Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 01:12 26. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 26 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
 Post subject: OZNAM PREDOVSETKYM PRE NOVYCH HRACOV
PostPosted: 19:10 07. Mar 2009 
Mistr
 ICQ  Profile

1. Urcite ste si vsimli ze v realiach Thalie sa nachadza tzv. podtemno, alebo Hag Grar.. tomuto by ste mali venovat zvysenu pozornost pretoze sa tieto miesta hemzia tzv. "ZLYMI" (zloduch - odvodene od ZLA) postavami. Tieto postavy nemaju nic spolocne s dobrymi a preto sa necudujte ked ich stretnete mimo mesto a oni vas neodzdravia.

2. Thalia je RP server a to znamena ze kazdy si tu hra svoju postavicku s odlisnym charakterom (vacsinou). Preto ak stretnete vyssie zminovaneho zloducha, pravdepodobne vas zabije. NIEJE TO TYM ZE BY SI LIECIL NEJAKY MINDRAK. Je to tym ze ako som uz pisal tzv. "hraje svoj charakter".

3. Vsetci sme radi ked nasa postavicka rastie a ziskava vacsiu moc. Prijde vsak situacia kedy o body ktore vam toto dopravaju - tzv. XP mozete prijst, otravovat stym kohokolvek vsak nieje najlepsia cesta. Vlastne je to cesta celkom zla a preto sa necudujte ked nahodou stratite koli tomu XP dalsie.

4. Ak sa vam nepaci ze to takto na Thalii funguje, mozte sa s ostatnymi DOBRYMI postavickami zjednocovat a chodit po vacsich skupinkach (aspon vecer, kedy mate vyssiu pravdepodobnost prepadu). Pripadne po case a na vyssom lvl urobit vypady proti zlu zase VY. DM vam stym vzdy rado pomoze.

5. Ako som uz spominal Thalia je tzv. RP svet.. to znamena ze predstavuje akusi alternativnu krajinu ktora ma svoje casti (nebezpecnejsie ci bezpecnejsie) .. Ak sa v IC novinkach pise ze akysi bandita Berserk prepadol uz 100x niekoho v dorenskom hvozde, aj ked su tam male slabe priserky a lahko sa tam expi low lvlom, nemozete to brat za bezpecnu oblast a tym padom sa necudujte ked skoncite jedneho vecera v podsveti.

na zaver by som uz len podotkol ze hraci maju nieco ako umelu inteligenciu, len trosku na vyssej urovni. Preto nebudu chodit po lokaciach pre high level cakajuc tam 2 hodiny na niekoho kto nepride len koli tomu aby sa vyhli najnavstevovanejsim miestam a nerusili tym ostanych v expeni.

http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons
(>_(>_<)_<)

Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.

Post subject: Re: OZNAM PREDOVSETKYM PRE NOVYCH HRACOV
PostPosted: 22:32 27. Apr 2009 
Bůh
 Profile

další poznámka i starým hráčum:

DM občas spozoruje skupinku a chce jí pobavit

Bohužel pokud vám do cesty postaví NPC, napíše "třeste se smrtel.." a než to DM dopíše tak ho killnete, spíš tim DM otrávíte a on vám přístě už další Q neudělá, jak napsal Marv

Marv ‎(22:25):
ja zacinam mit pocit ze uz neplati oznaceni NPC sou tupe krabice ..ale ze to plati spis o PC

S vaši hrou "killnu vše co má červenej nápis" moc Q nezažijete :)

já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.

PostPosted: 18:08 29. Apr 2009 
Bůh
 Profile

Jelikož už se tady frakční boje řešili dlouho, něco bych k tomu napsal.. aby se to nějak usměrnilo a frakční boje nebyli jen o tom, kdo má větší lvl

Někde je i v pravidlech že frakční boj má bavit obě strany, což se dařilo když ještě byli ostrovy. Ted jsou slyšet stížnosti z obou stran, že je povrchnan nebo podtemnan zabil mez nějakého upozornění nebo nečeho RP.. třeba že si šli po lese a najednou ho něco sejmulo, nebo že vylezl z podtemna a než stihl zareagovat ho něco zabilo

Mylim že by se takovéhle připady zabíjení na potkání měli řešit, neberu vleké bitky nebo jiné logické potyčky.. za další, když jedna frakce unese tu druhou a zavře ji do vězení, aspon se s nim tellem dohodněte kdy budete dál hrát, takhle zakázat někomu hru je podle mě divné a blbost. Chytnou nepřítele, zavřít ho do vězení a odlognout, pokud s nim nemáte žádný plány nebo nějaké možnosti, jak to dál vězení řešit, radši ho ani nechytejre protože tim zastavujete hru dotyčného hráče na dobu neurčitou a jemu neznámou.

Neřikám že každej z povrchu prasí, nebo každej z podtemna, najdou se i vyjímky.. ale frakční boje podle mě pomalu ztrácej smysl timhle killení na potkání, pořád jsme RP sever, pokud chcete killit, táhněte na demonu nebo na jinej server, kde je tohle v pořádku. Tohle jenom naštvává hráče z obou stran

Tohle si o tom myslim já, ted bych rád viděl vaše názory na to, dohodnout se na nějakym řešením mezi oběma stranama, aby třeba DM mohli zasáhnout, pokud něco bylo přehnané ale zase aby něco neřešili, co bylo v pořádku.. nezakládal sem novej flame protože tenhle topic myslim postačí

zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.

PostPosted: 18:13 29. Apr 2009 
Velmistr
 WWW  ICQ  Profile

Zabijim na potkani, bavi mi to, proto to hraju. :mrgreen:

creeping zabiiji!!!

Pisu sam za sebe

PostPosted: 20:24 29. Apr 2009 
Šlechtic
 ICQ  Profile

No.. Doren byl vězeněny real cca 14dnu v HaGraru berserkrem a spol a nějak mi to nevadilo. Pak sem si pekne zahral s Neithanem a v pohodě. Beru to sportovně.
A pokud vyleze nějaky drow z podtemna a bez varovani něco sejme tak mi to taky neva, ta postava by to tak udělala, už vidim jak by se ještě vykecavala :D

Ancalagon Černý - The Dark Lord Morgoth bred Ancalagon, called the Black, during the First Age to be the greatest and mightiest of all dragons, and the first of the winged 'fire-drakes'.
Mrtev

Val'Doren - Ochránce lesa V exilu

PostPosted: 20:29 29. Apr 2009 
Velmistr
 WWW  ICQ  Profile

Grunt wrote:
No.. Doren byl vězeněny real cca 14dnu v HaGraru berserkrem a spol a nějak mi to nevadilo. Pak sem si pekne zahral s Neithanem a v pohodě. Beru to sportovně.
A pokud vyleze nějaky drow z podtemna a bez varovani něco sejme tak mi to taky neva, ta postava by to tak udělala, už vidim jak by se ještě vykecavala :D

kde se pohybujes, rad si te najdu :twisted:

creeping zabiiji!!!

Pisu sam za sebe

PostPosted: 20:47 29. Apr 2009 
Šlechtic
 ICQ  Profile

Heh, jestli na mně narazis tak sem zvědav, rychle utíkám :D... A jestli prolitne hrdlem me postavy meč nebo šíp, já to unesu :wink: je tolik postav a co sem si dycky chtěl zahrát :)

Ancalagon Černý - The Dark Lord Morgoth bred Ancalagon, called the Black, during the First Age to be the greatest and mightiest of all dragons, and the first of the winged 'fire-drakes'.
Mrtev

PostPosted: 22:50 29. Apr 2009 
Rytíř
 Profile

souhlasim z Kratou...
pokud nekoho zavrete do vezeni a ten hrac hraje casto,meli by ste byt pripraveni na to ze nebude chtit hrat rp sam se sebou v cele, to je fakt hard-core..
takhle se akorat zamezi hrat postave,ktera toho ma treba zrovna tolik neporeseneho jinde....
to se pak taky muze pekne zcvoknout nejen postava,ale i hrac... :twisted:
pokud vim ma jit o zabavu na obe strany kdyz je to jen hra...
kdyz uz se neco takoveho deje,mel by mit hrac moznost HRAT a ne sedet a hladovet a cekat kdy umre.......

/v mem pripade to dopadlo dobre protoze se neco delo,ale i tak cekani cely den jestli se neco dit bude ci ne je minimalne neprijemne a pro nekoho i stresujici...

reknete si jo,v realu by se ti to stalo taky,nikdo se s tebou nepara,proc te tam nenechat,hraj si kdyz chces.....ale tohle prece neni real ne???

/a pokud uz se tohle nekomu deje,prosim mejte v potaz,ze rozdil cekat az se ostatni domluvi jak dal a nehrat X ci hrat sam v cele cely den , je rozdil no ne?

//btw.........alespon ze DM umi zprijemnit hru i v cele :wink: (viz. Ravagorne diky)

"Černá paní" ISabell Trpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo

PostPosted: 22:55 29. Apr 2009 
Bůh
 Profile

možno dát vědět tellem, jak dlouho bude ve vězení a jesli má čekat, že bude za hodinu nějak řešen nebo má čekat do druhého dne..

zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.

PostPosted: 23:29 29. Apr 2009 
Šlechtic
 ICQ  Profile

S tím ja plně souhlasim... že když zajimat tak jen smysluplně a o tom aby takova hra bavila obě strany ani nemluvim. Nikomu nic necpu

Mrtev

PostPosted: 12:30 30. Apr 2009 
Nováček
 Profile

Zajímání a otroctví by mělo být smysluplně.
Pokud jde však v zabíjení jen o zabíjení, RP (ve stylu hvězdičkovacím a povídacím) bych do něj netahal.
Například následující možnosti:
Rytíř Karathy nedá drowovi šanci promluvit, je to pro něj nepřítel.
Postava se zjevnou výhodou neviditelnosti nebude ztrácet svou výhodu a zaútočí sražením.
Drow nebude jednat s čarodějem, vlastně ho nenechá otevřít posu. Taky by místo slov mohla vylétnout kletba.
atd.

PostPosted: 14:21 30. Apr 2009 
Velmistr
 WWW  ICQ  Profile

Mas recht Cecilko!!!

ten kdo utika jen tak je podezrelej, takze ho muze taky postihnout nejaka nehoda...treba smrt :mrgreen:

creeping zabiiji!!!

Pisu sam za sebe

PostPosted: 13:04 25. May 2009 
Nováček
 Profile

Ahoj ahoj

Hmm hmm no přemýšlel jsem jestli tu napsat nebo ne, sice jsem se bavil s jedním hráčem co sem tam hrává na Démoně a psali jsem si PM o situaci tady na Thalii, ale čím dál víc čtu forum Thalie, tím víc se divím a nemám vůbec chuť si zkusit tady zahrát.

Jako thalie je HCRP modul že? Jasné přiznám já RP hraju, ale HCRP nesnáším a to už z důvodů, velkého omezování....to že se musí hrát takhle a ne jinak, protože to už není jak by "mělo být". Asi je vážně zábava někoho vraždit, mučit, znásilnovat a kdoví co ještě....ony se baví obě strany? Někdy možná jo, ale nevěřím, že to někdo hraje tak, protože to je "RP", dle mě dotyčnému jde jen o své pobavení a nic víc...to že to je RP, je jen hloupá výmluva....u mě je to schovávání se za RP (ty dvě kouzelné slova na které se vymluví každý a jakkoliv). A velká škoda, že takovou hru omlouvají i DM s tím že si tu nehrajete na plyšáky a podobně. Uff noo já nevím......

A jak se zdá, tady těch hráčů je dost a vychovájí další takové....neříkám není to zlé, ale spíš někdy myslet, jestli se opravdu baví obě strany. A ne "učit" ty nové taky na tohle...."ha on mi umučil postavu, výborně až nějakého takového chytím udělám mu to samé"....fíha no to je fakt pěkné a pak je to pořád dokola.

Krata wrote:
...... pořád jsme RP sever, pokud chcete killit, táhněte na demonu nebo na jinej server, kde je tohle v pořádku......

Nic proti ale jako DM bys neměl takové slova vůbec napsat, jako urážet jiné světy není pěkné.
Pravdou je blbci se najdou všude a tak je to na každém modulu stejné, takže to není že na Démoně jsou PK hráči a tak. Je tam hodně co to RP zná a hraje ho moc pěkně.
Jenže je tam i plno nováčků, co se učí a hraní charakteru moc neznají a podobně.

Neberete to jako urážku, co jsem naspal, je to jen můj pohled na thalii po čtení vašeho fora, které mě od hry spíš odpuzuje.
Když přijdu z práce čekám pobavení a ne sledovat zábavu jiných.

Mějte se ahoj ahoj :wink:

PostPosted: 13:23 25. May 2009 
Šlechtic
 ICQ  Profile

PUX5 wrote:
Když přijdu z práce čekám pobavení a ne sledovat zábavu jiných.

Tak pak to tady asi není určeno pro tebe. Ale kdo ví? Třeba jednou zjistíš co je opravdová zábava a začneš někde (HC)RP hrát...

Mrtev

PostPosted: 13:28 25. May 2009 
Bůh
 Profile

PUX5 wrote:
Jako thalie je HCRP modul že? Jasné přiznám já RP hraju, ale HCRP nesnáším a to už z důvodů, velkého omezování....to že se musí hrát takhle a ne jinak, protože to už není jak by "mělo být". Asi je vážně zábava někoho vraždit, mučit, znásilnovat a kdoví co ještě....ony se baví obě strany? Někdy možná jo, ale nevěřím, že to někdo hraje tak, protože to je "RP", dle mě dotyčnému jde jen o své pobavení a nic víc...to že to je RP, je jen hloupá výmluva....u mě je to schovávání se za RP (ty dvě kouzelné slova na které se vymluví každý a jakkoliv). A velká škoda, že takovou hru omlouvají i DM s tím že si tu nehrajete na plyšáky a podobně. Uff noo já nevím......

Thalie neni přímo HCRP, necháváme hráče hrát co je baví, v určitých mezích. Nevim kde si vzal že DM podporuje nechutné chování zláků, já sem přímo proti tomu, ale nevim jak můžeš soudit když si to neviděl ve hře. Posledních pár přepadů sem byl spokojen a nejdrsnější na všem se mi zdálo asi *bičuje elfku* ..

PUX5 wrote:
Nic proti ale jako DM bys neměl takové slova vůbec napsat, jako urážet jiné světy není pěkné.

Čim sem ten svět urazil? Jenom sem poradil hráčum, že pokud je nebaví styl hraní tady, tak at si nestěžujou a jdou na jinej volnější server, kterym se mi zdá Demona .. ničim sem ji nenapadl

Thalijské forum je celkem v odpadu.. každej tu řeší hovadiny, ale proti tomu ted team bojuje a budou se tvrdě rozdávat bany. Ještě si nějak nedovedu představit, jak můžeš soudit hru podle fora. Nejlešpí je snad to zkusit na vlastní pěst, ne?

zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 26 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]