|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
ripatko
|
Post subject: Ruzne expy Posted: 13:22 31. May 2009 |
|
|
Zdravim, jsme v podtemnu 4 hraci jenz hrajeme za hlubinne pulciky
Mame stejne levely, ale jeden z nas dostava 2x vetsi expy za potvory, nez mi ostatni, at uz jde sam nebo s nami v druzine....Tak si rikame, cim to muze byt ???
Lvl mame stejny, kvuli ruznym povolanim to snad neni, jediny rozdil je v tom, ze on ma misto Deep u podrasy napsano Hlubinny....nemuze to byt tim, neni tam nastaveno jine ECL ??? Protoze ja v tech expech nevidim rozdil oproti tomu, kdyz jsem hral za duergara.......
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Ruzne expy Posted: 13:59 31. May 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
A můžeš aspoň napsat kdo? Třeba account a jméno postavy? Fakt nejsem věštec.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
ripatko
|
Post subject: Re: Ruzne expy Posted: 14:08 31. May 2009 |
|
|
Account : ripatko Postava : Borrys Pajšlík Account : Garett Postava : Nadezda Pajšlíková Account : M4n4s Postava : Serrgey Pajšlík Takze mi 3 dostavame o polovinu min expu nez : Account : Jeanes Postava : Aljona Pajšlíková A to jsme zacinali stejne, stejne lvly sme mely, jediny rozdil je v podrase Deep a Hlubinny Jinak promin, ze jsem to nenapsal hned... 
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Ruzne expy Posted: 14:25 31. May 2009 |
|
|
V rasách jsem žádnej rozdíl nenašel, ale budu se tim zabejvat.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
ripatko
|
Post subject: Re: Ruzne expy Posted: 14:41 31. May 2009 |
|
|
Dobre, diky, pac nam to je vazne zahada.....a popravde nas to i docela stve, pac nam pekne utika....
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Ruzne expy Posted: 17:29 31. May 2009 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
No a není to tím že někdo získal víc expů časem a někdo víc potvorama? Já jsem si vždy myslel že když ze začátku získám hodně expů časem tak později budu mít pořád hodně za potvory.
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
Garett
|
Post subject: Re: Ruzne expy Posted: 17:36 31. May 2009 |
|
|
Tretas wrote: No a není to tím že někdo získal víc expů časem a někdo víc potvorama? Já jsem si vždy myslel že když ze začátku získám hodně expů časem tak později budu mít pořád hodně za potvory. Tím to asi nebude, protože sme si ty postavy zakládali stejně +- jeden den a hráli jsme jenom spolu...
_________________ Garett - vojak Temne legie, padl za Hag Grar Jalamyn - uznavany sperkar podtemna Vugdishnak - otrok se silou obra a inteligenci cajovyho pytliku a par dalsich...
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Ruzne expy Posted: 17:51 31. May 2009 |
|
|
kazdy povolani dostava XP jinak...
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Ruzne expy Posted: 19:33 31. May 2009 |
|
|
Ještě mě se stává že, když někdy naskočí hláška vyjímečné poznání, tak dostanu stejně málo expů jako za normální zabití, přitom další potvory(stejný) mi daj stejně nebo i víc expů... ale stává se to jak kdy...
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
ripatko
|
Post subject: Re: Ruzne expy Posted: 20:55 31. May 2009 |
|
|
Od zacatku stojime defacto bok po boku a on ma proste za vsechny potvory zhruba 2x vic.....casovych i expu za potvory mame zhruba stejne, tak fakt nevim......
|
|
Top |
|
Czech_Luthor
|
Post subject: Re: Ruzne expy Posted: 21:33 31. May 2009 |
|
Joined: 11:31 01. Feb 2008 Posts: 686 Location: Trondheim, Norsko
|
A jaké má povolání?
_________________ Fallion Meynolds - Hrdý hraničář, manžel Kory Meynolds - té nejkrásnější ženy na Thalii - a otec tří krásných dětí.
Člen Virtuálního Páru
Samozvaný SpamMaster v nejlepších letech!
Our love is a bed of nails Love hurts good on a bed of nails I'll lay you down and when all else Fails I'll drive you like a hammer on a Bed of nails Baby when you scratch, you know I'm gonna bite!
|
|
Top |
|
ripatko
|
Post subject: Re: Ruzne expy Posted: 22:37 31. May 2009 |
|
|
Jsme 2 mniši a bojovnik, on je zlodej.....
to nas napadlo, pac tusim ze zlodej a mag sou v singlu zvyhodneny, ale ze by takhle.......
|
|
Top |
|
Czech_Luthor
|
Post subject: Re: Ruzne expy Posted: 22:38 31. May 2009 |
|
Joined: 11:31 01. Feb 2008 Posts: 686 Location: Trondheim, Norsko
|
Zloděj je primární povolání pro pulčíka = má víc expů pač má favorite class pro svojí rasu
_________________ Fallion Meynolds - Hrdý hraničář, manžel Kory Meynolds - té nejkrásnější ženy na Thalii - a otec tří krásných dětí.
Člen Virtuálního Páru
Samozvaný SpamMaster v nejlepších letech!
Our love is a bed of nails Love hurts good on a bed of nails I'll lay you down and when all else Fails I'll drive you like a hammer on a Bed of nails Baby when you scratch, you know I'm gonna bite!
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Ruzne expy Posted: 22:40 31. May 2009 |
|
|
Favoured classy by to nemelo vybec pouzivat a dvojnasobek by to i tak nedalo.
|
|
Top |
|
ripatko
|
Post subject: Re: Ruzne expy Posted: 22:42 31. May 2009 |
|
|
jj taky si myslim....
priklad...sli jsme na sovomedvedy....my meli okolo 20 - 25 exp a jeanes zhruba 45 - 50.....to snad kvuli povolani tak markantni snad ani byt nemuze
|
|
Top |
|