|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
ATom
|
Post subject: Plátneřina Posted: 02:23 19. Nov 2009 |
|
|
Začal jsem před nějakou dobou dělat plátneřinu, spočátku jsem si myslel že ty postihy na zbrojích jsou v pořádku a že časem až začnu míchat kovy ve 180 - 200 procentech tak při určitých poměrech budou zbroje bez postihů a zjíštuji že už kdy se blížím k míchání kovů 200 porcent tak postihy stále jsou a dokonce ještě větší. Myslím tím třeba zranitelnost elektřinou 10 procent, ať míchám jak míchám tak pořád je tam 10 procent zranitelnost. Dost mě to mrzí protože s takovou žádnou zbroj neprodám když ostatní vidí u plátneře zbroje úplně bez postihů. Tak si ji vyberou raději než odemne z craftu i když tam mám třeba navíc OČ proti Nemrtvým, nebo snížené zranění proti kyselině. Všechny ostatní crafty jsou v pohodě, dají se tam dělat úžasné věci, ale podle mne plátneřina je na tom podle ostatních craftu hodně špatně. Proto se chci zeptat jestli by to nebylo možné nejak upravit, potom se ani nedivím že nikdo plátneřinu nedělá.
_________________ Kermánšáh Salíf- Pán dvou scimitarů a mistr plátneřského umění.
|
|
Top |
|
venomeq
|
Post subject: Re: Plátneřina Posted: 02:41 19. Nov 2009 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Myslim ze zalezi z jakeho materialu to platneris a michas.) ale vic cekej na vyjadreni dm
_________________ Artorius Krows - Bývalý Paladin čestných ochránců úsvitu, člen VI.roty
Darius - RDD bez nároku na kousek štěstí.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Plátneřina Posted: 05:15 19. Nov 2009 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
no asi se na to jeste podivam v brzekm horizontu. jde o to, ze zbroje se delaly pomerove ke starym vecem, ktere jiz na serveru nenajdes. Proto vsechny KOVOVE zbroje mely logkcy ELEKTRICKOU zranitelnost vyssi. Podle me je to celkem skoda, me to prislo logicky.. a byla sranda do par trpasliku polsat blesk.
Kazdopadne o urcitych upravach platneriny se prave debatuje na WB foru.
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
ATom
|
Post subject: Re: Plátneřina Posted: 12:11 19. Nov 2009 |
|
|
Díky za odpověd, už se těším na ty změny. 
_________________ Kermánšáh Salíf- Pán dvou scimitarů a mistr plátneřského umění.
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: Plátneřina Posted: 12:59 19. Nov 2009 |
|
|
ATom wrote: Díky za odpověd, už se těším na ty změny.  nečekej zázraky, letitá zkušenost říká : veškerá změna vede k horšímu....
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
venomeq
|
Post subject: Re: Plátneřina Posted: 15:02 19. Nov 2009 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
nomis_b wrote: a byla sranda do par trpasliku polsat blesk.
Kazdopadne o urcitych upravach platneriny se prave debatuje na WB foru. Stim bleskem by to byla prca to jooo:D myslim ze u nekterych zbroji by se to mohlo nechat 
_________________ Artorius Krows - Bývalý Paladin čestných ochránců úsvitu, člen VI.roty
|
|
Top |
|
ATom
|
Post subject: Re: Plátneřina Posted: 17:14 19. Nov 2009 |
|
|
venomeq wrote: Stim bleskem by to byla prca to jooo:D myslim ze u nekterych zbroji by se to mohlo nechat  A ty si mysliš že když ten postih nemáš, tak tim bleskem nedostaneš?
|
|
Top |
|
venomeq
|
Post subject: Re: Plátneřina Posted: 17:50 19. Nov 2009 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
ATom wrote: venomeq wrote: Stim bleskem by to byla prca to jooo:D myslim ze u nekterych zbroji by se to mohlo nechat  A ty si mysliš že když ten postih nemáš, tak tim bleskem nedostaneš? A vis co to je dostat pecku bleskem za 150 kdyz mas + 35 zranitelnost elektrinou?
|
|
Top |
|
bigbull666
|
Post subject: Re: Plátneřina Posted: 18:53 19. Nov 2009 |
|
|
nomis_b wrote: me to prislo logicky.. Pokud se pamatuju spravne, tak by to melo byt spis na opak, ne? Kdyz mam na sobe kovovou zbroj, tak se vetsina elektrickeho vykonu "skratuje" zbroji na zem ala cesta nejmensiho odporu. Takze by brneni spis naopak melo davat snizeni zraneni elektrinou - takovej prenosnej hromosvod  Je ale fakt, ze jsem jiz nejakej ten patek Ohmovy zakony a podobny nesmysly, co se nam ve skole snazili nacpat do hlavy, nevidel, takze uz to mozna motam vsechno dohromady 
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Plátneřina Posted: 19:00 19. Nov 2009 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
to co rikas ty by muselo fungovat jako faradayova klec, a to je daleko slozitejsi, nez jen "obleknu si zbroj". jak si sam rikal, nerozumis tomu, takze je zbytecne ti to vysvetlovat prakticky 
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
bigbull666
|
Post subject: Re: Plátneřina Posted: 19:14 19. Nov 2009 |
|
|
nomis_b wrote: to co rikas ty by muselo fungovat jako faradayova klec, a to je daleko slozitejsi, nez jen "obleknu si zbroj". jak si sam rikal, nerozumis tomu, takze je zbytecne ti to vysvetlovat prakticky  Mno co je faradajka vim  Myslim si ale, ze tady se to da brat jednoduse jako pouhe paralelni razeni odporu, tedy odpor tela a k nemu paralelne razeny odpor zbroje, ktery je daleko mensi (oproti odporu tela - kolem 2K ohmu jestli se pamatuju spravne)... pokud by se to bralo do detailu, tak prechodove odpory v kloubech a tak by dali dohromady max 1 ohm + par miliohmu ktere ma samotna zbroj. odpor samorneho tela - 2K ohmy = celkovemu odporu, pokud neni nasazena zbroj celkovy odpor se zbroji = 1/(1/odpor tela + 1/odpor zbroje) = 1/(1/2000 + 1/1) = 1/(0,0005 +1) = 0,999 ohmu -> vetsina elektrickeho proudu potece pres zbroj a ne pres telo Zas uplne hloupej nejsem (aspon co se elektroniky tyce), jen jsem nechtel aby to vypadalo, ze poucuju... pokud to tak vyznelo, tak se omlouvam  Edit: nenapadam tvou logiku, jen ja v tom vidim logiku uplne opacne Edit2: Beru zpet. Nerozumim tomu a jsem hloupej - Nechci se hadat 
|
|
Top |
|
Sapal
|
Post subject: Re: Plátneřina Posted: 19:29 19. Nov 2009 |
|
|
Quote: odpor samorneho tela - 2K ohmy = celkovemu odporu, pokud neni nasazena zbroj celkovy odpor se zbroji = 1/(1/odpor tela + 1/odpor zbroje) = 1/(1/2000 + 1/1) = 1/(0,0005 +1) = 0,999 ohmu -> vetsina elektrickeho proudu potece pres zbroj a ne pres telo On ten odpor těla bude taky dost proměnej, třeba když budeš v tý plnoplátovce půl dne na pošti, tak budeš pot vylejvat botama a to už budeš mít taky hodně malej odpor. Ten výslednej odpor 1 ohm, no to se mi zdá dost malá hodnota.  Pak taky situace, že kovový části se nebudou dotýkat všude (to by ses nemohl hejbat a takový brnění moc užitečný neni), takže si to elektrika ulehčí přes tebe, než aby třeba šla kůží brnění, co spojuje ty části a tak podobně. Jinak hodnota paralelního odporu se vypošítá R=(R1*R2)/(R1+R2). Ale já bych do hry, kde zabijíš draky, boříš města silou myšlenky a stromy rostou v jeskyních moc netahal. 
|
|
Top |
|
bigbull666
|
Post subject: Re: Plátneřina Posted: 19:37 19. Nov 2009 |
|
|
Tak jasne... ten vypocet co jsem tam psal je totozny s tim tvym  A hodnoty jsem placnul taky jen tak  Proste mi slo o to, ze tim brnenim se ta odolnost na elektriku spis zlepsuje nez naopak... Ale je fakt, ze kdyz se bori mesto myslenkou, proc by nemohlo brneni zpusobovat, ze clovek co ho ma, dostane vetsi ranu elektrinou nez kdyby ho nemel 
|
|
Top |
|
Sapal
|
Post subject: Re: Plátneřina Posted: 20:19 19. Nov 2009 |
|
|
bigbull666 wrote: Tak jasne... ten vypocet co jsem tam psal je totozny s tim tvym  A hodnoty jsem placnul taky jen tak  Proste mi slo o to, ze tim brnenim se ta odolnost na elektriku spis zlepsuje nez naopak... Ale je fakt, ze kdyz se bori mesto myslenkou, proc by nemohlo brneni zpusobovat, ze clovek co ho ma, dostane vetsi ranu elektrinou nez kdyby ho nemel  No když to ale vemeš tak, že ten blesk sjede do země, která nemá zdaleka nejlepší vodivost, tak je tam velkej přechodovej odpor, čili vznikne hodně tepla a z brnění máš pak gril, takhle bych si to asi vysvětlil já. 
|
|
Top |
|