Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 01:15 26. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 7 posts ] 
Author Message
 Post subject: BAN
PostPosted: 10:56 07. Oct 2009 
Nováček
 Profile

Zdravím admin tým chtěl bych se zeptat jestli by bylo možné odbanovat hráče zigy99,tnn555
píšu protože už sem si uvědomil po 4 měsicích banu,že podvádět se nevyplácí a tímto se chci omluvit jestli sem urazil rejtyho a žádám o prominutí.

Post subject: Re: BAN
PostPosted: 13:39 08. Oct 2009 
Vedoucí týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

jouda wrote:
Zdravím admin tým chtěl bych se zeptat jestli by bylo možné odbanovat hráče zigy99,tnn555
píšu protože už sem si uvědomil po 4 měsicích banu,že podvádět se nevyplácí a tímto se chci omluvit jestli sem urazil rejtyho a žádám o prominutí.

Ne, nebylo by to možné.

Zigy99:
Šancí už jsi dostal, BAN už si měl dostat dávno. Jsi nepoučitelný podvodník a i přes několikeré tresty a varování BANem jsi nedostal rozum.

Tnn55:
To, co jsi tu předvedl, nemá obdoby. S tvým chováním řeznického psa tu nemáš co dělat. To ani nemluvím o tom, že jsem tvému údajnému bratrovi (možná smyšlenému, třeba jsi tu hrál ty) dovolil hrát ze stejné IP i po tom výstupu.

Thalie není holubník a podvody se tu budou tvrdě trestat!

PostPosted: 19:11 08. Oct 2009 
Nováček
 Profile

Snažím se tady říct že sem se poučil z toho že jsem 4 měsíce nehrál ale ty to prostě ignoruješ a pořád vycházíš z toho co jsem kdysi udělal nevim proč to děláš jiní admini to pochopily ale ty prostě ne!!

PostPosted: 22:16 08. Oct 2009 
Bůh
 Profile

tak bacha, ne každej admin by vás bral zpátky.. na foru teamu se to dost dlouho probíralo, to neni jen z Rejtyho hlavy.. k čemu by pak byli tresty, kdyby někdo dostal trvalej BAN a za pár měsíců si napsal o odbanování.. udělali jste hovadiny? Váš problém, tresty jsou jasně vypsané a dostali jste i varování.. nevim co řešíš

tn555, ten dal dost najevo že mu je Thalie volná, nu.. on je Thalii taky volný :)

já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.

PostPosted: 10:37 09. Oct 2009 
Nováček
 Profile

dobře no jen sem se snažil říct že já si thálie vážím a už bych nic takového neudělal proto sem vůbec píšu.

PostPosted: 10:47 09. Oct 2009 
Velmistr
 Profile

A samozrejme, ako ďalšia najlepšia možnosť, ako ukázať úctu k Thalii a teamu je hneď po zamietnutí útočiť na Rejtyho? No tak popravde, takúto úctu bych radšej nechcela.

PostPosted: 13:29 09. Oct 2009 
Vedoucí týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

jouda wrote:
dobře no jen sem se snažil říct že já si thálie vážím a už bych nic takového neudělal proto sem vůbec píšu.

To už si ukázal, jak si Thalie vážíš a že přestaneš podvádět to je opravdu jasné z toho, že ti nestačilo několik trestů a varování a podváděl si vesele dál. Všechna čest! Hráče jako ty tu nechceme. Sbohem!

Zamčeno!

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 7 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]