|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 6 posts ] |
|
Author |
Message |
Dilvish
|
Post subject: Avatar smrti a zrození Posted: 23:07 02. Jun 2009 |
|
|
Avatar smrti a zrození je potenciální zdroj takřka neomezeného množství zlata. Kupuje a prodává za stále stejnou nákupní cenu, ale je v tom chybička.
Při nákupu zbroje se ze zbroje dá stáhnout přehoz, přehoz prodat za nějakých sedm stovek a zbroj vrátit za nezměněnou nákupku. To lze libovolně opakovat (samozřejmě jenom při tvorbě postavy).
_________________ Vrogdishnak "Kositel nepřátel" – Velmi ambiciózní ork.
pí ez: Neflejmuju. Z toho jsem vyrostl.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Avatar smrti a zrození Posted: 00:25 03. Jun 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Opraveno.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Avatar smrti a zrození Posted: 22:11 09. Jun 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
-Speck- Avatar - hned na začátku při vstupu na Thalii. Má troud a ocílku, která je nefunkční.
Edit by krata: přesunuto ze špatného vlákna, jde o to, jesli je ocilka buglá nebo ji avatar vůbec nemá prodávat.
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: Avatar smrti a zrození Posted: 07:03 10. Jun 2009 |
|
|
Krata wrote: -Speck- Avatar - hned na začátku při vstupu na Thalii. Má troud a ocílku, která je nefunkční.
Edit by krata: přesunuto ze špatného vlákna, jde o to, jesli je ocilka buglá nebo ji avatar vůbec nemá prodávat. Možná jsem něco přehlédl, ale je někde k dostání křesadlo ?
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Avatar smrti a zrození Posted: 07:47 10. Jun 2009 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
monstera wrote: Možná jsem něco přehlédl, ale je někde k dostání křesadlo ? křesadlo je v ivory u vetesnika (v zalozce zbrani)
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: Avatar smrti a zrození Posted: 10:08 10. Jun 2009 |
|
|
nomis_b wrote: monstera wrote: Možná jsem něco přehlédl, ale je někde k dostání křesadlo ? křesadlo je v ivory u vetesnika (v zalozce zbrani) Velice děkuji, skutečně jsem netušil, že křesadlo je bývalý zlatnický nůž a tak jsem ho nevnímal....
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 6 posts ] |
|