|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 5 posts ] |
|
Author |
Message |
innfra
|
Post subject: Magický krámek v alwarielu Posted: 13:02 23. Dec 2009 |
|
|
Prodejci v krámku s magickou výbavou nelze prodat svitky... nelze je prodat v celém alvu. Díky tomu jsem uvíznul se svojí postavou v alwarielu a jelikož tam neni žádná práce, tak ani nemám jak se dostat Z5. 
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Magický krámek v alwarielu Posted: 16:11 23. Dec 2009 |
|
|
Prodej něco jinýho A práce v Alwu je, stačí chytit balík po městě...
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Magický krámek v alwarielu Posted: 18:17 23. Dec 2009 |
|
|
No na to že se tam generujou zcela náhodně, tak tam můžu bejt klidně měsíc, ještě jsem neviěl balík z alwu do alwu aby to bylo do 50 zlatek Edit: nic jinýho na prodej nemám. Bylinky totiž nejdou prodat ani za zlatku.
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: Magický krámek v alwarielu Posted: 10:15 24. Dec 2009 |
|
|
innfra wrote: No na to že se tam generujou zcela náhodně, tak tam můžu bejt klidně měsíc, ještě jsem neviěl balík z alwu do alwu aby to bylo do 50 zlatek Edit: nic jinýho na prodej nemám. Bylinky totiž nejdou prodat ani za zlatku. Zbroj, zbrane, lektvary? PS: zacni zebrat... - hele kamo uvizl sem tu a nemam na cestu zpatky, puc mi na lod... fakt to neprochlastam... no fakt... 
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Magický krámek v alwarielu Posted: 15:34 24. Dec 2009 |
|
|
Hele světe div se, ale potom co jsem to napsal, jsem tam potkal člověka, kterej chtěl na craft ticho a koupil odemně bylinky, ale to jsem musel mít štěstí... jindy tam nepotkám ani živáčka třeba půl dne 
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 5 posts ] |
|