|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Tretas
|
Post subject: Skrývání Posted: 11:34 20. Jun 2009 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
Zdarec, dneska se mi stala taková divná věc. Nevím jestli je to chyba, ale přijde mi to divné. Dal jsem si mod utajení mám skrývání 38 a tichý pohyb 30 a přitom mě viděla postava, která má všímavost -6 a naslouchání -4. Není to divné?
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
George
|
Post subject: Re: Skrývání Posted: 12:14 20. Jun 2009 |
|
|
Tretas wrote: Zdarec, dneska se mi stala taková divná věc. Nevím jestli je to chyba, ale přijde mi to divné. Dal jsem si mod utajení mám skrývání 38 a tichý pohyb 30 a přitom mě viděla postava, která má všímavost -6 a naslouchání -4. Není to divné? Nemohla hodit dvacku=automatický úspěch?
_________________ And YOu dO It LikE ThI S!!! In a name of Sehanine Moonbow!!
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Skrývání Posted: 12:42 20. Jun 2009 |
|
|
Určitě ne, byl to bojovník na 6 lvl.
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: Skrývání Posted: 13:30 20. Jun 2009 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
Skryl si sa v jeho dohlade ?
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Skrývání Posted: 14:55 20. Jun 2009 |
|
|
Nene, bylo to tak že jsem byl skrytý a šel jsem za ním, dlouhou dobu mě neviděl a za chvíli (v té stejné oblasti) mě najednou viděl.
|
|
Top |
|
Czech_Luthor
|
Post subject: Re: Skrývání Posted: 17:42 20. Jun 2009 |
|
Joined: 11:31 01. Feb 2008 Posts: 686 Location: Trondheim, Norsko
|
Na všímavost se háže každé kolo, je tu možnost tedy že hodil 20 a viděl tě automaticky.
_________________ Fallion Meynolds - Hrdý hraničář, manžel Kory Meynolds - té nejkrásnější ženy na Thalii - a otec tří krásných dětí.
Člen Virtuálního Páru
Samozvaný SpamMaster v nejlepších letech!
Our love is a bed of nails Love hurts good on a bed of nails I'll lay you down and when all else Fails I'll drive you like a hammer on a Bed of nails Baby when you scratch, you know I'm gonna bite!
|
|
Top |
|
Prometheus
|
Post subject: Re: Skrývání Posted: 17:47 20. Jun 2009 |
|
|
Aj v tomto pripade plati automaticky uspech ked hodis 20? To som nevedel.
_________________ ACC Brik - Amywiel Luelven ACC Brik - Pandora
A nakoniec: Meňavec by sa mal obnoviť.
|
|
Top |
|
Czech_Luthor
|
Post subject: Re: Skrývání Posted: 18:29 20. Jun 2009 |
|
|
Já myslim že jo... a nebo je tu taky možnost že když je postava v klidu háže 20furt bez toho že by to byl automat... a v boji zase 1-20
Tudíž v klidu třeba 20+(-6) = 14 Neuspěch
v boji třeba 16+(-6) = 10 Maximum Error... error...error...error... error...error...error... error...error...error... error...error...error... error...error...error... error...error...error... error...error...error... error...error...error... error...error...error... error...error...error...
_________________ Fallion Meynolds - Hrdý hraničář, manžel Kory Meynolds - té nejkrásnější ženy na Thalii - a otec tří krásných dětí.
Člen Virtuálního Páru
Our love is a bed of nails Love hurts good on a bed of nails I'll lay you down and when all else Fails I'll drive you like a hammer on a Bed of nails Baby when you scratch, you know I'm gonna bite!
|
|
Top |
|
Prometheus
|
Post subject: Re: Skrývání Posted: 18:35 20. Jun 2009 |
|
|
 To je asi blbost. Alebo nie?
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Skrývání Posted: 19:59 20. Jun 2009 |
|
|
No jestli je to tak jak říkáš, tak to je dobrá kravina, poloslepá postava aby viděla profesionála ve skrývání Co na to říkáš ty kuciku, nebo někdo takový?
|
|
Top |
|
Dilvish
|
Post subject: Re: Skrývání Posted: 20:03 20. Jun 2009 |
|
|
Podle nwnwiki se opravdu háže každé kolo na všímavost a naslouchání, jak je to s tou dvacítkou, to jsem tam ale nenašel.
_________________ Vrogdishnak "Kositel nepřátel" – Velmi ambiciózní ork.
pí ez: Neflejmuju. Z toho jsem vyrostl.
|
|
Top |
|
Prometheus
|
Post subject: Re: Skrývání Posted: 20:21 20. Jun 2009 |
|
|
No to ze sa hod opakuje kazde kolo to viem a u elfov sa hod myslim opakuje stale. Ale ta dvacka ma dostala.Ja som sa doteraz pohyboval v hide uplne bez problemov a bez obav ze ma niekto spozoruje ked to necakam.
|
|
Top |
|
Czech_Luthor
|
Post subject: Re: Skrývání Posted: 22:59 20. Jun 2009 |
|
|
20 to má, ale bez automat uspěchu
Člen Virtuálního Páru
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Skrývání Posted: 23:54 20. Jun 2009 |
|
|
Některé lokace mohou mít na Hide a Move Silently postih. Krom toho, když postava stojí a nehýbe se, získává +5 na Listen. Taky existujou kouzla, který dávaj Listen +20. No a pak už stačí ta 20 na kostce ... 
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
MaSo
|
Post subject: Re: Skrývání Posted: 08:01 21. Jun 2009 |
|
|
Když už se ten topic menuje skryvani...tak se zrovna zeptam...o tom jak odhalit skryvani už vim všechno...  ale zajimalo by mě jak přesně je to se skryvanim...co všechno ho ovlivňuje...kdyby se našla nějaka dobra duše a informovala mě o tom tak trochu podrobnějc 
_________________ Peace & Love
Helm z rodu Hornů zvaný ,,Lovec" - Starý alkoholik, lovec veterán, všude a přitom nikde.
|
|
Top |
|