|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 6 posts ] |
|
Author |
Message |
artaxas
|
Post subject: Devast na střelné a vrhací zbraně Posted: 14:24 29. Nov 2009 |
|
|
Zdravíčko, Když sem se díval na wikinu, našel jsem tam že jde i devast na luk, kuši, prak a vrhací nesmysly. Ovšem je tu jedna věc, a to ta, že na to je potřeba stejných vlastností a odborností jako na zbraně na blízko, což mi příde nelogické. K čemu je takovému lučištníkovi síla 25, když potřebuje obratnost, neo sekáček a drtivý útok? Je to tak normálně, nebo jak to funguje?
_________________ Lorne malvo karathský strážný, lučištnik, hraničář
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: Devast na střelné a vrhací zbraně Posted: 16:48 29. Nov 2009 |
|
|
artaxas wrote: Zdravíčko, Když sem se díval na wikinu, našel jsem tam že jde i devast na luk, kuši, prak a vrhací nesmysly. Ovšem je tu jedna věc, a to ta, že na to je potřeba stejných vlastností a odborností jako na zbraně na blízko, což mi příde nelogické. K čemu je takovému lučištníkovi síla 25, když potřebuje obratnost, neo sekáček a drtivý útok? Je to tak normálně, nebo jak to funguje? Je to v pořádku. Když chceš devast se střeleckou zbraní, musíš mít sílu. Mimochodem já se svým bojovníkem bych chtěl mít proměnu do draka, abych mohl lépe útočit zblízka. Ale k čemu by mýmu bojovníkovi byla moudrost 30 a x levelu druida...
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|
artaxas
|
Post subject: Re: Devast na střelné a vrhací zbraně Posted: 17:05 29. Nov 2009 |
|
|
LDamian wrote: artaxas wrote: Zdravíčko, Když sem se díval na wikinu, našel jsem tam že jde i devast na luk, kuši, prak a vrhací nesmysly. Ovšem je tu jedna věc, a to ta, že na to je potřeba stejných vlastností a odborností jako na zbraně na blízko, což mi příde nelogické. K čemu je takovému lučištníkovi síla 25, když potřebuje obratnost, neo sekáček a drtivý útok? Je to tak normálně, nebo jak to funguje? Je to v pořádku. Když chceš devast se střeleckou zbraní, musíš mít sílu. Mimochodem já se svým bojovníkem bych chtěl mít proměnu do draka, abych mohl lépe útočit zblízka. Ale k čemu by mýmu bojovníkovi byla moudrost 30 a x levelu druida... to je trochu od věci. . . moudrost - proměna,kouzla,, obratnost - střelba, bonus k útoku při střelbě,, síla - bonus k utoku na zbrani neříkám že to chci měnit, nebo že s tím zásadně nesouhlasím, ale přišlo mi to divné.
_________________ Lorne malvo karathský strážný, lučištnik, hraničář
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: Devast na střelné a vrhací zbraně Posted: 17:36 29. Nov 2009 |
|
|
Devast na strelne zbrani je potencionalne velmi silna zalezitost. Muzes davat devast pekne z dalky, pomoci rapid shot i s vice utoky za kolo, bez nebezpeci primeho protiutoku. Navic nekteri strelci (AA) dosahuji utocneho cisla mnohem vyssiho nez valecnici, dalsi by to zase uspesne kombinovali se skryvanim (SD). Takhle je ten devast pro strelecky build velmi tezko dostupny, musi hodne obetovat a je to tak na hrane, aby to vubec jeste melo smysl. Pokud by to bylo na obratnost, libovolne vysokou, vznikaly by neuveritelne silne buildy. Pritom obratnost sve epicke featy ma a velmi dobre. Krome toho i mnoho jinych postav by to rado vyuzilo. Ne vsichni kdo utoci zblizka, utoci pomoci sily, je mnoho zbrani, kde se vyuziva prave obratnost. Pokud ti to prijde divne, muzes si to oduvodnit treba tak, ze ta sila nutna pro devast ti umozni natahnout extremne silny luk, ktery ma takovou pruraznost, ze ti umozni soupere prostrelit skrz naskrz jedinou ranou bez ohledu na jeho zbroj. 
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Devast na střelné a vrhací zbraně Posted: 19:00 29. Nov 2009 |
|
|
Devast na luk je šilená věc, takovou postavu sem měl. Každý se mi smál, co to mám za exota. No když ji pak viděli v boji, tak měli přece jen respekt. On je tam rozsah sice jen 19-20, ale při vzdálenosti střelce a jeho kadenci a vysokém útoku, je velká šance že ten devast padne. Ale na Thalii je tohle asi jen těžko realizovatelné. Nejlíp na to je build Bard/rdd/AA, ale tu jdou jen dvě povolání, škoda 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Devast na střelné a vrhací zbraně Posted: 21:52 29. Nov 2009 |
|
|
to Artaxas: presne ja krekl LDamian: devast je podmíňen obří silou - útok prostě musí být šíleně silný aby setnul třeba obřího trolla jednou ranou. U luku a vrhacích zbraní jde o totéž - síla nátahu(hodu).
(kuše se také natahuje pákou, ty na Thalii nejspíše pekně postaru, zaháknutím za chodidlo, na opasku upínadlo a natáhnout zvednutím se ze drepu, případně jednoduchým pákovým mechanismem, pokud se tu objeví někdo kdo bude tvrdit že heverem apod. tak poprosím scriptery at takové kuši dají 1utok za 2 kola max... kdo zkoušel, ví svoje)
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 6 posts ] |
|