|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 5 posts ] |
|
Author |
Message |
LDamian
|
Post subject: Bonusy u subras Posted: 17:53 18. Jul 2009 |
|
|
Bonusy u subras byly pridelovany formou permanentniho boostu.
Ptal jsem se na to drive a bylo mi receno, ze je to zamer a ze se to nebude menit.
Nyni se zda, ze bonusy do vlastnosti za subrasu byly prideleny "natvrdo", tedy nejsou zrejme povazovany za boost. Bonus do inteligence napriklad umoznuje rozdelit si vice skillpointu za level.
Je to tak skutecne? Tedy pokud dava subrasa bonus do vlastnosti, bude tato konecna hodnota stacit na ziskani featu? Je tato uprava zamer nebo chyba a bude se opravovat?
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Bonusy u subras Posted: 18:06 18. Jul 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
jako boostu se berou jen vlastnosti typu skrývaní apod.
Vlastnosti jako síla apod. nejsou brány jako boost, jsou nastálo. Tudiž ano, můžeš s nima počítat u rozdělování skillpointů a featů
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: Bonusy u subras Posted: 18:12 18. Jul 2009 |
|
|
Dekuji.
Toto puvodne po wipu nebylo, takze je to pro mne prekvapenim.
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Bonusy u subras Posted: 00:52 19. Jul 2009 |
|
|
jo jo, na úspěch v tomhle lobbyingu jsem obzvlášť hrdej 
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Bonusy u subras Posted: 12:21 19. Jul 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Ono to planovany bylo, jenze trvalo, nez to bylo technicky proveditelny. Skilly musi byt formou boostu kvuli kontrolnim souctum pri prechodu na dalsi level.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 5 posts ] |
|