Všimla jsem si že když mám třeba v inventáři jídlo Tři druhy masa a pak nakoupím třeba Kančí na smetaně. Stackne se to a přejmenuje na Tři druhy masa. NEní to nic vážného ale v mé práci servírky je to matoucí .
_________________ Earania Rastailo - profesionální servírka, pracovitá krejčová, ale hlavně Juanina kněžk. Ex-ředitelka sirotčince.
Rerithien Gweth - zrzavá elfkaa, bývalá žebračka, zámečnice a nynější umělkyně hledající práci
Směsice všelijakých postaviček, které hraju podle nálady.
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
Pokud ma to jidlo stejnou ikonku a nutricni hodnotu, tak se stackne, no.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
Dobré ráno, sice to není jídlo s plnohodnotnou nutriční hodnotou, ale vlašské ořechy mají opačný neduh. Při sběru se neštočkují. Mě to neva, já si to pak nějak porovnám, ale hlásit by se to mělo.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
Users browsing this forum: No registered users and 7 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum