|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 5 posts ] |
|
Author |
Message |
Sielencer
|
Post subject: Koroze zbraní a obnošení šatů Posted: 15:54 14. Oct 2009 |
|
|
Nevím zda to není schválně, ale u rapíru a kožené zbroje se mi po nějakém čase objevili doplnujicí přidané vlastnosti. Ovšem u kožené zbroje -1Ac a u rapíru -1 Ab tak, že se vlastně znegovaly původní vlastnosti.
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: Koroze zbraní a obnošení šatů Posted: 16:04 14. Oct 2009 |
|
|
Samozrejme, že je to v poriadku, však u platniera nie je pre srandu králikovu opravovacia truhlica 
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
Sielencer
|
Post subject: Re: Koroze zbraní a obnošení šatů Posted: 16:06 14. Oct 2009 |
|
|
Áha, tak díky to jsem potřeboval vědět 
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Koroze zbraní a obnošení šatů Posted: 18:18 14. Oct 2009 |
|
|
ták, zneužiji tohoto topicu k malému dotazu.
1. Jak moc by bylo náročné dát schopnost opravy zbraní a zbrojí crafterům?
Přijde mi to takové divné, že kovář umí vyrobit meč +5 z meteorické oceli, otepanou runami a rytinami, se zdobenou záštitou, vykládanou rukojetí... a přitom nemůže přebrousit sekerku...
Já vím že se teď programuje tisíce důležitějších věcí, ale přesto mě trošku mrzí, že můj trpasličí platnéř si neumí sám sobě spravit plechy...
2. na jistém nejmenováném NWN servru jsem zahlédl malilinkatou vychytávečku ala Diablo, na zbrani a zbroji se zobrazovala "durability" , čili výdrž zbraně, která postupně z nějakého čísla klesala na nulu, nešlo by také zavést? Mohl bych si pak lépe proplánovat návštěvu u kováře. Já vím, že jde jen o jeden AB, ale přijde mi reálné, že šermíř vidí v jakém stavu je jeho čepel, jestli ji už bude muset přebrousit, nebo je ještě dobrá...
(jsou to jen návrhy Kučíku, prosté NE, není na to čas mi stačí, ale kdyby náhodou nebyl v něčem problém, případně by to někdo kromě mne ocenil...)
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Koroze zbraní a obnošení šatů Posted: 19:48 14. Oct 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Ja jsem se nomisovi do craftu zatim nehrabal, ale moc se mi do tohodle nechce. Muselo by se vyresit spousta veci.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 5 posts ] |
|