale těch 40%ních kamenu, co mám u sebe asi 20, tak z těch nekoupil vůbec nic! Obchodník mi hlásí, že nemá nic co by ho zajímalo. no vis co to znamena ??? Jedna se o kalsickou chybu stackovani. Kdyz rozdelis sack, tak se proste neskopirujou promenne a je to tedy neprodejne. POkud je chces jeste udelat prodejnyma (a vydelecnyma v craftu) tak ty rozdelen poloz na zem a pak je seber. Spoji se se stackem, ktery uz v Invu mas a vezmou si jeho promennou.... Bohuzel pokud chces byt vydelecny v ocarovavani zbrani, tak budes muset davat do zarizeni celej stack (kvuli promenne). Neboj bude se to postupne odebirat po jednom kaminku. PS: jde to odstranit tak, ajk to bylo cca pred mesicem, ale to se zase nestackovalo skoro nic a ´kdyz jo, tak jedine manulanim stackovanim 
|
|
Top |
|
Jeanes
|
Post subject: Re: Výkupčí oděvu Posted: 09:58 07. May 2009 |
|
|
ah, taky řešeí. ok, zas takovej problém to teda neni, tak budu občas něco válet po zemi 
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Výkupčí oděvu Posted: 10:06 07. May 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
nomis_b wrote: Jeanes wrote: Ale těch 40%ních kamenu, co mám u sebe asi 20, tak z těch nekoupil vůbec nic! Obchodník mi hlásí, že nemá nic co by ho zajímalo. no vis co to znamena ??? Jedna se o kalsickou chybu stackovani. Kdyz rozdelis sack, tak se proste neskopirujou promenne a je to tedy neprodejne. POkud je chces jeste udelat prodejnyma (a vydelecnyma v craftu) tak ty rozdelen poloz na zem a pak je seber. Spoji se se stackem, ktery uz v Invu mas a vezmou si jeho promennou.... Bohuzel pokud chces byt vydelecny v ocarovavani zbrani, tak budes muset davat do zarizeni celej stack (kvuli promenne). Neboj bude se to postupne odebirat po jednom kaminku. PS: jde to odstranit tak, ajk to bylo cca pred mesicem, ale to se zase nestackovalo skoro nic a ´kdyz jo, tak jedine manulanim stackovanim  Ale ten plugin tam pořád je a funguje. Od tý doby se nic nezměnilo, jen jsem odstranil zbytečný proměnný na itemech. Když rozdělíš stack, tak se ti maj proměnný správně zkopírovat.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|