|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 3 posts ] |
|
Author |
Message |
monstera
|
Post subject: nové uspořádání Dorenského hvozdu u Ivory Posted: 12:48 26. Sep 2009 |
|
|
Nové uspořádání - přítomnost ochranky a hornické výpravy - vede jednak k narušení plynulosti průchodu - lagy až zaseknutí pohybu - a jednak odchranka vybíjí jezevce !!!
Podle zpráv z Ivory za to mohou kopáči a Cairon, tak ho prosím, aby s tím něco udělal....
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
Last edited by monstera on 22:14 26. Sep 2009, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Sobik
|
Post subject: Re: nové uspořádání Dorenského hvozdu u Ivory Posted: 13:42 26. Sep 2009 |
|
|
monstera wrote: Nové uspořádání - přítomnost ochranky a hornické výpravy - vede jednak k narušení plynulosti průchodu - lagy až zaseknutí pohybu - a jednak odchranka vybíjí jezevce !!! Pod to se podpisuju - mám trochu slabší stroj, takže když jdu okolo, má to za následek cca minutový zásek.
_________________ Říkejte mi Sob Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
|
|
Top |
|
tao kan
|
Post subject: Re: nové uspořádání Dorenského hvozdu u Ivory Posted: 20:09 26. Sep 2009 |
|
|
udělá mě to samé, stejnak jako stromy na těžbu. Nějaké neoptimalizované modely?
_________________ TaoKan Nur,Orconur,Tanur Arged,Balran Nebojsa,Lord Aren Aylom,Jacob Achalym,Victorius Melenol,Glarik syn Argedův,Vastim Lágro,Grudur "Kamenná tvář,Drizdor Zau'ndar....hrob se naplňuje
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 3 posts ] |
|