|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
zachy
|
Post subject: lektvar Rozjasneni Posted: 15:27 09. Jun 2009 |
|
|
Jak funguje lektvar Rozjasneni? Jednou mi pomuze proti strachu jednou zase nee. Jednou mi pomuze na zachranu proti smrti (hod na vuli) jednou zase nee...
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
Prometheus
|
Post subject: Re: lektvar Rozjasneni Posted: 17:43 09. Jun 2009 |
|
|
Lektvar rozjasneni by mal byt ucinny len proti mysl ovlivnujicim veciam. Strach tam nepatri.
_________________ ACC Brik - Amywiel Luelven ACC Brik - Pandora
A nakoniec: Meňavec by sa mal obnoviť.
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: lektvar Rozjasneni Posted: 21:25 09. Jun 2009 |
|
|
No právě že strach se hází na vůli a mysl ovlivňuje, jen je to kouzlo nekromancie, takže se obchází záchranej hod na mysl ovlivňující... podlemě dost ujetý, že se to počítá jinak...
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: lektvar Rozjasneni Posted: 16:31 11. Jun 2009 |
|
|
Jooo takze mam chlastat zvlast lektvar proti kouzlum nekromancie co ovlivnuji mysl coz jsou jaky lektvary??  a k tomu jeste rozjasneni na ostatni skoly magie 
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
Prometheus
|
Post subject: Re: lektvar Rozjasneni Posted: 20:26 11. Jun 2009 |
|
|
Lektvar rozjasneni plati pre vsetky mysl ovlivnujici kouzla bez rozdielu na skolu magie. Ale ne vsetko co sa hadze na vuli je mysl ovlivnujici. Minimalne strach je extra kategoria a na to ti pomozu len dobre zachranne hody. Viem ze klerici maju kuzlo odstran strach a daju sa kupit aj zvitky.
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: lektvar Rozjasneni Posted: 18:21 12. Jun 2009 |
|
|
ááá sakra.. Grombo neumi cist ani jidelni listek natoz svitky 
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: lektvar Rozjasneni Posted: 18:26 12. Jun 2009 |
|
|
Noo i když počkej... kdyz mág začaruje kouzlo... ted nevim jestli to je Rozjasneni nebo to druhy (ma to stejnej efekt - takovej ten kruh nad hlavou) tak to odolám fearu
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: lektvar Rozjasneni Posted: 18:32 12. Jun 2009 |
|
|
podle popisu na NWN Wiki není Fear meziefekty, které kouzo rozptýlí.. někdy zkuste někdo vyzkoušet. A v seznamu efektů jsou Fear a Mind-affecting dvě různé kategorie.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Raziel
|
Post subject: Re: lektvar Rozjasneni Posted: 19:40 12. Jun 2009 |
|
|
Neplati na fear (strach) kuzlo protection from evil (ochrana voci zlu) ?
|
|
Top |
|
Alviara
|
Post subject: Re: lektvar Rozjasneni Posted: 20:10 12. Jun 2009 |
|
 |
Nováček |
|
|
zachy wrote: Noo i když počkej... kdyz mág začaruje kouzlo... ted nevim jestli to je Rozjasneni nebo to druhy (ma to stejnej efekt - takovej ten kruh nad hlavou) tak to odolám fearu Jen abych doplnil, myslím že máš na mysli kouzlo: "Vyčištění mysli"(Mind blank). 
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: lektvar Rozjasneni Posted: 20:22 12. Jun 2009 |
|
|
Raziel wrote: Neplati na fear (strach) kuzlo protection from evil (ochrana voci zlu) ? Myslim, ze sa v nom robili nake upravy a neplati, ale nie som si isty.
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: lektvar Rozjasneni Posted: 20:27 12. Jun 2009 |
|
|
Raziel wrote: Neplati na fear (strach) kuzlo protection from evil (ochrana voci zlu) ? Nemá to být jenom proti efektům sesílaným zlým charakterem?
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: lektvar Rozjasneni Posted: 20:30 12. Jun 2009 |
|
|
Myslim, ze to poskytovalo celkovo imunitu proti mysl ovplyvnujucim kuzlam, avsak robili sa natom nake upravy, tak teraz to myslim nefunguje, ale ako vravim nemam uplnu istotu, ze to tak je. Treba odskusat. 
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Prometheus
|
Post subject: Re: lektvar Rozjasneni Posted: 22:12 12. Jun 2009 |
|
|
Presne so strachom som mal problemy so svojou prvou postavou Sucelusom. Vtedy som sa stazoval na fore ze som neodolal strachu aj ked podla zachranneho hodu s podporou nejakych veci som mal odolat. Vtedy mi bolo povedane ze na strach neplati v podstate nic, je to extra kategoria a jedine cim si mozem zvisit odolnost na strach su veci ktore pridavaju body do zachrannych hodov priamo na strach. Rozjasnenie urcite nie a co viem tak ochrana pred presvedcenim tiez nefunguje. Ako je to s vicistenim mysle od carodeja to neviem.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: lektvar Rozjasneni Posted: 00:31 13. Jun 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Daanri wrote: Myslim, ze to poskytovalo celkovo imunitu proti mysl ovplyvnujucim kuzlam, avsak robili sa natom nake upravy, tak teraz to myslim nefunguje, ale ako vravim nemam uplnu istotu, ze to tak je. Treba odskusat.  Nefunguje, když sešleš ochranu proti zlu tak ti vyskočí imuta proti mysli ovlivnujícim, ale nefunguje.. na Thalii myslim funguje jen paladinova imka proti strachu Kdysi sem ještě vymyslel pro trpasličí berserkry pásek.. "pásek trpasličího berserkra" s imkou na strach, ale musí být bojové povolání a nenosti žádnou zbroj, což je prakticky naprosto na nic 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|