|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 13 posts ] |
|
Author |
Message |
bigbull666
|
Post subject: Bezduvodne zabijeni koni Posted: 12:03 16. Nov 2009 |
|
|
Zdravim, mel bych jen takovou poznamku k jednomu hraci jehoz jmeno nemubu jmenovat... Byli jsme dnes (Joane a Amrodel) u Goril v prahvozdu. Venku jsme vse vymlatili a pripravili se na kruty a nelitosny boj s gorilama v jeskyni. Zaparkovali jsme kone, medveda a sli jsme. Na zacatku nebylo nic a tak jsme si rikali, ze tam uz asi nekdo byl, ale i pres to jsme sli dal co kdyby nahodou. Tak v pulce jsme potkali prvni gorilku a v dalce za ni byl videt dotycny hrac. Meli jsme plny ruce prace s gorilama, tak jsme si ho nevsimali. Po te se budto skryl nebo si dal neviditelnost nevim... V kazdem pripade jsme se nejak minuli. Kdyz jsme zjistili, ze zbytek jeskyne je prazdny, vysli jsme ven a tam lezel mrtvej medved s plnym batohem a kone nikde.
Nejde mi do hlavy logika veci. Kdyz ten dotycny chce nekomu nejak uskodit, tak aspon trochu RP. Timto cinem nas spis otravil nez ze by nam pridelal nejakou skodu. Vim, ze moje RP je zatim taky trochu slabsi, ale zabit nekomu kone jen tak pro poteseni? K cemu to? Nicmene Joane toho dotycneho videla, takze pokud ho nekde potka, tak si ho pekne vyzpovida...
Jirka a Monika
|
|
Top |
|
Sobik
|
Post subject: Re: Bezduvodne zabijeni koni Posted: 13:02 16. Nov 2009 |
|
|
Možná je to náhoda, ale zrovna dneska Pako Pakal taky postrádal poníka.
_________________ Říkejte mi Sob Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
|
|
Top |
|
bigbull666
|
Post subject: Re: Bezduvodne zabijeni koni Posted: 13:07 16. Nov 2009 |
|
|
To bude spis nahoda, nicmene jsem to resil s par lidma a pry ten dotycny to dela tak nejak porad... Dnes jsem si koupil tretiho kone. Jsem netusil, ze kun je tak spotrebni zbozi. Asi vyhlasim soutez, kdo ma nejvetsi spotrebu koni 
|
|
Top |
|
artaxas
|
Post subject: Re: Bezduvodne zabijeni koni Posted: 13:48 16. Nov 2009 |
|
|
Já sem koně ztratil, ale hned sem jej našel... bigbull666 wrote: To bude spis nahoda, nicmene jsem to resil s par lidma a pry ten dotycny to dela tak nejak porad... jen by mě zajímalo kdo řekl že ten dotyčný furt zabíjí koně, když sem ho tu viděl po půl roce 
_________________ Lorne malvo karathský strážný, lučištnik, hraničář
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Bezduvodne zabijeni koni Posted: 13:55 16. Nov 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
je to svinárna ale neni to uplně proti pravidlum, tupej půlork to v divočině mohl vidět jako jednoduché zvíře, nebo je dotyčný zlého vyznání a jednoduše si v tom libuje.. jesli víte kdo to je, jednoduše si to s nim vyřidte ve hře, tam kde i on škodí vám investovat do koně vám sice usnadní rychlou chůzi, ale kun umřít může, neni to bug ani proti pravidlum 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
bigbull666
|
Post subject: Re: Bezduvodne zabijeni koni Posted: 14:03 16. Nov 2009 |
|
|
Mno uprimne ja jsem tomu dotycnemu psal, ale protoze ma ve jmenu nejake osklive kliky-haky, tak mu poslat zprava nejde a acc neznam... A tim prubezne, bylo mysleno to, ze to ten dotycnej uz v minulosti delal a nemel s tim probolem.
Vim, ze to neni proti pravidlum, ale cloveka to tak akorat otravi. Bylo to spis mysleno tak, aby se ten dotycny zamyslel nad tim, co dela a co tim vlastne chce dosahnout...
|
|
Top |
|
artaxas
|
Post subject: Re: Bezduvodne zabijeni koni Posted: 14:09 16. Nov 2009 |
|
|
bigbull666 wrote: co dela a co tim vlastne chce dosahnout... Třeba chce mít nějaký vážený titul, teď mě napadá ,,Koňobij,, nebo prostě vyrábí salám a potřebuje k tomu koně, no kde by to bylo méně nápadné než když zmizí kůň někde v lesích, tak ho prostě sežrala zvěř.
_________________ Lorne malvo karathský strážný, lučištnik, hraničář
|
|
Top |
|
bigbull666
|
Post subject: Re: Bezduvodne zabijeni koni Posted: 14:18 16. Nov 2009 |
|
|
artaxas wrote: .... ,,Koňobij,, ....
Jako by tech uvozovek ve jmenu mel uz ted malo...
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Bezduvodne zabijeni koni Posted: 14:43 16. Nov 2009 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
Krata wrote: je to svinárna ale neni to uplně proti pravidlum presne. v e meste by to proti pravidlum bylo, ale kdekoliv jinde je to v ramci pravidel. jestli se o sve kone bojite, tak je nechavejte ve meste, nebo je skryjte ( treba neviditelnosti, i PC alchymista muze vyrobit nevviditelnost pouzitelnou na kone)
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: Bezduvodne zabijeni koni Posted: 15:32 16. Nov 2009 |
|
|
nomis_b wrote: Krata wrote: je to svinárna ale neni to uplně proti pravidlum presne. v e meste by to proti pravidlum bylo, ale kdekoliv jinde je to v ramci pravidel. jestli se o sve kone bojite, tak je nechavejte ve meste, nebo je skryjte ( treba neviditelnosti, i PC alchymista muze vyrobit nevviditelnost pouzitelnou na kone) Jen aby ho pak našli, když bude neviditelnej.....třeba popoběhne..
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Bezduvodne zabijeni koni Posted: 15:55 16. Nov 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
To si pak musis vzit see invis 
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
bigbull666
|
Post subject: Re: Bezduvodne zabijeni koni Posted: 16:15 16. Nov 2009 |
|
|
Nebo pod kone zakerne polozit hodne silne pasti.... 
|
|
Top |
|
Modrovousice
|
Post subject: Re: Bezduvodne zabijeni koni Posted: 16:45 16. Nov 2009 |
|
|
No to aby ten kůn potom nevypustil koblihu a past nespustil  na to taky pozor.
_________________ Earania Rastailo - profesionální servírka, pracovitá krejčová, ale hlavně Juanina kněžk. Ex-ředitelka sirotčince.
Rerithien Gweth - zrzavá elfkaa, bývalá žebračka, zámečnice a nynější umělkyně hledající práci
Směsice všelijakých postaviček, které hraju podle nálady.
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 13 posts ] |
|