|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 12 posts ] |
|
Author |
Message |
innfra
|
Post subject: Mizí měď Posted: 19:11 08. Jun 2009 |
|
|
Dal jsem slévat slitiny naházel jsem do pece 4x cín a 4x měď, po výrobě jednoho bronzu mi zmizeli všechny mědi...
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Mizí měď Posted: 19:34 08. Jun 2009 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
Vim o tom. bohuzel muj toolset je prozatim nefunkcni. Musi se slevat po jednom kuse 
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Mizí měď Posted: 00:13 14. Feb 2010 |
|
|
No tak ta chybka je neopravena.
Dal sem do pece 14 kusů cínu a 14 kusů mědi, začnu slévat. No po vyrobení 3 ingotů bronzu mi to napsalo ež chybí matroš. Byly tam jen 4 cíny a měd nikde, takže prosil bych o opravu.
Jinak se tavení bronzu nevyplatí vůbec.
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Necrooo
|
Post subject: Re: Mizí měď Posted: 11:21 14. Feb 2010 |
|
 |
Měšťan |
|
|
O tehle chybe se vi a da se s tim pracovat, ja se i presto naskilloval na bronzu. Jen to chce, jak se tomu rika, trpelivost. 
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Mizí měď Posted: 11:30 14. Feb 2010 |
|
|
No skill mě moc netrápí, při skilování sem bronz přeskočil a šel na další kov. Mě hlavně šlo o výrobu, je naprd, když se tavím s cínem a mědí a pak o to přijdu a udělám jen prd bronzu, no co už příště budu dávat jen jeden a jeden ingot.
Spíš mě překvapilo, že to je tak stará chyba a není opravená, asi je chyba ve scriptu, kde je zadán špatně počet ingotů.
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Silfein
|
Post subject: Re: Mizí měď Posted: 11:49 14. Feb 2010 |
|
|
Pokud jsi dobře četl, Nomis napsal že má nefunkční toolset (nevim jak je to teď, už asi je funkční ale stejně...) a hlavně, je daleko víc důležitějších chyb než tohle... Takže holt trpělivost.
_________________ Silfein R'rorrok - Drowský šlechtic se sklony k sadismu. Drimbold "Zuřivec" - Trpaslík s prudkým slovníkem, ostrým jazykem a vždy věrný bojový kněz Helgaronův.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Mizí měď Posted: 09:06 15. Feb 2010 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
mam to opravene, toolset jede, zel posledni opravy, ktere byly soucasti velkeho balicku se nejak nepodarilo stale nahrat na server, ale protoze ted na tom furt delam (je to v rozdelane fazi), tak to tam pak hodim najednou jeste s jinymi updaty naraz. (posta v podtenu apod.)
je mi to fakt blby, kdyz to mam opravene, ale uprostred updatu vam to poslat nemuzu, rpotoze by pak neslo vyrabet nic.
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
efu_redo
|
Post subject: Re: Mizí měď Posted: 22:14 21. Apr 2010 |
|
|
Přišlo mi zbytečné zakládat nový topic, tak to prdnu sem.
Když jsem se snažil udělat z cínu a mědi bronz, po první cihličce mi z peci zmizel zbytek cínu. Všech 15 cihliček.
Možná to bylo způsobeno tím, že jsem tam měl 11 cihliček mědi a 16cínu. Zbylo mi tam totiž jen 10 cihliček mědi.
_________________ Dělejte si s mými postavami co chcete, jen ať v tom není OOC!!!
|
|
Top |
|
Xullfryn
|
Post subject: Re: Mizí měď Posted: 07:07 22. Apr 2010 |
|
|
Jo jo, tohle se mi asi v úterý stalo taky když jsem dělal bronz. Po jednom vyrobenym bronzu jsem se kouknul do pece a zbyla tam jen měď. Od tý doby jsem tam dával vždy jen po jednom kusu cínu a jednom kusu mědi.
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Mizí měď Posted: 09:27 22. Apr 2010 |
|
|
Dlouhodobý problém o kterém se již ví.
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
Práček
|
Post subject: Re: Mizí měď Posted: 09:37 22. Apr 2010 |
|
Joined: 22:03 11. Mar 2010 Posts: 1180 Location: Práglevačka
|
-darkvision- wrote: Dlouhodobý problém o kterém se již ví. j a nejjednodussi je to tam strkat proste po jednom...zas takovej problem to snad neni.
|
Bluud_Elf
|
Post subject: Re: Mizí měď Posted: 13:57 13. Jul 2010 |
|
|
Problem stale trva, nebo bylo opraveno?
_________________ "We all are standing in deep mud, but just few of us still look up to stars."
Czech republic RPG klub : http://www.xfire.com/clans/budweiscompany/

Nesnaž se přesvědčid bohy, že nemají pravdu. Je to boj s větrnými mlýny. Uražená pýcha je ta nejhorší nemoc.
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 12 posts ] |
|