|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 7 posts ] |
|
Author |
Message |
innfra
|
Post subject: Chyba prvního bouchnutí? Posted: 22:54 25. Nov 2009 |
|
|
Tak tohle jaksi nechápu, kovu brnění a už asi osmý mi křuplo na to že jsem ho položil na kovadlinu a dvakrát do něj bouchnul, jinak ho dělám bez problémů, odolnost mám dostatečnou, pokud to chce někdo vědět, napíši po PM. Prosím o vysvětlení, tohle se mi nestávalo, když jsem tu hrál... Je to hrozná úmrtnost na první ránu a navíc je to za 14 expů.
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Necrooo
|
Post subject: Re: Chyba prvního bouchnutí? Posted: 01:51 26. Nov 2009 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Tak co cekas. 14xp je celkem dost. Taky jsem dnes delal vyrobky se 14xpama. asik 3 ze 7 jsem pokazil hned na zacatku. A pak ty ostatni jsem delal celkem dlouze. 14xp svedci o tom ze ta vec neni nejlehci uz, takze se musi pocitat s tim ze se ti to nepovede.
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Chyba prvního bouchnutí? Posted: 02:00 26. Nov 2009 |
|
|
No co já vyráběl, tak jsem měl 14 expů normálně a šlo to v pohodě, nikdy mi to na první bouchnutí neruplo... Teď se jenom divim... protože jestli se ty expy nějak měnily, tak by mě zajmalo o kolik se to hejblo oproti starýmu craftu, kterej se neodvíjel od atribut... a hlavní je divný, že co jsem změnil kovadlinu, tak mi nic neruplo, ani v tartenu, tam jsem dokonce jel po 24... sice to byl bronz, ale praskal až na 24 a normálně šlo 16-18... vejš už byl risk... takže mi to nějak nejde do hlavy...
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Chyba prvního bouchnutí? Posted: 21:24 26. Nov 2009 |
|
|
moje zkušenost: pokud vyroba neni trivialni, vždy existuje možnost neuspěchu - NWN kostka forever můj příklad: Koro zlatník, výroba amuletu: Netrivial, 1 exp za hod 1 hod - ok - 1 exp (Opakuji NETRIVIALNI) 2hod - propal 3hod - propal 4hod - zničeno A proto jsem po změne nastaveni přestal s Korem delat zlatnika 
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: Chyba prvního bouchnutí? Posted: 22:48 26. Nov 2009 |
|
|
Bahnak wrote: moje zkušenost: pokud vyroba neni trivialni, vždy existuje možnost neuspěchu - NWN kostka forever můj příklad: Koro zlatník, výroba amuletu: Netrivial, 1 exp za hod 1 hod - ok - 1 exp (Opakuji NETRIVIALNI) 2hod - propal 3hod - propal 4hod - zničeno A proto jsem po změne nastaveni přestal s Korem delat zlatnika  to ti to zničilo moc brzo, obvykle přichází propaly v serii 5 za sebou...
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Chyba prvního bouchnutí? Posted: 00:28 27. Nov 2009 |
|
|
monstera wrote: to ti to zničilo moc brzo, obvykle přichází propaly v serii 5 za sebou... Jo přesně tohle mám na mysli  ale teď jsem je nezažil. Jenom ty trojitý na první ráně... což by mohlo velice zabolet ve šperkařině, kde se dělá až se 750K No jinak jsem změnil kovadlinu a povedlo se mi pak už všechno, tak snad se ke mě vrátilo štěstí... 
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Chyba prvního bouchnutí? Posted: 07:56 03. Dec 2009 |
|
|
...je vtipne jak crafteři už znají nazpaměť intrvaly kostky, kdy klesá a stoupá pravdepodobnost... všimli jste si někdy že se kostka chová podobně v boji? Třeba serie 5 vysokých utoků (hody 17-20) a pak průměr a potom zase serie "propalů" (hody1-4) Je zajímavé že se to točí pořád dokola, místo aby to házelo "náhodně"... S tou šperkařinou je to ale šílené, prostě jde o to v jákém stavu rozházení je kostka, pokud zrovna na začátek práce na třetím kameni chytneš sérii těch propalů tak je vymalováno...
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 7 posts ] |
|