|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 7 posts ] |
|
Author |
Message |
ripatko
|
Post subject: Casove EXP Posted: 14:53 25. Jun 2009 |
|
|
Zdravim, nevim, jestli je to chyba ci záměr, ale hraji cca 2 hodky s postavou Borrys Pajslik/account : ripatko...a za celou tu dobu mi nepribyl ani jeden casovy EXP, at uz jsem lovil, craftil, ci spal......
diky
|
|
Top |
|
Phantorris
|
Post subject: Re: Casove EXP Posted: 14:55 25. Jun 2009 |
|
|
relog taky nepomoh?
_________________ Adelath Podkova - mladý bojovník, Dei-Anangův šampion, rytíř řádu Čestných rytířů Úsvitu
Pugor Wogsher - Tupý půlork, mladý barbar, jenž byl obětován Xi'An, když se chtěl pomstít nemtrvému za to, že po něm házel kameny.
|
|
Top |
|
ripatko
|
Post subject: Re: Casove EXP Posted: 14:58 25. Jun 2009 |
|
|
ee, ani restart servru ve 14:00
|
|
Top |
|
Phantorris
|
Post subject: Re: Casove EXP Posted: 15:13 25. Jun 2009 |
|
|
Tak to asi bude nějaká chybka u tvojí postavy, protože ted jsem to zkoušel u Adelatha a tomu jdou časový expy v pořádku.
_________________ Adelath Podkova - mladý bojovník, Dei-Anangův šampion, rytíř řádu Čestných rytířů Úsvitu
Pugor Wogsher - Tupý půlork, mladý barbar, jenž byl obětován Xi'An, když se chtěl pomstít nemtrvému za to, že po něm házel kameny.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Casove EXP Posted: 15:21 25. Jun 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Divný. Zrovna mě nenapadá, v čem by mohla bejt chyba. Nemáš postavu v nějakym divnym stavu? Nebojovals třeba pořád?
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
ripatko
|
Post subject: Re: Casove EXP Posted: 15:29 25. Jun 2009 |
|
|
Tak a je to, prosel jsem se po Cheelu a uz mi to jde, expy skacou jak o zivot ( asi po 3 hodinach )
nejspis nejaky zazracny vynalez gnómu to dal do poradku, jine vysvetleni nemam
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: Casove EXP Posted: 20:12 25. Jun 2009 |
|
|
ripatko wrote: Tak a je to, prosel jsem se po Cheelu a uz mi to jde, expy skacou jak o zivot ( asi po 3 hodinach )
nejspis nejaky zazracny vynalez gnómu to dal do poradku, jine vysvetleni nemam Obvykle pomáhá použít nějaký předmět - třeba nůž na stahování - nebo duši - a nebo taky něco sníst. Zaseknuté časové expy mám hodně často, a proto je často kontroluji a požíráním hrušek opět spouštím...
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 7 posts ] |
|