|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Sylmael
|
Post subject: Zopar napadov na zvazenie Posted: 17:38 03. Jun 2007 |
|
Joined: 22:49 27. Apr 2007 Posts: 473 Location: The Oblivion
|
Tak ma napadlo ze by bolo pekne keby na TH existovali aj tieto systemy.
-zakaz pouzivania lekarniciek v boji (to ma fakt stve ze si pocas boja lekarnickou obvazuju rany hraci)
-novych pritelickov na vyber pre magov ,druidov a hraniciarov
-system krvacania, videl som a bolo to velmi pekne. dokonca sa mi pacilo ze vzdy bola mala sanca ze sa hrac stabilizuje a nezomrie na vykrvacanie
-rozne choroby ktorymi by sa postihovali behaci a neustali kraftici a podobne nestvary
-system aplikovania jedov(davidiel,prehanadiel,uspavadiel) na jedla/pitie
-na kandelabrii maju pekny system kritickych ran, ked prisera dostane kritika od hraca moze jej rozdrtit nohu/ruku/hlavu a podobne
-bardom by sa mohli pridat nove nastrije ktore by naozaj hrali! pripadne som videl na vaulte bardstudio kde si bard posklada piesen a tu potom zahra!
-system ktorym by sa dali opeciatkovat rozpoznany zloduchovia/vrahovia a tak by na nich NPC straz mohla reagovat potom
To je len zlomok toho co by som si prial. Este tu nieco hodim casom.
_________________ Kazdy hrdina ma svoj osud urceny.
Kazda jeho volba nesie nasledky.
No raz, to vsetko aj tak skonci...
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Posted: 17:47 03. Jun 2007 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
hmm velice pekny....
mi napadlo ze by se dali ukrats kone,protoze kazdy kun se da ukrast
Top |
|
Sylmael
|
Post subject: Posted: 17:51 03. Jun 2007 |
|
|
To by bolo pekne s konmi. Suhlasim. Mali by tam pribudnut moznost kradeze. Ved nech sa hrac o kona aj boji nech to nieje len rychly sposob dopravy zadarmo (peniaze neratam). Plus by som navrhol aby sa davalo konom pravidelne jest. (trebars jablcko) Urcite by to hodne ozivilo atmosferu hry.
PS:mozno by sa na vaulte dali zohnat aj nove druhy konov (velke vlky, jastery, lamy, tavy ci nieco podobne)
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Posted: 17:52 03. Jun 2007 |
|
|
Ty navrhy se mi libi
Teda krome kradeni kone, sice je to logicky, ale to ho pak nekdo klidne odvede z ohrady ve meste...
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Posted: 17:58 03. Jun 2007 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
ve meste to hlidaj straze ne??Kone z mesta ukradne jen fakt dobrej zlodejicek..protoze pokud se nemejlim tak ohrady se u bran a tam jsou straze..a ty to hlidaji ne??
ale byl to jen napad
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Posted: 17:59 03. Jun 2007 |
|
|
To jo, ale jen pokud si nekdo nebude chovat tak, ze NPC sou krabice 
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Posted: 18:06 03. Jun 2007 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Me se taky vse libi.. jenom mam vytku k tem lekarnickam, kdyz mi v boji dojdou lektvary tak saham pro lekarnu, nechal bych to tak jak je.. a jeste za ty kritiky ztracej koncetiny jen NPC nebo i hraci 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Posted: 18:14 03. Jun 2007 |
|
|
Krata wrote: Me se taky vse libi.. jenom mam vytku k tem lekarnickam, kdyz mi v boji dojdou lektvary tak saham pro lekarnu, nechal bych to tak jak je.. a jeste za ty kritiky ztracej koncetiny jen NPC nebo i hraci 
Opticky neztrácej nic, jen tam je hláška o způsobu zásahu - třeba mám propíchnuté plíce .. a td, a to u NPC a potvor
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
Sylmael
|
Post subject: Posted: 18:15 03. Jun 2007 |
|
|
Krata wrote: Me se taky vse libi.. jenom mam vytku k tem lekarnickam, kdyz mi v boji dojdou lektvary tak saham pro lekarnu, nechal bych to tak jak je.. a jeste za ty kritiky ztracej koncetiny jen NPC nebo i hraci 
To by som ta chcel vidiet ako si obvazujes pocas boja rezne/bodne rany. Heh. Predsa je v tej hre aj trocha taktiky pri ktorej si musis dopredu naplanovat ze uz na viac nemam a vratit sa spet.
A co je natom preboha nelogicke ze mi niekto ukradne kona? Ked si raz kupim kona tak to znamena ze ho mam az kym mi niekde neumrie a nemusim sa bat? Btw druid/hraniciar toho kona stejne ukradne tak preco by sa to nemohlo dat pre vsetkych s tym rozdielom ze kon by sa pri takejto akcii mohol splasit a kopol by zlodeja + by mozno erdzanim privolal straze.
|
|
Top |
|
Sylmael
|
Post subject: Posted: 18:18 03. Jun 2007 |
|
|
monstera wrote: Krata wrote: Me se taky vse libi.. jenom mam vytku k tem lekarnickam, kdyz mi v boji dojdou lektvary tak saham pro lekarnu, nechal bych to tak jak je.. a jeste za ty kritiky ztracej koncetiny jen NPC nebo i hraci  Opticky neztrácej nic, jen tam je hláška o způsobu zásahu - třeba mám propíchnuté plíce .. a td, a to u NPC a potvor
Ano presne ako vravi monstera. Je to fakt super bombove. Ja som tak skusal jednu postavicku na kandelabrii a naozaj ma prekvapilo ked som rozdrvil vlka na kasu. (postava barbar) Tusim som aj ten system videl niekde na vaulte ale nemam odkaz a som akosi lenivy teraz pocas horucav to hladat. Snad ked sa bude niekomu chciet tak to zvladne. 
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Posted: 18:30 03. Jun 2007 |
|
|
Tie napady su pekne...ja mam este kopec dalsich zozbieranych z vaultu aj s odkazmi na veci...vacsina veci sa uz prejednavala a mohla by byt...dokonca s tymi zlodejmi znackovanim mam jeden celkovy spolocensky system vymysleny s postupom v rebricku obcanov od zlodejov az po slachtu, takiso s tym zranenim som nasiel na vaulte system tienoveho zranenia, ktory sa da zapnut ked treba a postavu nezabijes ale len omracis...jediny problem je vsak ten kto to vsetko spravi??? 
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Sylmael
|
Post subject: Posted: 18:35 03. Jun 2007 |
|
|
Akoze kto? Ja myslel ze na thalii je dost sikovnych scripterov.
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Posted: 18:36 03. Jun 2007 |
|
|
Hlasis sa dobrovolne? 
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Sylmael
|
Post subject: Posted: 18:38 03. Jun 2007 |
|
|
Niesom v tyme. Nepracujem pre Thaliu. Niesom nikomu viazany. Som volny ako orol ktory sa ruti strmhlav dole popri skalach az kym tesne nad zemou nevzlietne spet k oblohe. 
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Posted: 18:41 03. Jun 2007 |
|
|
Tak bohuzial nie je dost ludi co by tie systemy urobili...navrhovat ich mozme, ale kym sa nenajdu konkretny ludia, ktori s tym pomozu tak si asi pockame... 
|
|
Top |
|