|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 3 posts ] |
|
Author |
Message |
innfra
|
Post subject: Výroba kuše Posted: 02:58 19. Nov 2009 |
|
|
Tak jsem si vyrobil kuš z vrby, bez tětivy. Koupil tětivu na vrbu a nějak když to tam přidám kuš a tětivu, tak mi to nechce craftit, jsem už ospalej tak, asi něco dělám blbě, ale nemůžu na to co, poradil by mi někdo ? V podtemnu jsem craftil jednu kuši za druhou, ale už je to nějakej ten pátek... Děkuji.
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Výroba kuše Posted: 05:15 19. Nov 2009 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
nechybi ti jeste prut kovu ?
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Výroba kuše Posted: 09:08 19. Nov 2009 |
|
|
Jestli je potřeba na kuši kov tak je to pak jasný, ale neměl jsem nic po ruce abych to ozkoušel... ozkoušim to Dík
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 3 posts ] |
|