|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Necrooo
|
Post subject: Bum bac a nelog Posted: 17:35 19. Sep 2009 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Tak sem tu zase. Dnes se mi stalo ze jsem sel pesky, pomalu v karathe, prepnu na listu, pak po chvili na nwn a automaticky se mi zrusi chuze -> na beh (to znam, to je v pohode), ale jak se ma postavicka rozebehne tak BUM a BAC! Hra mi sleti. Reknu si oukej, pohoda. Zapnu, zacne se mi nacitat lokace a bum bac, opakuji 2x a to same. Resetuji PC, cekam asi tak hodku a pokousim se, ale znova. Nevim co ted. Chci poprosit WB zda by se mi nepodivali na tu postavicku prosim a neudelali s ni neco. Presne umisteni je ze jsem v Karathe, tam na namesti, projdu lokaci k severni brane a dam se jakoby sikmo doprava k te dilne tam. A u nejakeho baraku mi to tam slitlo. (barak kerej sem mel po levici). thx
|
|
Top |
|
Czech_Luthor
|
Post subject: Re: Bum bac a nelog Posted: 18:05 19. Sep 2009 |
|
Joined: 11:31 01. Feb 2008 Posts: 686 Location: Trondheim, Norsko
|
Sniž si kvalitu grafiky hry na "nízká". Mělo by to pak jít.
_________________ Fallion Meynolds - Hrdý hraničář, manžel Kory Meynolds - té nejkrásnější ženy na Thalii - a otec tří krásných dětí.
Člen Virtuálního Páru
Samozvaný SpamMaster v nejlepších letech!
Our love is a bed of nails Love hurts good on a bed of nails I'll lay you down and when all else Fails I'll drive you like a hammer on a Bed of nails Baby when you scratch, you know I'm gonna bite!
|
|
Top |
|
Necrooo
|
Post subject: Re: Bum bac a nelog Posted: 18:24 19. Sep 2009 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Vse sem nastavil na nejnizsi detaily, vypl ruzne efekty, ale stejne to nenabehne. 
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: Bum bac a nelog Posted: 19:17 19. Sep 2009 |
|
|
Asi viem, čo myslíš, mne sa to raz stalo presne to isté. Pričom s inou postavou som sa bez problémov logla a hrala. Našťastie som vtedy akurát komunikovala s jedným DM a tak sme sa dohodli, že hneď, ako sa budem ešte len logovať a on ma uvidí, ma hodí do inej lokácie. A tak sme to aj urobili a odvtedy už s tým nebol problém  Takže požiadať nejakého DM o pomoc, ak si to už nevyriešil.
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
Necrooo
|
Post subject: Re: Bum bac a nelog Posted: 20:55 19. Sep 2009 |
|
 |
Měšťan |
|
|
jachyra wrote: Asi viem, čo myslíš, mne sa to raz stalo presne to isté. Pričom s inou postavou som sa bez problémov logla a hrala. Našťastie som vtedy akurát komunikovala s jedným DM a tak sme sa dohodli, že hneď, ako sa budem ešte len logovať a on ma uvidí, ma hodí do inej lokácie. A tak sme to aj urobili a odvtedy už s tým nebol problém  Takže požiadať nejakého DM o pomoc, ak si to už nevyriešil. Tak to nezabralo. Jsem na nekolikrat mrtvej ale furt to nacita "Karatha- severni brana". Jedine wb zda by se na tu postavicku nekoukli, nebo fakt nevim 
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: Bum bac a nelog Posted: 22:07 19. Sep 2009 |
|
|
Na niekoľkokrát mrtvý?  ja som hovorila premiestniť, nie zabiť hehe
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
ravangorn
|
Post subject: Re: Bum bac a nelog Posted: 22:12 19. Sep 2009 |
|
Joined: 14:59 04. Oct 2008 Posts: 378 Location: Doksy u Máchova jezera
|
Nešlo ho přemýstit, protože ani nenaběhl do hry. Zkoušel jsem to asi 3x. Pak jsem ho zabíjel na dálku  , což taky nezabralo.
_________________ DM
|
|
Top |
|
Czech_Luthor
|
Post subject: Re: Bum bac a nelog Posted: 22:15 19. Sep 2009 |
|
Joined: 11:31 01. Feb 2008 Posts: 686 Location: Trondheim, Norsko
|
Czech_Luthor wrote: Sniž si kvalitu grafiky hry na "nízká". Mělo by to pak jít.
_________________ Fallion Meynolds - Hrdý hraničář, manžel Kory Meynolds - té nejkrásnější ženy na Thalii - a otec tří krásných dětí.
Člen Virtuálního Páru
Samozvaný SpamMaster v nejlepších letech!
Our love is a bed of nails Love hurts good on a bed of nails I'll lay you down and when all else Fails I'll drive you like a hammer on a Bed of nails Baby when you scratch, you know I'm gonna bite!
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: Bum bac a nelog Posted: 22:18 19. Sep 2009 |
|
|
Hehe Ravangorn, dnes si si užil DM killov dosť na niekoľko mesiacov dopredu  radujme sa a tešme sa, chvála najvyššiemu thalijskému bohu Kratovi za tkú milosť. A inak je to divné, že ti šlo jeho zabiť, ale prehodiť k sebe nie hmhm ... v mojom prípade to išlo. Našťastie.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Bum bac a nelog Posted: 10:09 20. Sep 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Grafika nemusí být přímo nízká, jen ne nejlepší.. jde o nějakej efekt vody nebo tak něco.. jesli to je podobné co má Kora, musí tě někdo oprávněný ručně hodit do jiné lokace
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Necrooo
|
Post subject: Re: Bum bac a nelog Posted: 12:01 20. Sep 2009 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Uz to jde, diky, velke diky patri wb kucik, ktery me prehodil rucne jinam. Ted se mi to normalne nalogovalo uz, dik.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Bum bac a nelog Posted: 13:04 20. Sep 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Rozhodne si ale pohraj s tou grafikou. Jestli ti to tam delalo problemy, tak se to bude nejspis opakovat.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Necrooo
|
Post subject: Re: Bum bac a nelog Posted: 13:07 20. Sep 2009 |
|
 |
Měšťan |
|
|
kucik wrote: Rozhodne si ale pohraj s tou grafikou. Jestli ti to tam delalo problemy, tak se to bude nejspis opakovat. Problem to udelalo az ted. Predtim vubec. Sem tamtudy prochazel nekolikrat a vse v pohode, ale ted z niceho nic to padlo. Takze netusim v cem to mohlo byt.
|
|
Top |
|
Necrooo
|
Post subject: Re: Bum bac a nelog Posted: 20:47 22. Sep 2009 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Tak. Objevil jsem problem asi. Padne to kdyz se neco stane, naboosten nekdo probehne, vejdu nekam kde je moc pc, npc - obraz se zasekne jakoby. Problem je ale ze s pameti jsem nemel nikdy problem. Takze, napada nekoho neco? Dle priznaku to vypada na pamet, ale tu mam dosti velkou. Fakt nevim 
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Bum bac a nelog Posted: 22:10 23. Sep 2009 |
|
|
Podivejs e jestli nemas zadelanej override, nebo zkus vyladit vykon procesoru (jestli mas dvoujadro...).
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|