|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
innfra
|
Post subject: aukce Posted: 09:52 01. Jun 2009 |
|
|
Děkuji za včerejší aukční event, bylo to podařený, ale... Moje pocity z ní jsou velice smíšené... Co mě nejvíc asi dostalo, je to za jaký směšný ceny se některý věci vydražili...(jmenovat to tu nebudu, každej kdo tam byl ví oč jde{pokud někdy hrál NWN a byl vůbec v obchodě či vůbec byl v krámku dobrodruha na thálii}, takže bych prosil aby se k tomu nevyjadřovali lidi co se akce nezůčastnili) pak o opravdovou kvalitní práci neměl nikdo zájem, opravdu vyrábět nějaký top itemy na tyhle akce už nebudu, protože jestli si tedy myslíte že šperkařina je levná a časově nenáročná tak si jí zkuste dělat. Fakt je ten, že když se řekne cena 760K za amulet ze stínový ocely, tak všich čau, jsi moc draheja nejde jen o top šperkářský věci. Nezapomínejte, že my z karathy jsme vázáni smlouvou cechu o cenách a nemůžeme prodávat pod cenou jen tak bez ničeho... takže z těch 6ti itemů co jsem poskytl na aukci se střelil jen amulet co byl unik a kterej jsem používl, navíc ještě pod stanovenou vyvolávací cenou, bez přihození, BTW myslel jsem teda že to je dražba, ale k čertu s ním... Pak tam byl problém, že tam mohli jen "vybraní"... mě bylo řečeno že to je pro top craftery, na čež jsem v průběhu aukce zjistil od drowů, že jim to bylo řečeno na poslední chvíli a upřímně co si budem povídat, kdo z nich tedy měl ty vstupenky?(nebyli to jen drowáci, abych jim nekřivdil). Jediný crafteři co tam ukázali svoje věci byli Grombo omborg(toho hakým vyhodil hned v hospodě, nevim proč), Mordin kluzký a Tariel... Nic proti chlapy, ale top věci do dražby dala Tariel a co z toho měla? Z výsledku aukce měla šok... (já jsem čuměl jak puk) Je totiž srandovní jak někdo šetří na blbou železnou kostru za 1,7M a pak se v aukci prodají takový věci za směšnou sumu, až to já nechápu... o zbraních nemluvě(už nejdu do podtemna pokud bude dotyčnej člověk hrát, tariel nemá zájem o smrt, spíš docela uvažuje o tom jít na odpočinek, najít si draka a užívat si po zbytek svého života a vyhejbat se problémům) 
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Dark_Sidius
|
Post subject: Re: aukce Posted: 10:07 01. Jun 2009 |
|
|
innfra wrote: *napsala* Souhlasím. My se to dozvěděli stylem, že nám naší rodinnou sešlost v mučírně narušila teleportovaná kněžka. Teleportovaná přeš několik zamčených dveří a stráže jí vůbec nezajímaly. Začala nás ***** a hnát na nějakou dražbu..... V tu chvíli sem měl sto chutí se odlogovat. Hráč z povrchu co tam byl s náma si musel myslet, že sme super amatéři! Pak jsem se teleportovali na dražbu, kde nám nejmenovaný hráč akorát sprostě nadával do ***** a podobnejch sprostejch slov, mohl si dělat co chtěl a pořadatelé mu to trpěli. Připadal sem si jak cikán obtěžovaný neonacisty na fotbalovém zápase. Že se dražili věci +6 a s imunitama s vyvolávací cenou 0 tisíc, to už ani nemluvim. Já na všechny věci od Dobrodruha potil krev a umíral, ale tady to měla druhá skupinka za půl darma. Já koupil jen chrániče a to mi na ně kněžka musela půjčit. Akci nám nikdo předem nehlásil, abychom se na ní připravili. Ty věci od Tatriel bych si koupil, ale kde mam vzít z fleku tolik tisíc!
_________________ Gerda Rudá
Náš rod je jako řetěz - jeden slabý článek zatratí všechny.
Titulní strana Knihy Řetězů
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: aukce Posted: 10:31 01. Jun 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Moc nerozumim jedný věci. Co tam dělaly ty itemy s imunitama? Byly z craftu?
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Dark_Sidius
|
Post subject: Re: aukce Posted: 10:32 01. Jun 2009 |
|
|
kucik wrote: Moc nerozumim jedný věci. Co tam dělaly ty itemy s imunitama? Byly z craftu? Od DM. Kožená zbroj +3, +5 akrobacie, +5 reflexní hod, +4 obratnost a imunita volnost pohybu! 
|
|
Top |
|
Czech_Luthor
|
Post subject: Re: aukce Posted: 10:38 01. Jun 2009 |
|
Joined: 11:31 01. Feb 2008 Posts: 686 Location: Trondheim, Norsko
|
Tohle snad nemá bejt v oběhu ne? Imunity se maj HNED hlásit právě DMs, takže to je nefér i z nějaké super aukce
_________________ Fallion Meynolds - Hrdý hraničář, manžel Kory Meynolds - té nejkrásnější ženy na Thalii - a otec tří krásných dětí.
Člen Virtuálního Páru
Samozvaný SpamMaster v nejlepších letech!
Our love is a bed of nails Love hurts good on a bed of nails I'll lay you down and when all else Fails I'll drive you like a hammer on a Bed of nails Baby when you scratch, you know I'm gonna bite!
|
|
Top |
|
Jachym
|
Post subject: Re: aukce Posted: 10:54 01. Jun 2009 |
|
|
Taková dobrá zbroj se tady pohybuje  a proč já jí nemam???  edit Kucik: Nespamuj to tu prosim víc, než je nutný.
_________________ Menhiri Dierta
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: aukce Posted: 10:58 01. Jun 2009 |
|
|
Pokial viem tak imunity by v hre nemali co robit, ani od DM. Prave naopak by sa mali hlasit DM a ty by ich mali zabavovat. Mozno by sa mali k tomu vyjadrit dane DM, ktore to organizovali. 
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: aukce Posted: 11:14 01. Jun 2009 |
|
|
No pekne tak toto je fakt doraz .... takáto vec v hre (myslím tá imka)? reku síce som na plné pláty, ale v momente bych ju brala kľudne za milión ... čo milión, ak bych mala tak i za 5 miliónov .... A naj zbraň z craftu je +5, +4 fire dmg, tak jakto že zrazu sa tu zjavujú +6 veci za bagateľ? Aký má potom zmysel potiť krv za veci od dobrodruha alebo iných crafterov? Radšej si raz začas vyjdem na aukciu a za pár drobných, čo v ten deň nazbieram si kúpim najdrsnejšie veci v hre. A jak je vôbec možné, že sa stretli povrchňania s podtemnom na 1 a tom istom mieste a bez boja? Veď to je považované za kolaboráciu a v tom momente mali byť povrchňania zatknutý za zradu a podtemnáci ... no za to, že sú podtemnáci  )) - Podľa mňa už len toto je strašne nelogické, k tomuto by nikdy za žiadnych okolností normálne nedošlo. PS: ak som to samozrejme správne pochopila  , ak nie, tak sa veľmi ospravedlňujem
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: aukce Posted: 11:25 01. Jun 2009 |
|
|
Prosim neřešte to. Momentálně se to probírá vrámci týmu.
Pokud jste u toho někdo byl a máte nějaké připomínky, tak je napište, ale nepište sem zbytečně, kdo o tom nic nevíte.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Sveneld
|
Post subject: Re: aukce Posted: 11:44 01. Jun 2009 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
to infra: -to ze na aukci mohl jen nekdo je IC zalezitost, pokud nechapes kontext tak to prosimte neres -to ze si nikdo nekoupil tvoje veci je taky dalsi vec co nema smysl komentovat - lide prisli uzit si aukci, ne vydelat majlant -taky je na zamysleni ze misto samyho stezovani by bylo lepsi ocenit práci a snahu pro ostatni neco pripravit - ono korigovat patnact lidi nebo kolik k nas tam bylo neni sranda (proto byla treba ta prodleva na zacatku) - do tehle akce jsem relativne videl takze vim kolik usili a casu v tom bylo. az sam neco zorganizujes - ano i jako hrac muzes - tak pak teprv neco nekde kydej..
to dark_sidius: -moje chovani byla reakce na chovani drowu, vim co sem si s ohledem na povahu akce mohl dovolit tak jsem to vyuzil. to ze se jasne reklo ze kdo zautoci bude sejmutej je vec dalsi, dm presli tu sprsku strel, ja ne - to byl duvod proc sem v narazkach pokracoval. pokud mas nazor ze jako drow musis mit posledni slovo mohl jsi me to zajit vysvetlit - ale ve hre. ne si stezovat na foru
k imunitam: -v dobrodruhove kramku se prodavaji minimalne dva predmety s imunitou - helma temnoty - ktera ma mimo jine i imunitu na darkness, a zahlidl sem taky plast pavucin nebo tak nejak co mel imunitu na kouzlo zapleteni -vec s imunitou si nikdo z aukce neodnesl
_________________ nwn
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: aukce Posted: 12:34 01. Jun 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Dar-Sidius, varuju tě za ty sprostý slova, omez to
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: aukce Posted: 12:43 01. Jun 2009 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
Já jsem tam byl jen chvíli.
Mě se ta akce moc nezdála, přišlo mi to takové... no nespravedlivé vůči ostatním, ale co beru, prostě Dm věnoval pozornost tentokrát nám, příště to budou jiní.
Docela dost mě zarazilo že tam byly předměty lepší jak od dobrodruha, za nižší cenu. Podle mě tam měla být vyvolávací cena taková a taková přesně podle předmětu.
No DM se snažilo, já to oceňuji a děkuji, bylo to aspoň něco jiného než obvykle.
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
Dark_Sidius
|
Post subject: Re: aukce Posted: 12:53 01. Jun 2009 |
|
|
Krata wrote: Dar-Sidius, varuju tě za ty sprostý slova, omez to Já jenom citoval jak nám tam bylo nadáváno. Nadávat nám sprostě ve hře tolerováno je?
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: aukce Posted: 12:56 01. Jun 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Svenveld: Jedno že si itemi s imkou neodnesli ale měli tu možnost, DM by věci s imkou nemělo dávat, bud jsou ve hře jako nějaké epic věc, nebo by se DM mělo poradit s ostatníma.
Dark-Sidius: Pokud víš s kym hraješ tak si řikej co chceš, pokud někdo nadává tobě tak si o něm aspon můžeš udělat obrázek, ale na forum se budete chovat slušně!
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: aukce Posted: 13:03 01. Jun 2009 |
|
|
Ještě jednou prosim, aby to neřešili lidi, co tam nebyli a přispívali, pouze pokud je to k věci.
|
|
Top |
|