Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 05:42 25. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: Rebel z dilen
PostPosted: 14:19 24. Oct 2009 
Poutník
 Profile

Jen se muzu smat opravu :lol:
Pro ty co zajima obsah Tellu STACI JEN STRUCNE SPROSTE URAZKY NA MOU OSOBU A NEHODLANI SI VYSVETLIS CO SE ODEHRALO :wink:
MAM TEZ VSECHNY SCREENY OD MEHO VLEZENI DO DILEN I PO DOKONCENEM UKLIDU VNICH.
Proto si myslim ze je i zbitecne straceni casu reasenim toho co se odehralo.
Ma postava ignorovala trpaslika kterej na mou postavu nabeh a zacal ji kazat jako zakonodarce i presto ze spravce dilen rek jasnej verdikt co mam udelat a ja stim souhlasil jednak uklizeni dilen a zaplaceni pokuty ale trpaslik si rek ze proste on je zakon a zabil me pak Sandra ozivila me telo.
Tam i presto kdyz jsem ve vsi slusnosti hral ignoraci a respektoval jsem spravce a taky svuj prestupek privedeni muli do dilel si odcinil a jeste me tam DM upozornil jak me jinej hrac okrada drevo co mam na podlaze a vytiram.
Co si pak vice otom mam myslet? :roll:
A reci o tom ze toto je RP servr a ze kdyz tu chci hrat mam hrat RP od nekoho co se tak chova a sproste nadava jako silenec do telu a ohani se tu RP k hraci co tu hraje jiz dlouha leta pres pet let je vazne zabavne :lol:

Post subject: Re: Rebel z dilen
PostPosted: 16:24 24. Oct 2009 
Rytíř
 Profile

Napíšu to naposledy a doufám, že už to pochopíš:
1) V začerněných tellech nejsou vulgarismy.
2) Dokud tvá postava neřekla "sklapni", Ghorin se neškodně poškleboval.
3) Sražení mělo pouze demonstrovat uchopení a hození tvé postavy do hromady, což jsi vesele ignoroval.
4) Kdybych tě chtěl zabít, vytáhnul bych sekeru a dorazil bych tě uplně.
5) Tvoje postava nejevila zájem o uklízení nepořádku a začala si osekávat dřevo, jenom proto se Ghorin odhodlal k "mírně" netradičnímu řešení - potřeboval materiál a správce odmítnul pracovat, dokud bude dole ta mula a nepořádek.
6) K označení debil a imbecil jsi mě vyprovokoval. Nestydím se za to, že jsem je použil a klidně ponesu trest.
7) To co mě tolik naštvalo bylo mimo RP rovinu - Pokud jsi se mnou nechtěl hrát, stačilo mi napsat jeden tell, a ne mlejt si to svoje a ignorovat to, co moje postava dělala.
8) To co mě donutilo to poslat na forum je fakt, že jsi očividně stále nepochopil o co mi jde.
9) Nepovažuju za normální, když hráč ignoruje to, co hrají ostatní postavy, dál si mleje to svoje a nakonec protistraně radí diazepam na uklidnění.
10) Toto je moje poslední, a doufám, že už konečně dostatečně srozumitelná reakce na tento incident.

PostPosted: 16:56 24. Oct 2009 
Mistr
 ICQ  Profile

[quote="Magratela"]
.....ale trpaslik si rek ze proste on je zakon a zabil me pak Sandra ozivila me telo.

Není tomu tak. Sandra konstatovala, že krví špiníš podlahu a tebe těžce raněného, ne zabitého, uzdravila, abys již podlahu více nezasvinil.

Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice
Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky
Elena Spod, dívka která ztratila paměť

PostPosted: 17:35 24. Oct 2009 
Velmistr
 Profile

Vy si nedáte pokoj, že???

PostPosted: 11:41 25. Oct 2009 
Čestný člen týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Myslim, ze uz by stacilo. Nikto nato naozaj nie je zvedavy. Podobne veci mozete riesit cez tell abo PM.

Topic zamykam.

„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“

Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných.
(E.Hubbard)

Yeasterday, we sought each other.
Today, we face.
For one of us, tomorrow will never be.

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 5 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]