|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 2 posts ] |
|
Author |
Message |
Bahnak
|
Post subject: vzhed rób u barvíře Posted: 18:44 29. Oct 2009 |
|
|
Zdravím Kuciku
Od krku až po chodidla funguje u barvíře předelávka výborně - všechna čest, výborná vychytávka (jsem platnéř takže pekným kouskům dám rovnou i pekný vzhled)
ALE:
když kliknu na róby a začnu je projíždět, tak jsou všechny velké, jsem trpaslík a roba se vždy zobrazí tak, že mi nejde videt hlava (hlavu mám zhruba tam kde je na robe hrudník) a přitom je tam spousta naprosto nádherných rób které by můj trpaslík chtel nosit...
Je to tak že tyto všechny roby fungují jen pro "dlouhány"? A nebo se to dá nějak nascriptit aby se ty "róby/přehozy" upravovaly na velikost postavy která je navlíká na sebe?
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: vzhed rób u barvíře Posted: 22:19 29. Oct 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Mno jako prvni se zkus pohnout. Roby maji tu vlastnost, ze si model potrebuje spravne sednout. Staci udelat par kroku, nebo kliknout pravym mysitkem na postavu.
Nektere modely vcetne rob existuji jen pro nektere rasy phenotypy a pohlavi. Ted jsem tak nasel nejakou chybku, ze to ukazuje i modely, ktere by nemelo, ale jinak by ti to melo nabizet jen to, co na postave funguje.
Da se rict, ze pokud model vubec vidis, tak existuje, protoze je blbost, aby nekdo vydal nefunkcni model pro trpaslika. To ho spis neudela vubec.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 2 posts ] |
|