|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
venomeq
|
Post subject: prsten sily a zbroj Posted: 22:54 05. Sep 2009 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Chci se optat kdyz mam silu 17 a kupim si prsten sily +1 abych mel 18 tak muzu si navlict plnou platovou ktera vyzaduje silu 18 nebo se ten prsten nezapocitava?. A to same u zbrane bo mam s prstenem silu 18 a stejne kdyz si vemu obourucak mam postih na zraneni a utok.
_________________ Artorius Krows - Bývalý Paladin čestných ochránců úsvitu, člen VI.roty
Darius - RDD bez nároku na kousek štěstí.
|
|
Top |
|
Marvin
|
Post subject: Re: prsten sily a zbroj Posted: 23:10 05. Sep 2009 |
|
|
U pozadavkov sa pocita vzdy zakladna hodnota, nie aktualna hodnota (ani boosty ani debuffi-alebo ako sa to pise)
_________________ Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
|
|
Top |
|
venomeq
|
Post subject: Re: prsten sily a zbroj Posted: 23:20 05. Sep 2009 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
ok tak to pro mne tim padem stracej takoveto itemy trosku smysl....
a je tu jeste jedna vec ohledne mountu ....mam lvl 8 za paladina a povolam paladinskeho kone tak zaprve ho nemuzu odvolat a za druhe na nej nejde nasednout....a videl sem ze to ostatnim jde ....
_________________ Artorius Krows - Bývalý Paladin čestných ochránců úsvitu, člen VI.roty
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: prsten sily a zbroj Posted: 23:55 05. Sep 2009 |
|
|
venomeq wrote: ... a za druhe na nej nejde nasednout....a videl sem ze to ostatnim jde .... U toho kone se tam da proklikat do nabidky, kde zvolenim spravneho obrazku (toho hned nahore) tva postava na kone nasedne. Jak resit odvolani nevim, paladina jsem tu nehral - tohle jsem jen tak ocickem zahlidl na vedlejsim monitoru. 
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: prsten sily a zbroj Posted: 01:59 06. Sep 2009 |
|
|
A tiež vymakanie sily cez ringy a podobne určite nestráca zmysel, lebo máš vďaka tomu nablízko väčší útok a napr pri devaste to zvyšuje TO 
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
venomeq
|
Post subject: Re: prsten sily a zbroj Posted: 09:01 06. Sep 2009 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
LDamian wrote: U toho kone se tam da proklikat do nabidky, kde zvolenim spravneho obrazku (toho hned nahore) tva postava na kone nasedne. Jak resit odvolani nevim, paladina jsem tu nehral - tohle jsem jen tak ocickem zahlidl na vedlejsim monitoru.  No to je prave ten problem.Normalne by se pri kliknuti na Mount akce mela rozbalit paleta a tam by melo bejt na vybrani moznost nasednout v podobe sedla a dalsi veci,jenze prave mne se ta paleta neukaze. Co se tyce odvolani melo by to fungovat style pravej vyberes jedno menu kde mas jako u carodeje treba ovladnou pritelicka,a u vyvolanych tvoru moznost odvolani.Nebo popripadne kliknout na sumonovaci kouzlo a mount se odvola.jenze ani jedna moznost nejde. Kdyby melo nejake dm casek se na to mrknout byl bych vdecny.Mozna de o nejakej bug.nebo jestli k tomu nepotrebuju porozumeni zviratum nebo tak neco. Dekuji
|
|
Top |
|
Czech_Luthor
|
Post subject: Re: prsten sily a zbroj Posted: 09:33 06. Sep 2009 |
|
Joined: 11:31 01. Feb 2008 Posts: 686 Location: Trondheim, Norsko
|
hlásim stejnej problém s paladinem, když chci použít nasednutí, nejde mi to, neotevře se mi paleta.
_________________ Fallion Meynolds - Hrdý hraničář, manžel Kory Meynolds - té nejkrásnější ženy na Thalii - a otec tří krásných dětí.
Člen Virtuálního Páru
Samozvaný SpamMaster v nejlepších letech!
Our love is a bed of nails Love hurts good on a bed of nails I'll lay you down and when all else Fails I'll drive you like a hammer on a Bed of nails Baby when you scratch, you know I'm gonna bite!
|
|
Top |
|
Marvin
|
Post subject: Re: prsten sily a zbroj Posted: 11:02 06. Sep 2009 |
|
|
Bohuziel ti s tym DM nema ako pomoct. DM nedokaze odstranit bugy v hre a na postavach, a uz vobec nie v scriptoch.
_________________ Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
|
|
Top |
|
venomeq
|
Post subject: Re: prsten sily a zbroj Posted: 13:45 06. Sep 2009 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
no ale jak je mozny ze to treba ostatnim funguje.Sem videl paladina co na tom mountu normalne jel...je mozny ze mam spatne soubory bo neco...mrknu na to no ale docela mne to mrzi. Ed:Tak souborama to taky neni....tak uz fakt nevim no...
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: prsten sily a zbroj Posted: 14:20 06. Sep 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Kdyz mi sem napises nazev uctu a postavu, tak se na to postupne muzu zkusit podivat.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Czech_Luthor
|
Post subject: Re: prsten sily a zbroj Posted: 16:04 06. Sep 2009 |
|
Joined: 11:31 01. Feb 2008 Posts: 686 Location: Trondheim, Norsko
|
Já to určo zkusim...
Czech_Luthor
Armand Welm
_________________ Fallion Meynolds - Hrdý hraničář, manžel Kory Meynolds - té nejkrásnější ženy na Thalii - a otec tří krásných dětí.
Člen Virtuálního Páru
Samozvaný SpamMaster v nejlepších letech!
Our love is a bed of nails Love hurts good on a bed of nails I'll lay you down and when all else Fails I'll drive you like a hammer on a Bed of nails Baby when you scratch, you know I'm gonna bite!
|
|
Top |
|
venomeq
|
Post subject: Re: prsten sily a zbroj Posted: 16:15 06. Sep 2009 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
urcite Acc:Artei Nimm Char:Artorius Krows
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: prsten sily a zbroj Posted: 17:15 06. Sep 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
nemám něco podobného? u skillu jezdění se mi neukazuje popis ani název, některé věci z palety mi chybí (místo popisku je prázdné místo, můžu to nakliknout ale nejde vytvořit) koukneš na mě? Všechny věci pro chod Thalie sem stahoval znova a nic se nezměnilo, doufám teda že mi něco nechybí
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Corollus
|
Post subject: Re: prsten sily a zbroj Posted: 13:32 07. Sep 2009 |
|
 |
Nováček |
|
|
2 venomeq nic si z toho nerob, ja mam paladina tiez (aj ked je uz hodne stary) a mount mi nefunguje od vzdy, ani po oprave ked to ostatným zacalo fungovat... zahrat sa da aj tak akurat ze chodis trochu pomalsie....
|
|
Top |
|
venomeq
|
Post subject: Re: prsten sily a zbroj Posted: 12:43 19. Sep 2009 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Ahoj sim te kuciku koukal si se na ty chary paladiny ohledne tech mountu?Sorac ze otravuju pokud neni cas tak v pohode jen mne napadlo treba zkusit nahazet lvly znova na postave jestli se tim to nespravi (i kdyz pochybuju) 
|
|
Top |
|