|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 13 posts ] |
|
Author |
Message |
Bahnak
|
Post subject: virivy utok Posted: 15:40 06. Sep 2009 |
|
|
už se to tu řešilo mockrat, nemohl by ten utok konečně někdo opravit...? WM ho má ať chce nebo ne a momentálně je tato schopnost buglá... vířivý utok provede můj avatar jednou a pak nemůže jakymkoliv zpusobem útočit, jen schytává rány a dnes díky tomu zemřel. (Avatar ignoruje pokyn k utoku, nepřepíná se ani do utoku v obraně, jediné co může je pít potiony a umírat) Nechci vrátit zkušenosti, ani zlato, jen to prosím opravte a nebo tento feat zakažte a dejte místo něj cokoliv co funguje.
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: virivy utok Posted: 15:43 06. Sep 2009 |
|
|
Pridávam sa, že by to bol výborný nápad
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: virivy utok Posted: 15:52 06. Sep 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
jachyra wrote: Pridávam sa, že by to bol výborný nápad Potrebny znalosti k tomu mas, tak se na to muzes vrhnout 
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: virivy utok Posted: 16:44 06. Sep 2009 |
|
|
ono je hezke kučiku že tam hodiš smajlíka a žertovně to hodíš na Koru, ale když to teda nejde, mohl bys alespoň říct proč?
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: virivy utok Posted: 17:13 06. Sep 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
ono je hezké zase pořád něco žádat že  .. myslim že kucik ted neví co dřív, aspon slušnost by chybět nemusela, věřim že to kucik bere na vědomí, ale třeba jsou prioritnější věci
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: virivy utok Posted: 17:15 06. Sep 2009 |
|
|
Ale ja nerikam, ze to nejde. Reseni je hotovy a staci ho jen pouzit a otestovat. V idealnim pripade aby to testoval nekdo, kdo presne vi, jak se chyba projevovala.
Jedinej problem je, ze proste nevim co driv a nedokazu rict, kdy se k tomu dostanu. Kora je pocitacove gramotna, programovani ovlada a ja nevidim duvod, proc by zrovna tohle nemohl opravit nekdo jinej.
Nekomu to mozna pripadne jako rejpani, ale podle me tu fakt zasadnim zpusobem chybi dalsi koder a neverim, ze v tom mnozstvi hracu nikdo nenapsal v pascalu ,,Hello world".
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: virivy utok Posted: 17:26 06. Sep 2009 |
|
|
už mlčím.... vrchol mé gramotnosti je uvařit čaj a dát d otrouby pizzu... Ale kdyby na to někdo koukl a dal to dokupy a udelal ze zbytečneho featu užitečny..... bylo by to fajn. (nebo kdyby alespon nefungoval ale nebugl pak ten utok....)
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: virivy utok Posted: 17:33 06. Sep 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Bahnak wrote: vrchol mé gramotnosti je uvařit čaj a dát d otrouby pizzu... Já si umim ještě namazat rohlik heč!
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: virivy utok Posted: 17:38 06. Sep 2009 |
|
|
*zaplače* čo som komu urobila? no že ja som vôbec niečo písala a spomínala na forku ... jaa som vedela, že po pol roku je chyba to spomínať ale zase poteším Kucika, že sa teraz kukám na jednu vec (myslím pevný Q) a pomaly sa chcem do tých scriptov dostať, aj keď som pôvodne to chcela vzdať, bo nikde som nemohla nájsť nejaké základy v inej ako anglickej reči  ale Skipp mi poslal stránku, kde je to v češtine tak reku asik vždy ráno, kým ma deti kvílením neodrovnajú a pomaly neprivedú do blázinca, sa na to pozriem 
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: virivy utok Posted: 17:51 06. Sep 2009 |
|
|
Krata wrote: Já si umim ještě namazat rohlik heč! Krato, to byla jiste dulezita informace a bylo nutne ji sdelit, ale mohl by ses na podobne prispevky priste prosimte vykaslat? Prosim, nepiste sem nic, co nesovisi vyrivym utokem.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: virivy utok Posted: 11:07 07. Sep 2009 |
|
|
Oprava: - feats.2da riadky 867 a 868 nastavit ReqAction na 0 - uprava scriptu x2_s2_whirl.nss - mala uprava v animacii a_ba_casts.mdl (odstranit impact_node cast) uprava scriptu x2_s2_whirl kód: Code: // Po skonceni 10s cooldownu je feat viriveho utoku znova pouzitelny void WhirlwindCooldown(object oPC) { SetLocalInt(oPC, "VIR", 0); SendMessageToPC(oPC, "Whirlwind active!"); }
void main() { // Zaciatok mojich uprav object oPC = OBJECT_SELF;
// Premenna zabrani spamovaniu viriveho utoku (co sposobilo zaseknutie postavy) if (GetLocalInt(oPC, "VIR") == 1) { SendMessageToPC(oPC, "Whirlwind cooldown..."); return; } SetLocalInt(oPC, "VIR", 1); DelayCommand(10.0f, WhirlwindCooldown(oPC));
ClearAllActions(TRUE); // Koniec mojich uprav
// Bioware script int bImproved = (GetSpellId() == 645);// improved whirlwind
// * GZ, Sept 09, 2003 - Added dust cloud to improved whirlwind if (bImproved) { effect eVis = EffectVisualEffect(460); DelayCommand(1.0f,ApplyEffectToObject(DURATION_TYPE_INSTANT,eVis,OBJECT_SELF)); }
DoWhirlwindAttack(TRUE,bImproved); } Sakra a proč je chyba ve přání a stížnostech. To se potom skvěle hledá, když to chci opravit.
|
|
Top |
|
Raziel
|
Post subject: Re: virivy utok Posted: 13:30 07. Sep 2009 |
|
|
Dodatok : Animaciu uz opravenu mas. Takze ostavaju featy a script.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: virivy utok Posted: 13:57 07. Sep 2009 |
|
|
Jo, řikal jsem si, že ta animace už bude v tom, cos mi dával, dík.
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 13 posts ] |
|