|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 9 posts ] |
|
Author |
Message |
Krata
|
Post subject: Nejzajímavější okamžik Posted: 12:41 29. May 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Každý sem napiště svůj zajímavý zážitek ze hry.. nemusí to být jen IC hlášky a situace, ale i DM pohled na hru, hlášky po tellu, překvapení u carftu apod.  . Pak se může odhlasovat nejzajímavější okamžik ze hry. Začnu já: Nevěděl sem že DM práce zahrne tolik věcí, nedávno mě celkem překvapil porod. Prodobní bába byla půlorčice barbarka, tak při rodění trochu chlastala, přinesl jsme za ní vědro vařicí vody a zjistil, že nevim k čemu se používá. Došlo mi že o těhle věcech skoro nic nevim, nakonec sem ji ale použil správně a porodil dvojčata  .
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Nejzajímavější okamžik Posted: 14:38 29. May 2009 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
Tak můj ne zrovna zážitek se stal dneska 14:17 (par minutek po restu) jsem se hned podíval k mistru Astorotovi.  Druhý docela veselejší: Jdeme 3 vrahové najatí pocestným obchodníkem. Rozhodneme se že obchodníka zabijem a vezmem mu zlato. Vytáhnu meč přistoupím k němu ze zadu a napíšu *meč mu vší silou zarazí do krku* v zápětí se obchodník rozběhne a řve: za tohle zaplatíte!. No měl tu smůlu že jsem spíš lučištník, takže to schytal o pár metrů dál. 
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Nejzajímavější okamžik Posted: 15:12 29. May 2009 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
moje nejvěší překvapení , za poslední dobu bylo , když postava seděla u ohně.Já sem potřebovala něco dodělat tak tam sedim po nějakejch 15min kouknu , ohen v plamenech kun nikde...taksem chvilku byla mimo , naštěstí mikrospánek postavy se dá taky zahrát.. 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
Marvin
|
Post subject: Re: Nejzajímavější okamžik Posted: 16:49 29. May 2009 |
|
|
Pajule wrote: ohen v plamenech To by ma tiez prekvapilo 
_________________ Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
|
|
Top |
|
marii
|
Post subject: Re: Nejzajímavější okamžik Posted: 17:38 29. May 2009 |
|
|
Marvin wrote: Pajule wrote: ohen v plamenech To by ma tiez prekvapilo  i mne..a takovych nas asi bude vic:)))
_________________ Lossë Hyaro
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Nejzajímavější okamžik Posted: 18:06 29. May 2009 |
|
|
No, možná ne, když by magickej oheň zapálil ohniště a pak nečekaně díky důsledku nevim čeho vznítil normální oheň, tak by se to dalo teoreticky vysvětlit, ale v praxi by to hořelo pořád stejně, jen místo modrýho plamenu by byl normální...
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Nejzajímavější okamžik Posted: 18:12 29. May 2009 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
Mohli by jste sem psát jen zajimave okamžiky? Bylo by to zajimavější než spam...
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Nejzajímavější okamžik Posted: 23:16 29. May 2009 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
marii wrote: Marvin wrote: Pajule wrote: ohen v plamenech To by ma tiez prekvapilo  i mne..a takovych nas asi bude vic:))) no ohen + klády co byli kolem něj božééé vy ste hrozný marii máš držet se mnou prostě momenty kdy sem já nejvíc překvapená je , když sem afk , DM si mi všimne a něco mi provede 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
Dilvish
|
Post subject: Re: Nejzajímavější okamžik Posted: 14:37 31. May 2009 |
|
|
Tretas wrote: ...dneska jsem se hned podíval k mistru Astorotovi. Největší překvapení je vždycky lag  Za ty roky s nwn mě stejně vždycky naštve, rozesměje, zhysterčí, pobaví, když se škubne hra a pak se rovnou načítá podsvětí. Posledně mi po záškubu spadla hra, po nalogování jsem zjistil, že mě uštípal krab (po 1-2 damage postavu na 7. úrovni).
_________________ Vrogdishnak "Kositel nepřátel" – Velmi ambiciózní ork.
pí ez: Neflejmuju. Z toho jsem vyrostl.
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 9 posts ] |
|