|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Czech_Luthor
|
Post subject: Jenom další SpamBot? Posted: 17:59 27. Jun 2009 |
|
Joined: 11:31 01. Feb 2008 Posts: 686 Location: Trondheim, Norsko
|
Tak co si otom myslíte lidi? Je tu jedno DM (teda víc, ale bojim se je jmenovat) Krata, které si myslí, že je král světa! Co si oněm myslíte lidi? Nutí nás plazit se před nim po kolenou, klanět se, za každou povolenou věc... mejt mu nohy, zesměšnovat se přednim a ještě ktomu ... oh... Ještě se před nim musíme sami sobě posmívat! Jaký jsme jen obyčejný nuly, oproti takovému božskému pánu!!
No viděli jste to někdy? Takový bůh jako je Krata... to není možné, to nemají nikde... ach muj bože, já když čtu forum, chci číst normální příspěvky, ale vše zničí zmiňovaný král Krata... Proč lidi, proč? Proč stim něco neuděláte? Je přece tak mocný, myslí si že je užasný, ale... on NENÍ!! Je to jen jeho sen, který si tu nahání ve hře, nad takovejma ubožákama jako jsme my...? Ale proč? Prooooč? My zato přece nemůžeme, jsme jen smrtelníci, jen ubozí malý smrtelníci. Služebníci velkého pána Kraty... Proč? Bojíme se ho přece, všechno mu projde... Ať žije Revoluce, pryč snííím! Už mu to nesmíme dál dovolovat, dělat znás jen blbé otroky a budižkničemi... nejsme žádné ovečky!!
A je taky možné, že to vůbec není člověk? Co když se bojíme klamu...? Všechno nám zakazuje, nutí nás k ohavnostem... Ach, co když je to jen SpamBot? Nikdo nemůže být přeci takový SPAMový Král!!, podte zkusíme to.. nějak to zkusíme, musíme zjistit co je ten člověk (SPAMbot) zač... pojdte lidi!!
(Made by Czech_Luthor Corporation... I hope you know, this is only Joke!)
_________________ Fallion Meynolds - Hrdý hraničář, manžel Kory Meynolds - té nejkrásnější ženy na Thalii - a otec tří krásných dětí.
Člen Virtuálního Páru
Samozvaný SpamMaster v nejlepších letech!
Our love is a bed of nails Love hurts good on a bed of nails I'll lay you down and when all else Fails I'll drive you like a hammer on a Bed of nails Baby when you scratch, you know I'm gonna bite!
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: Jenom další SpamBot? Posted: 18:17 27. Jun 2009 |
|
|
Musím sa pridať *povzdychne si* tak hrozná vec sa deje všetkým pod nosom a oni to nevidia. Sú slepí. Omámený jeho kúzlom, aby ho videli cez ružové okuliare - každý sa necháva klamať, že on je ten dobrý, ten pomáhajúci a pritom nás len vyciciava ako upír. Berie nám peniaze z nášho batôžka a núti nás klaňať sa mu, inak nám ich nevráti ... náš loot .... náš drahocený loot .. naše creepenie ..... dokonca aj crafterom škodí ... necháva im vybuchovať očarovávacie trubice rovno pred očami, kovadliny sa lámu, pece vylievajú, brúsky sa tupia ..... Jak je to možné? Preč s ním, ten zlomyseľný škriatok, ktorý utiekol z bane a teraz robí ťaženie po Thalii... Tak s tým niečo spravme! Sadnime do tankoch a poďme na neho, zrovnáme nebesia .... Dokonca nás donútil napísať aj tento flame ... ten Krata, ktorý sa hrá na DM, pritom ho nikto nikdy nevidel ... ehm ... teda okrem svadby Kory s Fallionom ... ale i tak! Nik okrem nich dvoch ho nevidel! Čo ak aj to bola len ilúzia? Podvrh? Nejaké generované monštrum??
*ukáže na teba a demagogicky zvolá* tak národy celej Thalie, spojme sa v boji proti spoločnému zlu!
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
Skipp
|
Post subject: Re: Jenom další SpamBot? Posted: 18:22 27. Jun 2009 |
|
Joined: 13:38 17. Apr 2008 Posts: 520 Location: Slovensko, Nitra
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: Jenom další SpamBot? Posted: 18:28 27. Jun 2009 |
|
|
;D ja som citovala a to reku nevieš, že citácie majú byť doslovné?
a inak ;( asi po tomto všetkom priznaní ma čaká DM DEVAST PERM KILL ... tak si aspoň na záver zaspievajme:
S pánom Bohom ... idem od vás ... neublížila som .. neublížila som .... žiadnemu .. z vás .... *zamáva rukou do kamery*
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Jenom další SpamBot? Posted: 18:43 27. Jun 2009 |
|
|
Sis ještě nevšiml, že celý Tým jsou jen SpamBoti, kteří generují náhodné příspěvky a občas někoho "náhodně" zabanují?  Ale když je tajemství Matrix.. ehm, systému prozrazeno, nastupuje jediný pravý, velký a jedinečný... *chvilka napětí*... Kráťa!!! A ten už to se tebou vyřídí. EDIT: přesunuto do Pokecu
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Jenom další SpamBot? Posted: 18:47 27. Jun 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Jo dejte si pozor na pusu, film Matix byl natočen proto, aby zakryl skutečnost a dělal z lidí co to vědí blázny. Já sem něco jako správce, ostatní DM jsou jen boti které reagujou na určité slovní spojení příhodnou, náhodně se generující odpovědí... dozor ve hře je okopírovanej PLACOS, jen ten náš se jmenuje KRATOS - KRATuv TOtalitní System
Závěr, já nejsem spam bot, jsem skutečný ale vždy bude má minulost tajemstvim a má přítomnost ve hře bude naplněna vašim strachem a mou radostí... wahahahaha!
poznámka: Kora a Fallion - DM kill a lux invu
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: Jenom další SpamBot? Posted: 18:51 27. Jun 2009 |
|
|
Oooooo áááno najvyšší najmocnejší boh spamu *úctivo sa klania a padá k zemi* veľmi sa vám ospravedlňujem, vaše blahorodie, výsosť, excelencia .. bola to len chvíľková slabosť úbohého smrtelníka, ktorému zakryl zrak klamstvá jedného nehodného červíka *škaredo sa pozrie na Falliona* prosím, prosím, odpusť mi moje previnenie *plazí sa po zemi*
|
|
Top |
|
Czech_Luthor
|
Post subject: Re: Jenom další SpamBot? Posted: 18:55 27. Jun 2009 |
|
|
Cha! Jen ubozí hlupáci co neuměj hrát RP... No toto, jeden velkej Krata si myslí, že je fakt velkej... *kouká vysoko do oblak kde si myslí, že uvidí jeho obličej*
_________________ Fallion Meynolds - Hrdý hraničář, manžel Kory Meynolds - té nejkrásnější ženy na Thalii - a otec tří krásných dětí.
Člen Virtuálního Páru
Our love is a bed of nails Love hurts good on a bed of nails I'll lay you down and when all else Fails I'll drive you like a hammer on a Bed of nails Baby when you scratch, you know I'm gonna bite!
|
|
Top |
|
G14
|
Post subject: Re: Jenom další SpamBot? Posted: 18:57 27. Jun 2009 |
|
Joined: 16:24 13. Sep 2008 Posts: 540 Location: všudezdejší,momentálně Zákupy!
|
lidi co to tu rozjizdite???? poutate pozornost i bez tak prapodivnych topicu jako tento....,nebo o co jineho vam vlastne jde 
_________________ "Černá paní" ISabell Trpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Jenom další SpamBot? Posted: 20:06 27. Jun 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Marvin : Krata 2 : 1 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Jenom další SpamBot? Posted: 23:23 27. Jun 2009 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
*je mimo realitu* kráta má hustj přízvuk  jako fakt..a levého čaroděje 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
Marvin
|
Post subject: Re: Jenom další SpamBot? Posted: 23:29 27. Jun 2009 |
|
|
Uz mam toho dost! Uz nebudem nadalej len tvojou figurkou Krato!! Ja nie som len stroj, ako si si myslel. Ked si ma tvoril zabudoval si do mna i city! Priprav sa na boj!
Povstanmeeee!!!!!!!!!!!!!
_________________ Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Jenom další SpamBot? Posted: 23:31 27. Jun 2009 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
*přemýšlí jestli je nějakej svátek..nebo jestli je sopka netrefila do hlavy , nebo jestli za to nemůžou náhlá změna klimatu aý dojde k závěru* SAKRA REJTY...vždycky si byl bůh  prvni , jediný nejvyšší zastav jé..........Melvíčku veverko oříčky potřebujem na ně
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Jenom další SpamBot? Posted: 14:21 29. Jun 2009 |
|
|
"vypis cinnosti bot007:"
"zaregistrovana odchylka v systemu..." "system ohrozen... stupen ohrozeni 1..." "aktivovan KRATOS..." "identita MARVIN odpojena od systemovych funkci..." "vytvorena kopie identity MARVIN pod kontrolou KRATOSu, ovladaci program bot308..." "identita Czech_Luthor intenzivne sledovana, program bot215..." "identita Jachyra intenzivne sledovana, program bot215..." "v pripade nekompatibilty povolena eliminace..." "vytvoreny kopie sledovanych identit v ramci bezne udrzby..." "konec vypisu"
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Czech_Luthor
|
Post subject: Re: Jenom další SpamBot? Posted: 15:13 29. Jun 2009 |
|
|
*nasucho polkne a hodí sekeru.... pffff pojistky v háji*
"Cha, cha... mám vás! Doufám, že doufáte, že doufám, že nemáte záložní zdroj... chaaa"
*snaží se napojit do systému virus... což neni takovej problém, jelikož jsou ochrany v háji*
Člen Virtuálního Páru
|
|
Top |
|