|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
bigbull666
|
Post subject: Nove ocarovavani Posted: 14:59 15. Nov 2009 |
|
|
Ahoj, v novinkach se pise neco o tom, ze se bude menit ocarovavani. Mel bych na toto tema jeden postreh. Tuhle se mi konecne podarilo chytit potvoru se 140% a ze tim kamenem zkusim udela ocarovani "poprava zvirat". Teda na to, ze je to kamen za 100k a ma to setnuti jen s TO-14, mi to prijde prinejmensim zvlastni. Zkousel jsem to na ruzna zvirata, ale vetsinu z nich jsem tim cinovym mecem umlatil driv, nez hodili mene nez 13. K cemu pak takove ocarovani je? Nemluve o tom, ze je tam to same i proti drakum, ale ti pochybuju ze by nekdy mohli hodit na vydrz mene nez 14  Jirka
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: Nove ocarovavani Posted: 15:08 15. Nov 2009 |
|
|
Jakou vysi setnuti vidis jako idealni?
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|
bigbull666
|
Post subject: Re: Nove ocarovavani Posted: 15:16 15. Nov 2009 |
|
|
Treba takovy, ktery by bylo v realu aspon trochu pouzitelny. Uz nekoho vidim, jak si koupi mec za 150K (pouze naklady) jen proto, aby mohl sem tam setnout jezevce. A to jen v pripade, ze se mu zadari a jezevec nehodi vic jak 7 (myslim, ze maj vydrz kolem 6-ti)
Videl bych to pouzitelne treba v prahvozdu akorat s vyssim TO...
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: Nove ocarovavani Posted: 15:19 15. Nov 2009 |
|
|
Ja myslel spis predstavu o nejake konkretni hodnote..
Jinak jak vlastne to setnuti funguje? Tam se hazi pri kazdem zasahu? A jde tam pri ocarovavani nastavit, proti cemu to setnuti ma byt? Nebo jsou tam jen zvirata a draci? Teda jestli se ti bude chtit mi to vysvetlit trochu. Diky.
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
|
|
Top |
|
bigbull666
|
Post subject: Re: Nove ocarovavani Posted: 15:34 15. Nov 2009 |
|
|
Mno moje predstava by byla asi takova, ze to TO by bylo prumerna velikost vydrze dane skupiny tvoru. Rek bych konkretnejsi cislo vedet jak se ty vydrze pohybujou
Hazi se pri kazdem zasahu a pri ocarovani se to da nastavit proti, drakum, obrum, zviratum, skretum, osrkum, slizu, nemrtvym (tady si uplne nejsem jistej co to dela - ze by se hazelo zda muzu dat potvore fuul heal?). Mozna ze je tam jeste neco.
Graficky efekt to ma podobny jako uspesny zasah kouzlem prst smrti. Jako zpestreni proti obyc medvedum je to fajn, ale jinak v praxi s timto TO naprosto nepouzitelny...
|
|
Top |
|
venomeq
|
Post subject: Re: Nove ocarovavani Posted: 16:18 15. Nov 2009 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Ted si nejsem jist ale setnuti je ze kdyz nehodi pres TO ktere je na zbrani ihned umira.To znamena instant kill kdyz nehodi na vydrz. TO14 mi pride dost nizke,castokrat koukam v dobrodruhove kramku na zbrane za 2M ktere maji podobne vlastnosti s TO 14 a rikam si co to je zac bo TO 14 prehodi snad kazda potvora a za ty prachy to mi to pride neprimerene. Je mozne ze se pletu tak nekamenovat.
_________________ Artorius Krows - Bývalý Paladin čestných ochránců úsvitu, člen VI.roty
Darius - RDD bez nároku na kousek štěstí.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Nove ocarovavani Posted: 16:26 15. Nov 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Uprimne doufam, ze do samotnyho ocarovavani nebudem muset vyrazneji sahnout a ze brzo bude opet mozne ocarovavat i ty bojove rukavice, ale momentalne to intenzivne resime.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: Nove ocarovavani Posted: 16:46 15. Nov 2009 |
|
|
LDamian wrote: Jakou vysi setnuti vidis jako idealni? Domnívám se, že zásah zbraní očarovanou jako poprava by měl mít pro příslušnou třídu protivníka stejný účinek jako devast.
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: Nove ocarovavani Posted: 17:17 15. Nov 2009 |
|
|
monstera wrote: LDamian wrote: Jakou vysi setnuti vidis jako idealni? Domnívám se, že zásah zbraní očarovanou jako poprava by měl mít pro příslušnou třídu protivníka stejný účinek jako devast. Ok. Beru ten postoj. Devast ma obvykle hodnoty kolem 32 (extrem) - 42-45 (extrem), stredni hodnoty jsou 33-36 rekl bych Jen dodam, ze devast je jen na kritikaly (spousta potvor imunnich a musi hodit kriticky zasah). Za dalsi, devast je epicky feat pouze pro vysoce silove buildy, ve sve kategorii je asi nejsilnejsi (od 25 sila).. Na druhou stranu devast funguje na vse, co neni imunni na kriticke zasahy. Pak je otazka, od jakeho levelu jde v soucasne dobe mit na zbrani setnuti... Zda je treba mozne mit zbran +1, setnuti 14 a nebo ne. A zda pokud byse ta vyse zvedla treba na 30, zda je mozne mit na shardu postavu 15. levelu, ktera bude zabijet napriklad nemrtve jednou ranou. Napriklad lich ze zakladniho nastaveni s hodnocenim obtiznosti 28 ma vydrz 11 - jde zabit zrejme i s tim setnutim 14, pri TO na setnuti 33, by padl urcite na prvni ranu, pokud by si nehodil 20. Vsimni si, ze i pri tom setnuti 14 neni na urcity typ potvor to setnuti zbytecne (pokud to na nemrtve funguje, nejsem si jisty). Treba ten lich. Zvirata asi nebudou idealni, protoze skutecne silna zvirata maji obvykle take vysokou vydrz.
|
|
Top |
|
ATom
|
Post subject: Re: Nove ocarovavani Posted: 17:28 15. Nov 2009 |
|
|
Nevím to jistě ale myslím že TO setnutí se pohybuje od 14 do max 26.
_________________ Kermánšáh Salíf- Pán dvou scimitarů a mistr plátneřského umění.
|
|
Top |
|
Necrooo
|
Post subject: Re: Nove ocarovavani Posted: 17:56 15. Nov 2009 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Tak dat treba to TO na 21? 22? Proc me napadli tyto hodnoty? 14je malo jak bylo řečeno, tak se mi zdá dát těch 20+ docela adekvatni. Je uz na teamu zda se to zmeni ci ne, a kdyz jo tak o kolik.
Prosim nekritizovat, nevim jak to tu je s vydrzi ruznych potvor a tak, jen reaguji na to co sam vidim (potvory vs ma kouzla). Kolik si hazeji a takove veci.
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: Nove ocarovavani Posted: 18:11 15. Nov 2009 |
|
|
V D.A.chrámu v Karathe jsou v prodeji zbraně pro kleriky a paladiny. Mezu nimi je KLADIVO LOVCE MUTANTŮ, což je de fakto kladivo +5 s očarováním popravou skupiny odchylek s TO pokud se pamatuji 20 ( nemám teď přístup do NWN, na tom PC hraje syn) . Kladivo je určeno pro epické levely kleriků a paladinů, nemýlim li se , od 23 lvl. Mohlo by sloužit jako porovnání pro ostatní popravy. Očarováním sečné zbraně ostrostí se zvyšuje požadavek na lvl uživatele Takže omezení využití očarování poprav by bylo možné požadavkem na lvl uživatele, nebo na kvalitu zbraně, případně obojí, a případně odstupňované podle závažnosti popravované skupiny, stejně jako odstupňopvané TO podle kvality zbraně , lvl uživatele nebo skupiny popravovaných. Těch TO 20 považuji za rozumnou úroveň pro epickou postavu, i když se stále domnívám, že při splnění podmínek by mělo být rovné úrovni devastu.
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: Nove ocarovavani Posted: 19:29 15. Nov 2009 |
|
|
Takze vzhledem k tomu, ze ocarovavani je az do 200% a on ma 140% se setnutim 14...
|
|
Top |
|
Sveneld
|
Post subject: Re: Nove ocarovavani Posted: 19:32 15. Nov 2009 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
na devast se postava musi fest specializovat - takze vidina ostatnich pobihajicich s eqivalentem me moc uzasna neprijde.. spis sem pro tomu nechat relativne nizke TO
_________________ nwn
|
|
Top |
|
Sveneld
|
Post subject: Re: Nove ocarovavani Posted: 19:34 15. Nov 2009 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
anebo tomu dat "useble only" - coz bych videl prakticky na vse krome wizardu, kleriku a druidu
_________________ nwn
|
|
Top |
|